hits

november 2013

Throwback

[gallery columns="2"]

 

For endel år siden var jeg moteredaktør i magasinet Mann. Vi produserte da endel egne moteserier og jeg kom plutselig over denne serien som vi gjorde for kanskje 5 år siden. På en måte er den enda litt aktuell, selv om jeg ville nok tatt litt andre valg på enkelte elementer i stylingen nå. Uansett er det veldig morsomt å komme over ting jeg har gjort, som har gått litt i glemmeboken. Det har vært endel opp gjennom tidene, men jeg husker jeg var ganske stolt av denne serien da den kom på trykk.

Inspo

Antrekk: Paul Smith

 

Har snakket med mange gutter og menn som ikke aner hva de skal ha på seg til jul. I og med at mange jobber veldig mye, kommer julegkvelden på gubben som som den alltid har gjort på kjerringa, og så tar man på seg den samme dressen som man gjorde i fjor, året før der, året før der, og... Det er ikke bare-bare å ta seg tid til å stikke ut og kjøpe seg en dress, og jeg skjønner godt at det føles som en hazzle, særlig når shopping nå før jul som regel betyr kø og irritasjon.

Det er ikke noe galt i å ta på seg en dress som har hengt i noen sesonger, men man kan oppdatere den med noen nye slips og andre elementer som pocket squares, sløyfer, slipsnåler, andre farger på sko etc. Jeg digger denne kombinasjonen fra Paul Smith, som er jakke og bukse uavhengig av hverandre, og som har en litt annen edge med en jakke av velour og semskede sko i en helt annen farge enn resten av antrekket. Det kan bli litt mye for mange, men med andre klassiske elementer som en lyseblå skjorte og prikkete slips, blir hele uttrykket ganske nedtonet og allikevel kult. En trenger ikke ha en standard sort dress til jul, selv om det også er veldig fint på mange. Så lenge snittet er riktig og en ikke har mulighet for å ta et par svømmeturer inni en altfor stor jakke og bukse, er en investering i en skikkelig fin, sort dress aldri feil, men det er lov å dra på litt.

 

Detalj

Djevelen er i detaljene, og når vi gutta skal kle oss til fest, har vi egentlig ganske mange elementer som skal på plass, ofte enda flere enn jentene. Slipsnåler er en av disse detaljene som kan utgjøre en forskjell, og jeg syntes denne fra Paul Smith var utrolig kul. Jeg ble nødt til å å kjøpe den, for det er ikke så veldig stort utvalg av slipsnåler her i landet, iallefall ikke noen som har litt karakter. Kanskje et godt julegavetips?!

Inspo

Sko: Tommy Hilfiger, bag: MQ, jakke: Mads Nørgaard, bukse: MQ

 

Jeg fant en 7 år gammel jakke fra Mads Nørgaard jeg egentlig hadde tenkt å kvitte meg med. Tenkte i grunn ikke at det var en biker-jakke fordi den var sølvfarget, men det er jo veldig "riktig" akkurat nå, så testet den ut sammen med en litt mer preppy look og syntes det funket helt fint. Den fortsetter sitt liv i garderoben min, og jeg synes det er veldig bra at man kan bruke klær an allerede har og ikke kjøpe inn alt nytt. Ha en deilig tirsdag :)

Mandag

 

Det er noe jeg alltid må ha når jeg våkner, og det er en grønnsaksjuice, et par kopper kaffe, kylling med et par egg og noen bær. Det er fast rutine. Jeg har nå fått testet ut en ansiktsskrubb fra Jack Black, som jeg faktisk digger, og den hjelper iallefall meg å våkne om morgenen. Den er utviklet for oss gutta, så nå har vi et produkt helt for oss selv. Disse produktene kan være et godt tips på julegave til en gutt/mann som har alt. I dag er det mandag og en skrubb med et par Wayfarer virker som et must, etter en lang helg og LITT slitne øyne.

Antrekk

Jakke: Jofama, sko: Tommy Hilfiger, PC-veske: MQ, bukse: Matinique, skjorte: Matinique, t-shirt: Arnie Says

 

Litt overilt av meg å springe ut i dag, nesten avkledd i denne kulda. Heldigvis fant jeg en liten sunspot.. Note to oneself: put on more clothes!!! :P

 

 

David Eriksen

Skjorte: Julius Cæsar, buksesæler: Marc by Marc Jacobs

t-shirt: Samsøe-Samsøe

Dress: Julius Cæsar

Jakke og hoodie: BLKDNM

 

Jeg har stylet David Eriksen for KK. Han er en utrolig fin fyr, som det står stor respekt av. Det var en veldig bra dag, god stemning, ganske laidback, og med Pål Laukli bak kameraet, garanteres alltid fantastisk kvalitet på det som leveres! Når mr. Laukli og jeg setter i gang, altså to nordlendinger på sett, blir settingen en noe mer upscale "Du Skal Høre Mye"-variant... bare for at man jobber med mote & Co, betyr ikke at de nordnorske glosene holdes tilbake til fordel for fisefine moteuttrykk. Man har da karaktér førr hællvetta, og det gjør det djævelsk arti og vær på jåbb, særlig med Pål :P

 

Burberry på ønskelisten

Solbriller: Burberry, jakke: BLKDNM, skjorte: Sandro, college: Arnie Says, key chain: Beck Sondergaard

Burberry

Armani

Armani

Persol

Burberry

Armani

 

I går fikk jeg ta en sniktitt på neste års solbrillekolleksjoner, og fant umiddelbart noen favoritter. Jeg elsker de nye brillene fa Burberry, som har hentet inspirasjonen sin fra deres eget signaturplagg; trenchcoaten. Detaljene på brillen har materialer fra trenchen, blandt annet skinn på bøylen, som både ser og føles veldig bra. Av andre favoritter er Persol nesten et åpenbart valg, men likte faktisk også noen litt "grovere", fra Armani.

YAY, FINALE!!!

DÆVEN HAN STEIJK!!!! :D Det er det sykeste...Da er jeg i finalen i Masterchef, og bare et lite saltdryss fra å slå ut selveste Hellstrøm. GJETT om det er irriterende å tenke på, at det var bare litt salt i risen som skulle avgjøre hvem av oss som vant konkurransen?! Men beklager Are...du slo meg ikke der ;)

Nå er det spennende å se hvem av oss som vinner hele greia...sprøtt; 48 stk startet, og jeg er en av 6 igjen?! Stolt ja, gaaaanske stolt ja :)

Btw...kokkedrakta passa fint den ;)

 

 

Antrekk

Skjorte: Tommy Hilfiger, slips: Armani, jakke: Matinique, sko: Tommy Hilfiger, bag: Lexington, briller: Ray Ban/ Krogh Optikk

 

Trening

Bag: Lexington, sweatpants: Hugo Boss, jakke: Hugo Boss, sko: Nike, singlet: Odd

Jeg lager alltid en deilig juice av grønnsaker på morgenen. Her er en av eple, ingefær, stangselleri, agurk, spinat og broccoli.

 

Neida, jeg er ikke sur, bare litt trøtt, he he. Det er tidlig, men jeg liker å starte dagen med trening. Jeg føler jeg får mer ut av dagen etter en økt, og det er som et lite fristed å være inne i et studio. Våkner opp med litt grønnsaksjuice og en heftig rett med kylling, egg, søtpoteter og en deilig kopp kaffe, før jeg stikker til Magnat på Skøyen, der jeg trener. Dagen kan ikke starte bedre. God onsdag :)

 

 

BLKDNM

Har holdt utkikk etter den "perfekte" bikerjakken ganske lenge. Jeg har trålet alle internettsteder, fulgt med på www.gilt.com og prøvd noen random her og der, men det har ikke vært noen som har tickled my fancy. Har alltid likt BLKDNM veldig godt, men aldri prøvd noe på, inntil jeg fant denne jakka på Insomnia på Løkka og var ikke i tvil; "Du blir med meg hjem, NÅ!!" :D

HÆ, SEMIFINALE??!!!?!?

LOL!!! Hadde ALDRI trodd jeg skulle klare å komme meg til semifinalen i Masterchef. Dette her er sinnsykt gøy og noe av det morsomste og intense jeg har vært med på. Jeg har lært masse og blitt inspirert, men må innrømme at privat holder jeg det gaaaaanske så enkelt...og selvsagt sukkerfritt, noe jeg absolutt ikke gjør i Masterchef :D

Følg med videre på galskapen i kveld klokken 19.30 på TV3

Stopp-shop-stopp

Fant denne Levi´s jakka på Norwegian Outlet for bare 325,-. For de pengene syntes jeg jakka absolutt var verdt det.

 

Jeg vet jeg sa jeg skulle ha shoppestopp fram til 14. mars....VEL, jeg må innrømme at det gikk ikke så veldig bra. Etter å ha trent endel, har kroppen endret seg og plutselig passer ikke mine egne klær lengre. Endte opp med å ha én bukse jeg kunne bruke, og det er ganske kjedelig å ikke kunne variere. Nå må jeg rett og slett bare stoppe shoppestoppet og få meg noen klær som passer til denne kroppen, som stadig er i endring. Klær er ikke bare en luksusvare, men en nødvendighet, og akkurat nå prøver jeg å blande de to verdenene, slik at jeg kan se bra ut uten å kle meg ihjel.

Syk i kashmir :D

Våkna opp med sår hals og rennende øyne. Er vel ikke så mye mer å si om det, men i dag blir det seng, Breaking Bad på Netflix og endel ingefærshots som jeg lager med min nye juicer. Heldigvis re-stocka jeg kjøleskapet i går, og siden jeg spiser som om jeg aldri har sett mat før, så er det nok å ta av :P

Sorry for bildekvaliteten, men har ikke ork for å lage et "perfect setup" for å ta et bilde av meg selv, litt halvuggen i en seng. Nei, da blir det dårlig mobilkamerakvalitet; har ikke fått den nye 5s eller noe annet fancy, så kjører "retro" med iphone 4 og et lite filter i stedet ;)

Heldigvis så har jeg fått meg en digg lue i kashmir, fra Kashmina. Helt sykt deilig, så jeg fryser iallefall ikke her jeg ligger og glor :D

Ha en deilig lørdag!!

 

På tur til trening

Elsker min Nike Flyknits. De ser utrolig kule ut og er dritkomfortable. Har funnet den mest praktiske lommeboken fra Beck Sondergaard, som du faktisk får plass til alle kortene i og nøkkelhanken fra samme. Jeg har jo blitt gal etter briller, og her et par fra Osiris og klokke fra Daniel Wellington

 

God morgen :) Da har jeg dyttet i meg både høna, kyllingen og egget, fyllt på med egenskvisa grønnsaksjuice og masse blåbær og er nå klar for trening. Er utrolig spent på å prøve deodoranten fra det nye merket i Norge, Jack Black. Det er en egen vitenskap med menn og deodoranter.. enten så bleker de skjortene, det blir gule flekker eller så bare funker de ikke i det hele tatt, og det er ikke alltid at "a natural scented man" blir verdsatt høyt ;) Ill keep you posted!

Jeg trenger en makeover

Selv om jeg er stylist, jobber med klær, og har endel hengende, så ser mitt eget "walking closet" mer ut som et "walking nightmare", som en scene i gata Charterfeber vs. Poltergeist. Det er en av de tingene jeg ikke får tatt meg tid til å gjøre, for det er alltid jobb som roper. Skulle gjerne hatt et skap som dette, med slik orden i alt. Men er det egentlig så veldig realistisk?! Med så mye klær, så blir det jo som ei hardt stappa pølse uansett. Jeg trenger å finne en løsning på dette rommet, så dressene og slipsene får puste. Makeover materiale for sure!

The biker

En ting jeg ønsker meg for sesongen; en svart biker-jakke. Har alltid hatt lyst på en, men har ikke funnet den riktige. Den passer til det meste og gjør både en preppy look så vel som en sporty look, til og fra trening, mye kulere. Er et av disse basic-plaggene man burde ha i skapet.

Fremdeles Storm

Har blitt veldig glad i denne jakken fra Eleven Paris

 

Jeg møter veldig mange mennesker daglig, og det er plutselig ikke alle som kjenner meg igjen ved første øyekast. Det synes jeg i grunn er ganske festlig. Fremdeles tror mange at jeg går rundt i nagler og flagrende gevanter, men med tid så skifter stil, og med alder så bør den kanskje gjøre det også, iallefall tilpasses litt. Det tar ganske lang tid å endre et førsteinntrykk, det vet jeg, og har i grunn ingen behov for å endre det. Det var en veldig morsom tid med alle antrekkene og karakterene jeg fikk være,  men nå synes jeg det er utrolig deilig å slippe og kle meg opp i et "kostyme" for å være Storm, den Storm som var stylist i New York og som kom tilbake full av inspirasjon og ville ta med seg en del av den kulturen til Norge. Nå er det godt å bare være og nyte det som skjer rundt meg, uten å nødvendigvis la klærne rope høyest. I grunn ganske digg å bli eldre! Ha en deilig tirsdag :)

Spennende prosjekt

Jeg kan tenke meg at det ikke er så mange som egentlig skjønner hva jobben min innefatter, og det er godt forståelig. Jeg kan trygt si at det ikke er "bare litt pynting og dilling". Jeg føler meg av og til mer som en anleggsarbeider innenfor "luxury", med all sjauing og "rot" på baksiden av det resultatet som kreeres, som  absolutt er en illusjon. Jeg elsker å lage disse illusjonene og har en tendens til å legge hele sjela mi i det jeg gjør, for jeg vil ha alt perfekt. Det resulterer i mye jobb, både dag og natt, men når resultatet kommer, så er alt slitet absolutt verdt det. Har jobbet med et veldig spennende prosjekt for Loreal Paris i det siste, så har ikke tatt tiden til bloggen, for det har vært altfor mange baller i lufta, selv for en homo :P

Håper dere vil like dette, når det slippes. Jeg er veldig fornøyd!