hits

september 2013

På "date" med Unni Askeland

Shoppestopp betyr ikke gavestopp lol Var så heldig å få et par Sneaky Steve boots her om dagen, og de kommer nok til å bli mye brukt denne høsten. Digge, forede boots!

 

Denne helgen har vært helt magisk, med mange gode venner, mat, vin, tapaskveld, nye ideer, nye samarbeid, en legendarisk bursdagsfest for Ronnie Ottem og ikke minst gårskvelden der jeg var daten til Unni Askeland på 35-års jubileumet til Se og Hør. Hun er virkelig en deilig dame, kunster og menneske helt etter min smak!! Masse galskap og masse latter!! Det slutter ikke her Unni; nå er du stuck med meg LOL :D

"Must haves" i høst

Jeg kommer akkurat fra New York, og var ikke helt i høstmodus da jeg var på shopping. Det kjønte da jeg kom hjem at det var en god del mer jeg gjerne skulle hatt med meg derfra; nettopp basicplaggene for høsten, som man kan variere i og bruke hver eneste dag. Det er lett å havne i fellen med å skulle skaffe seg de mest unike plaggene, når man er på reise, men av erfaring er det vel de jeg selv bruker minst. Her kommer noe tips om de lureste høstinnvesteringene, om du vil oppnå en oppdatert og deilig hverdagslook:

 

En klassisk Oxford-skjorte, eller tusen forskjellige varianter

 

Et par raw denim bukser fra Acne

 

En burberry trench

 

En ulljakke fra Gant

 

En sweatshirt som du kan ha over skjortene dine

 

Et relativt enkelt, burnt skinnbelte med stitching

 

Et par retro hverdagsbriller

 

En klassisk briefcase

 

Kredittkortholdere, så du unngår overfyllte lommebøker i lommene

 

Et par semskede skinnsko fra By Hudson

 

 

 

 

Selger alt av kostymer og unike godbiter

Da går punkjakken min, etter mye etterpørsel, til høystbydende... ;)

 

Da er tiden kommet for å selge alle mine godbiter jeg har spart på og samlet opp over lang, lang tid. Jeg selger sammen med min kompis, Espen Hilton, på vestkanttorget på lørdag. Vi står på venteliste om plass, men håper på det beste, da det er meldt strålende sol den dagen.

Har fått mange forespørsler om min vintage punkjakke, og har nå bestemt meg for at den skal få et nytt liv hos den som tilbyr mest. Den har betydd mye for meg, og har vært vanskelig å skille seg med, men nå er det altså dags... Det er mange andre items som også vil forlate meg på lørdag, blandt annet massevis av kostymer og parykker som har vært brukt i ulike tv produksjoner etc. Dette er perfekt for skolerevyer, teater og alle som trenger noe spes. Halloween nærmer seg også, og utenom det  vet  jeg det er mange der ute som er ganske kreative i klesveien; her er det masse å hente.

Men det er ikke bare kostymer jeg selger. Nå går alt! Og når jeg mener alt, så er det massevis av bukser, sko, gensere, jakker og faktisk endel andre ting som barokkrammer og noe annet nips som også forsvinner til heldige, nye eiere. Jeg trenger mer plass, og synes det er veldig hyggelig at andre kan få glede av alle skattene.

 

Denne fjærhatten og masken blir også til salgs

 

Jeg "customizet" en jakke for LEE Jeans som nå blir for salg. Håndmalt, med nagler og swarovskikrystaller

 

+ MYE MYE MER :D

Make it stop!

Kommer akkurat hjem fra New York, og har hatt en fantastisk, fantastisk, FANTASTISK uke!! Bildet er fra første dagen, og det ble et stort shopperaid på en designeroutlet utenfor NY. Jupp, det gikk hett for seg, og etter denne turen tar jeg også en "Jenny Skavlan" og kjører full stopp på shoppingen i et halvt års tid. Vi tester ut, og setter 12. mars som avsluttende dato. Det eneste dumme er at jeg går glipp av salget i januar, LOL, men det er bare klær, sko og gadgets jeg egentlig ikke har nok av, men som jeg absolutt har mer enn nok av. Andre har det mye verre, og jeg tenker det blir fint å få fokuset bort fra å "må ha" mer klær, til andre ting som betyr mer for meg akkurat nå... ;) ..det betyr ikke at jeg legger stylingen og interressen for klær på hylla, tvert imot, og fra neste uke er jeg tilbake på TV2 som herremoteekspert, og kan heller legge opp til å dekke andres behov for moter og trender :)