hits

februar 2012

Music video in the making...

Im super stoked over doing a music video for the most stylish girl this coming week. And of course she´s a secret.... ;) I couldnt help but making some outfits again..so now there´s sequence, feathers, leather and lace everywhere. It´s ok to be gay on a sunday :D

A little tease...

Channeling the marines...

Im going through som old shit on my computer, cause suddenly its soo slow. So I need to clear some space... Suddenly I found this old picture from when I modelled for New York Times. I actually even had the cover of that paper issue with the headline; "going Gaga"... Who would have known?

 

J´adore wet girls

Da går det slag i slag gjennom hele uka... OFW startet i går og Loreal var selvsagt på plass med makeup, som jeg hadde designet for dem. Åpningen er jeg kjempefornøyd med. J´adore this look:

Foto: Paul Weaver/Side 2 Nettavisen

 

Antijante, stil og "the real ladies of New York" as in Silya

Da er Oslo Fashion Week i gang igjen..iallefall fra i morgen, mandag,  og Loreal er klar for ny runde med fantastiske looks. Jeg håper bare det kan dukke opp noe inspirerende under uken, noe nytt og annerledes og noen spennende mennesker som bare genuint lever sitt eget liv. Det er tungt og trått her til lands...Hadde egentlig ikke trodd det var så ille som alle skulle ha det til, men det går sååå sakte å få folk på gli og få vent tankegangen fra skepsis til aksept. En kompis minnet meg på noe jeg hadde sagt i et intervju, at I New York blir du løftet fram og opp om du har noe unikt, hvorenn rart eller sært det måtte være. Der hagler det med lovord, mens her sitter latteren og hånet løsere enn komplimentene, om du våger noe som tipper forbi normalen. Ironisk nok er det jo nyskapende mennesker som sørger for utvikling i verden... Og beviset kommer gang på gang i for eksempel som delfinalene i MGP som har gått nå. Drar du fram fela og en gammel gnurebukk, så blir det suksess, mens en talentfull ARTIST som Silya Nymoen blir satt på sidelinja fordi damene på setra er livredde for at hun skal komme å slå ihjel kuene sine med pisken sin og voldta mennene deres. Skjerpings! Håper hun klarer å komme seg til finalen allikevel på et magisk vis. Hørte jeg wildcard?!

Jeg blir så glad av å se frie mennesker, slik som disse damene, som jeg vil klassifisere som "the real ladies of New York". Snakk om stil og puls. Mer av dette og mer av Silya!

http://www.youtube.com/watch?v=nWKTfqivbRQ

Lysende på Vita-samling

I dag har jeg vært og møtt alle de herlige Vita-damene, og snakket om Loreals nye fantasiprodukt; Lumi Magique... En fantastisk serie av primer, concealer og foundation som gjør det alle foundationer burde gjøre; få deg til å stråle. Den er lett å bruke og gir en umiddelbar glød til enhver hud. Dette er en av Loreals største satsninger på over 10 år, og har blitt min nye favoritt!!

Freedom

More people should be like Beth Ditto! J´adore her being so free in her own body. Goodbye botox and "paradise hotel rolemodels". Say hello to the smile your belly makes, when you crunch...It´s gonna have the last laugh anyway!

http://www.youtube.com/watch?v=kA16g7Fvxs0