hits

mars 2014

Makeover utført

I forbindelse med TV-kanalen FOX og premieren på deres nye underholdningsserie "Man Up", ble jeg leid inn for å utføre en makeover på en av vinnerne av en konkurranse de hadde hatt gående. Bjørn Harald ble meldt på av kjæresten sin i håp om at han kunne oppgraderes litt. Sammen med den dyktige frisøren Lars Eitran, strammet jeg han opp, men sørget også for at han fikk klær han kunne bruke til hverdags, uten at det skulle bli FOR stivt. Jeg er svært fornøyd og det ble Bjørn Harald også. Du kan lese hele saken HER

Det hjelper å rense opp litt.

 


Veldig hyggelig å henge med Bjørn Harald og ikke minst at han ble fornøyd.


FØR OG ETTER: Skjorte fra Barena Vanezia, kr 1199. Bukser fra Barena Venezia, kr 1499. Jakke fra Tiger of Sweden, kr 2499 kr. Sko fra Common Project, kr 2499. Alt fra Høyer Eger.

Nye sneakers lanseres i morgen

I morgen lanserer Nike, Reebok og Adidas en mengde nye sneakers. Sneakersfrelste mennesker bør gjøre kredittkortene klare for å sikre seg spesialutgaver på nett, og om man er i nærheten av en butikk som fører disse skoene, er det bare å stille seg i kø. Etter lansering er det mange sko som blir fort utsolgt og som man rett etterpå vil kunne finne på Ebay til en laaaaangt høyere pris. Enkelte spekulerer i disse skoene, da dette er ordentlig godis for sanne sneakers-geeks.

 

Bau x Reebok Insta Pump Fury


Adidas Originals Torsion AllegraAdidas Originals Torsion AllegraAdidas Originals Torsion Allegra

 


Adidas MutomboAdidas Originals "Luxury Pack"Adidas Originals "Luxury Pack"Adidas Originals "Luxury Pack"Adidas Originals "Luxury Pack"Nike Lunar Force 1 NSNike Tiempo ´94 Mid QSNike SB Dunk HighNike x Undercover Gyakusou CollectionNike x Undercover Gyakusou CollectionNike x Undercover Gyakusou CollectionNike LeBron 11 NSW LifestyleNike Zoom Kobe Venomenon 4Nike KD 6 "Liger"

Nike Kobe 9 Elite "Inspiration"

Regnjakke - klar for festivalsommeren

Jakke: Stutterheim, t-shirt: TopMan, bukse: Damir Doma, sko: Sandro, briller: Super Retro Future

 

Jeg har ikke hatt på meg regnjakke siden jeg gikk i barnehagen, tror jeg, men har fått meg en veldig kul en nå fra Stutterheim. Stutterheim Stockholm ble introdusert våren 2013 og ble en "instant hit". Regnjakken har nemlig fått en ny tidsalder og kan se veldig bra ut, også i godt vær. Nå er jeg forberedt på festivalsommeren, om været ikke skulle bli helt som ønsket, for hvis man er opptatt av "festivalmote", så er regnjakken et "item" man burde ha liggende klart. 

Sykt digg trenings-snacks
Selv om man trener betyr det ikke at man ikke kan unne seg mat som smaker digg. Av og til trenger man bare tviste hodet litt for å lage noe utfra hva kroppen og musklene trenger. Jeg har laget noen sykt digge muffins med høyt proteininnhold og minimalt av karbohydrater og fett. Noe er det selvsagt, men noe skal man også ha. Ingrediensene her er iallefall helt naturlige og dette er veldig enkelt å mekke sammen:
Protein-muffins:
1/2 kopp kokte søtpoteter
2, 4 dl eggehviter
1/2 kopp havregryn
1,2 dl melk (enhver melketype fungerer)
2 ts bakepulver
2 ts appelsinskall
2 ts vaniljeessens
1/2 kopp proteinpulver (sunwarrior med vaniljesmak)
1 ts stevia
1. Forvarm ovnen til 180 grader
2. Stivpisk eggehviter og har resten av ingrediensene i
3. Hell røre i muffinsformer
4. Stek i 20-25 minutter
5. Når de er ferdige, ta muffinsene ut av ovnen og avkjøl
Protein-topping:
2 scoops Casein protein pulver med sjokoladesmak
1 kopp gresk yoghurt (jeg brukte med vaniljesmak)
5 ss melk (bruk gjerne Styrk fra Tine med litt mer proteiner)
1. Rør sammen proteinpulver og yoghurt
2. Miks inn en ss om gangen av melken, til du får en tekstur som ikke skal være for rennende.
3. Når toppingen er klar, sprøyter du den på dine avkjølte muffins.
Dette er perfekt når du får cravings, men de er også såpass gode, at de glatt kan serveres til gjester også!
Næringsinnhold per muffin:
Kalorier: 150
Fett: 3 g
Karbohydrater: 10 g
Proteiner: 21 g
Fiber: 3 g

Gutta blomstrer i år

 

 

 

Noen av de største trendene for oss gutta for våren er sporty elementer og av alle ting; blomsterprint?! Sistnevnte er kanskje ikke den enkleste trenden å omfavne, men jeg har tatt den imot med åpne armer og tester den ut. Her har jeg på sweatpants og hettejakke fra River Island, samt collegegenser og cap fra TopMan. Brillene kjenner dere sikkert igjen fra RayBan, og funker like godt i år som i fjor.

 

T-skjorte og joggebukse med ny vri

Ingenting er som å daffe rundt i en joggebukse og t-skjorte, men det kan også gjøres på ulike måter som til og med kan funke i andre sosiale settinger enn hjemme med fjernkontroll og Grandiosa. Kjøpte meg en "sweatpant" i skinn i London fra Blood Brother, som jeg mikset med en t-sjorte fra Marcelo Burlon, i sesongens sort/hvitt kombo. Joggebukse og t-skjorte blir ikke helt det samme igjen.. 

Lexington-vert

Da Lexington spurte med om jeg ville presentere deres høst/vinter-kolleksjon for pressen, svarte jeg gladelig ja. Lexington har nemlig "Casual Luxury" som utgangspunkt for hver kollekson, noe som jeg kjenner meg selv svært godt igjen i. Jeg liker gode kvaliteter, men ikke at det skal være for påtrengede, og at jeg kan slappe av i klærne til enhver anledning. Her har jeg på meg deres nye skjorte i Chambray-kvalitet, en digg vårjakke og en av deres klassiske hoodies. Jeg stylet dette sammen med et par bukser fra Cubus sin nye vårkolleksjon og mine nye sneakers fra Sandro. Helt avslappet, og kanskje ikke så stivt som enkelte har til holdning at Lexington kan være.

Rødbeter og økt prestasjon

 

Jeg har blitt litt hekta på rødbetjuice i det siste. Det er noe med den smaken som jeg synes er helt vill, og en bra "bi-effekt" er at den har en prestasjonsforbedrende effekt. Den inneholder nemlig nitrat som forskere mener utvider blodårene og tilfører mer oksygen til musklene. I tillegg har den andre egenskaper som å:

  • - hjelpe til med å gjøre kroppen mer alkalisk/basisk, altså mindre sur
  • - rense leveren
  • - gi sunnere tarmflora pga. fiberinnholdet, fiberet kan også binde seg til kolesterol og bringe det ut av kroppen
  • - normalisere blodtrykket
  • - være med på å bygge blodceller pga. høyt innhold av jern
  • - inneholde betaine, en aminosyre som studier har vist kan virke hemmende mot veksten av kreftceller

Du trenger en juicer for å lage denne, og for å unngå "jord-smak" av 100 % ren rødbetjuice, slenger jeg oppi et par kiwier, et eple og litt ingefær, noe som i seg selv også har sine fine egenskaper. Jeg synes denne kombinasjonen smaker helt fantastisk og gjør at jeg får en fantastisk start på dagen!

 

Treningsmat

 

Søtpotet er svært rik på betakaroten, i tillegg til å gi deg vitamin C, kostfiber og andre næringsstoffer. I min diett spiser jeg opp mot 1 kg søtpotet daglig når jeg trener, da den er en av de sunne karbohydratkildene. Her er en enkel framgansmåte for hvordan lage deilige søtpotet-chips:

Fjern skallet på poteten og skjær den opp i strimler på ca 1 x 1 cm.

Ta litt kokosolje over og dryss et lag med himalayaslat.

Forvarm ovnen på 220 grader og stek dem i ca 20 minutter ( da kan du lett dusje etter treningen, mens de steker seg selv)

 

Dette er en idiotenkel oppskrift, men som smaker kjempegodt. Dette er ikke et helt måltid, men bruker de i tilleg til masse grønnsaker, noe fett og proteinkilder som kjøtt eller fisk.

 

Mine daglige "must-haves"

Jeg har strippet ned badeskapene til det mest essensielle som jeg bruker til daglig.

 

Min nye favoritt fra Byredo!!! Skjønner ikke at jeg ikke har brukt denne før?!

 

De gangene jeg fjerner skjegget helt, er det greit med godt utstyr og en digg Aftershave Lotion, for ikke å få utslett på halsen. Barberkosten, samt høvelen og aftershaven fra Edwin Jagger, er utrolig bra og så har jeg funnet en barbersåpe fra Crabtree & Evelyn som jeg også liker i stedet for barberskum.

 

Jeg fikk et nyttig tips fra en svært dyktig dermatologisk sykepleier, Silje Austnes, om et produkt som var perfekt for min hud; Zo Skin Health. Kan anbefale å stikke innom en hudpleier, eller i mitt tilfelle en dermatologisk sykepleier, for å finne det produktet som passer din hud best, så slipper du å lure på hvilke produkter som passer deg i denne jungelen av fuktighetskremer og renseprodukter. Vi menn trenger også å rense og fukte ansiktet, uten å bekymre oss for at manndommen slår sprekker.

"Sliter" du med tykt hår?!

 

Det er ganske ironisk at jeg skal komme med hårtips for tykt hår, når mitt eget ramlet av for mange år siden he he, men jeg har fått teste ut et nytt produkt på en kompis av meg som faktisk sliter litt med at håret er for tykt og uregjerlig (neida, jeg er ikke sjalu og bitter i det hele tatt. Jeg mener; FOR en problematikk :P )

Det har kommet en ny produktserie til landet, som man egentlig bare kan rydde plass til. Den heter O Way, er økologisk så det holder og lukter heeeelt fantastisk (faen at jeg ikke har hår ;) ) De jeg fikk testet ut, var en shampo (Silk´n Glow, en hårmaske (balsam) og en smoothing cream om ikke skal skylles ut. Fra å ha hår som en piasavakos, ble håret til kompisen min faktisk helt mykt og lettere å style etterpå. Dette er produkter jeg kan anbefale, og som også ser veldig kule ut på badet!

Frokosttrening med strikker

Det finnes ikke noe som er så godt som å våkne opp på morgenen med en runde på treningsstudioet. Jeg stikker og trener nå med min trener Blake Schaefering (www.bgstraining.com). Vi har trent endel med strikker, og han har nettopp lansert egne strikker av svært god kvalitet! De kan fåes på hans web-shop der du også kan få endel tips til treningsmetoder med disse. Ha en fin dag folkens, and stay healthy :D

 

Personlig duft

 

I alle år har jeg vært optatt av parfymer og gode lukter. Startet veldig heavy ut med tunge dufter som Obsession og Lagerfeld på barneskolen, men har etterhvert lært å nyansere duftene mye bedre og finne mine egne dufter som jeg liker. Når jeg er ute og reiser, synes jeg det er deilig å finne dufter som en ikke kan kjøpe på taxfree´en, noe jeg så og si aldri gjør. Heller ikke på vanlige parfymerier. Denne gangen kom jeg over et merke som heter Le Labo, og er et helt genialt konsept. Ikke bare lukter disse parfymene sykt digg, men for alle som verdsetter fin design, ser både innpakningen og flaskene veeeldig bra ut. De inneholder helt naturlige ingredienser, som mikses i "en lab" i butikken, (derav Le Labo). Merkelappen printes også på stedet, som viser eieren av parfymen, og gjør disse fantastiske duftene til kjempefine gaver, og føles litt mer personlig.

Streetstyle fra Paris

 

Mens jeg var i Paris under moteuken, tok jeg meg litt tid til å se hva mennene på gata gikk kledd i... Nå skal det sies at dette ikke er spesielt representativt, da dette for det meste er folk med et litt større eksponeringsbehov enn den gemene hop, og som har kledd seg opp for å synes utenfor visningene i Paris. Det er absolutt ikke slik flesteparten går kledd til daglig, likevel synes jeg det er veldig interressant å se hva folk går kledd i, når de skal gjøre et inntrykk. Det er svært fascinerende å se hvordan folk tenker, og hvor detaljerte enkelte er i forhold til seg selv, sin egen stil hva de faktisk kommuniserer.

 

Sunday rescue kit

 

Hver gang jeg er ute og reiser, må jeg ha et lite lager av briller med meg. I det siste har ikke bare beholdningen av solbriller steget, men også utvalget av vanlige briller. Det har gått mye i Ray Bans ser jeg, men også noen unike vintage briller fra ulike steder, som jeg har fått skiftet glass i. Briller gjør som kjent svært mye med enhver look, og like mye som jeg liker å skifte looks og leke meg med klær, gjør jeg akkurat det samme med briller. I tillegg, og egentlig den beste funksjonen, kan de redde et trøtt og slitent ansikt på en søndag, etter noen dager med flytende lunch, brunch og middag i Paris :D

Hungover in Paris

Sko: Sandro, bukse: Cubus, sweatshirt: Kiliwatch, solbriller: Ray Ban

Fikk testet ut mine nye helhvite sneakers fra Sandro i Paris sine gater. Deilig å kjenne at våren er på vei - hvite sneakers funker til nærmest alt og er blant mine favoritter denne våren. Etter lange dager i Paris, var det deilig å kunne slenge på seg en sweatshirt og noen slitte jeans. Sweatshirten fra Kiliwatch får, om ikke annet, folk til å smile litt i en by overopphetet av fashionistas og bloggere.