hits

januar 2014

Treningssmoothie

Jeg er så heldig å få oppfølging av en nærings- og treningsekspert, Tonje Jenssen på Magnat Center, som har satt en kostplan for meg i forhold til treningsnivået mitt. En smoothie som er rik på gode karbohydrater, fett og proteiner, er en super start på dagen. Denne oppskriften er for èn person, så merk dere at det blir ganske mye å drikke. Jeg lurte i en ekstra skje med super greens max, for å få i noen ekstra næringsstoffer...håper hun ikke halshugger meg for det :P

300 g bær

2,5 dl kokosmelk

1 scoop Sun Warrior hampeprotein

50 g havregryn

1 banan

(1 teskje super greens max)

Enda tid for gode kupp

 

For de av dere som er litt sent ute med å slå til på januarsalget, er det enda ikke for sent å få tak i noen fete sko til våren. Et av mine favorittsteder å handle designertøy på nettet er www.luisaviaroma.com, og de har ikke stengt salget enda, slik som blandt annet www.mrporter.com har. Her er et lite tverrsnitt fra utvalget deres, og selv om det absolutt ikke er alt som er like heldig, slik som modellene fra Dolce & Gabbana og Charles Philip ovenfor, er det absolutt mulighet for å anskaffe seg noen kule sko til en billigere penge enn hva som var utgangspunktet, og som ikke alle andre har. Noen av sneakersene de har på siden oppgraderer lett et par "slitne" joggebukser, eller andre plagg man allerede har i skapet, så tenkte dette kunne være et lite tips om du føler det trengs en liten justering før ny sesong.

 

Det må kjennes comfy

Jakke: BLKDNM, sko og hoodie: Nike, gamle sweatpants: Adidas x David Beckham

Jeg varierer endel, alt etter form og humør, i hva jeg liker å gå i. Det jeg alltid ender opp med å komme tilbake til, er det jeg føler meg mest komfortbel i, og det bunner i "streetwear", og basically hoodies og sweatpants. Flaks i år at det er en av trendene, men det er vel noe jeg ikke bryr meg så veldig om; hoodies og sweatpants kan jeg uansett ikke få nok av. Ved å style det-som-kanksje-andre-tusler-rundt-i-i-sitt-eget-hjem med noen fete sko fra Nike, en skinnjakke og lue, så synes jeg looken er ganske så oppdatert og representativ, og det er digg å ikke føle seg anspent med skjorter og slips hele tiden. Å finne noe man slapper av i, mener jeg forøvrig løfter en look enda mer. Jeg kan også slappe av i skjorter og slips, og liker den looken, men det er også desto deiligere å få av når jeg kommer hjem.

I dag var jeg på en fitting for et moteshow jeg skal gå neste uke, og det gleder jeg meg veldig til. Tror det kommer til å bli svært så gøy. I´ll keep you posted :)

De 6 beste sweatpantsene

Acne, €214.49 (www.mrporter.com)

 

Diesel, 1263 kr (www.luisaviaroma.com)

 

Native Youth, 469,90 kr (www.asos.com)

 

Solid, 246,54 kr (www.asos.com)

 

Blood brother, 704,40 kr (www.asos.com)

 

Marishi, 736,62 kr (www.asos.com)

 

Sweatpants var stort hos svært mange designere forrige sesong, men det kommer masse denne sesongen også. Personlig kan jeg ikke få nok av grå og sorte SP, men det kan være litt tricky å finne noen som har god shape. Det er også svært mye rart der ute i form av sweatpants som skal illudere jeans etc... Styr unna disse! "Klassiske" sweatpants er kule nok, fordi de faktisk ER og SER UT som sweatpants. Har samlet noen av de bedre du kan få tak i, og som du like gjerne kan bruke på gymmen som i nesten hvilken som helst anledning ellers. Det handler bare om hva du styler buksene med, og dette er et item som du kan ha det litt gøy med samtidig som de er veeeeldig behagelige å ha på..

 

Costume Awards

Foto: Hanne Erøy/ www.fashionistainoslo.com

 

Hadde en deilig kveld på Costume Awards på torsdag, sammen med ei god venninne, Åsa Formark, som for øvrig eier den råeste vintagebutikken i Oslo; Velouria Vintage. Var så heldig å få en Bottega Veneta-dress til jul, men buksa er til omsying, så miksa jakken sammen med en Moods of Norway bukse. For å gjøre det avslappet, droppet jeg slips og annet staffasje. Har lagt min elsk på skjortene fra Paul Smith grunnet deres gode snitt. Litt uprofft av meg å ha mobilen i buskelomma ser jeg, men shit au; fest ble det "åkke såm" ;)

What to wear?!?

Skjorte: Ann Demeulemeester (Eger) bukse: Lanvin, sko: Calzaturifico (Zalando)

 

Jeg skal dele ut en pris i kveld under Vixen Blog Awards, men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg...enda. Burde kanskje tenkt ut det litt tidligere, men jeg bor ikke inni skapet lengre, så har ikke helt oversikt over hva som befinner seg der og som også kan passe til i kveld. Dagen i dag blir fyllt med trening og masse møter, så det blir nok å komme hjem, dra seg litt i det håret man gjerne skulle hatt, i fortvilelse over at "shit, jeg skulle jo ha kjøpt den skjorta jeg så på i helga". Men alt har en tendens til å ordne seg, og prisen blir nok utdelt uansett hva jeg ender opp med å slenge på, og det stopper ikke iallefall ikke festen. Gleder meg :)

Ny dag på jobb

I jobben min får jeg muligheten til jobbe med prosjekter som er svært ulike fra hverandre. Jeg kan blir oppringt om alt fra å style en strikkekatalog eller en reklamefilm for tannpasta,  til å gjøre store TV-show, moteserier, musikkvideoer eller plutselig en kampanje for...tja, egentlig hva som helst. Det er denne diversiteten jeg liker så utrolig godt i jobben min som stylist, for det vil alltid komme opp nye utfordringer som skal løses, og hver eneste dag får jeg lov til å møte mennesker som inspirerer på ulike måter. I går fikk jeg jobbe med våre sportskommentatorer, som skal kommentere sendingene under OL i Sotsji i år.  Jeg gjorde hår, makeup og styling på disse fine jentene, der temaet åpenbart  var russisk. Hadde nok en veldig morsom dag på jobb, og er nå i gang med et nytt, lite prosjekt :)

Sunday shooting

 

Denne helgen har gått med til filming og fotoshoot. Resultatet kommer senere, og jeg er særdeles spent på det, da det er meg selv som er foran kameraet denne gang. Nå skal jeg tvinge meg til sengs, slappe av med noen episoder av White Collar og bygge opp energien til ny fotoshoot i morgen. Gleder meg til det! God natt :)

Ny stylingdag er over

Veldig hyggelig å få style selveste Kristin Halvorsen i dag

 

Eee...I don´t know these people?!

 

Heidi Gjermundsen Broch var vel kanskje ikke helt forberedt på at jeg "plukket" henne opp fra gulvet, he he

 

Per Heimly i kjent "pose" ;)

 

Hanne, Torunn og Lene....Dere er fantastiske!!!!

 

My BFF, Kristin Sollid med sine "makeup-guns" !!

Da er nok en stylingdag over, og nok en gang fyllt med bare god stemning fra gode mennesker. I love my job :)

Shooting day

 

I dag har jeg hatt en helt fantastisk bra dag på jobb. Alt har gått på skinner, og jeg er så glad i teamet mitt på hår og makeup, som alltid leverer bra resultater, er punktlige og presise og helt uten attitude. Det er veldig viktig for meg at man leverer kvalitet, det burde være en selvfølge, men også at det skapes god stemning blandt oss som jobber på settet. Resultatet blir bedre slik, og man får nok en bra dag på jobb. Dette er hverdagen min, og da vil jeg gjerne at man kan ha det gøy uten noen form for negative holdninger til det man holder på med, eller til personene rundt. God, gammeldags bitching blandt motefantaster er nettopp det; gammledags! Meninger og uenigheter om hvordan man skal oppnå det beste resultatet derimot, er alltid velkomment.

I dag har jeg vært så heldig å få jobbe med bland annet Linn Skåber, og om jeg ikke var "fan" av henne før, så er jeg iallefall det nå. Vi har ledd og kost oss i hele dag, og jeg kunne gjerne stylet henne hver eneste dag til døden skilte oss ad. Skal ha nok en shoot i morgen, og jeg skulle ønske hun dukket opp da også. FOR en gledesspreder! :)

Dagens

 

I dag løper jeg rundt for å finne klær til en stor shoot jeg skal gjøre senere i uka. Godt å ha på noe som føles behagelig, og jeg er en fan av "layers". Har på tre ulike overdeler fra Damir Doma. Herr Doma har noen utrolig deilige basics, som i grunn bare blir kulere og kulere jo mer slitt og brukt dem blir, og de funker til det meste. Litt dyre, men de varer! Lua fra Kashmina er enda med, og har holdt seg utrolig godt. Bruker den ofte, og med den kulda som er i dag, så er det godt jeg har noe jeg kan trekke litt ekstra ned over ørene. Ha en god mandag :)

Keep calm and jump in your sleep

 

Jeg startet lørdagen med en treningsrunde, men i dag var det ikke enkelt å komme seg opp og ut. Den enkleste utveien, når man føler seg litt trøtt og sliten, er å bare gjemme seg inni den "behagelige" trøtthetsboblen, også på trening, men det lite hensiktsmessig. Selv om det kan være litt tricky iblandt, så er det bare å snu innstillingen, og kode hodet om til å "være med", så får man så mye mer igjen av både treningsøkten og resten av dagen. Skjønner ikke at jeg i det hele tatt orket å hoppe etter akkurat å ha stått opp?! Skjuler iallefall svært godt at hodeputa egentlig henger fast i bakhodet og at øyelokkene subber på bakken, helt i tråd med loven om tyngdekraft.

Riccardo Tisci for Nike

Givenchy´s Riccardo Tisci, gjorde akkurat kjent på Instagram at det kommer med en "limited edition" kolleksjon for Nike denne våren, kalt Nike R.T., med han selv som designer. Sneakersfanatikere har, etter ryktene å dømme, virkelig noe å glede seg til. At merket nå har valgt å samarbeide med en cotourier er enda et løft, etter å ha samarbeidet med ulike atleter, rappere og andre artister. Hans siste kolleksjoner er svært inspirert av streetwear, så jeg føler det er et helt naturlig samarbeid, og et samarbeid jeg personlig gleder meg VELDIG til. Har vært "fan" av Givenchy og Riccardo Tisci i en årrekke, og var svært heldig som fikk anledning til å style han for en shoot for Visionaire og Vogue Homme for noen år siden. Jeg har ganske høye forventninger til dette og kjenner skogarderoben min vil få et nytt og uventet innslag i løpet av sesongen :D

Frem fra glemselen: Kellan Lutz

Det er godt å være i gang igjen etter nyttår, og jeg er på vei til neste møte. Kom bare over noen gamle bilder av Kellan Lutz (Twilight), som jeg ville dele, før jeg løp avgårde. Stylet skuespilleren, da jeg jobbet i LA for noen år siden, men hadde helt glemt disse bildene som jeg og fotograf Tyler William Parker, gjorde sammen. Han var fantastisk å jobbe med, og vi hadde det jævlig gøy, men må innrømme at jeg mistet konsentrasjonen et par ganger der... Kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til :D

Treningsfrokost

Det er ny sesong, og jeg er på "desember-rehab".  Jeg sørger for å iallefall trene 3-4 ganger i uka, og har fått en kostholdrådgiver på performance-senteret mitt, Magnat, til å designe et program som gir meg den næringen og energien kroppen min trenger for å fungere optimalt både på trening og i vanlig hverdag. Selv om jeg er opptatt av kosthold og ernæring, blir jeg lett blind på hva jeg selv driver med etterhvert, og synes det er veldig deilig med nye innspill fra andre, og som er spesifikt for mitt behov. Tonje Jenssen på Magnat har spesialisert seg på kosthold i forhold til trening, og har lagd et program for meg, som jeg kommer til å følge framover. Egentlig veldig deilig når andre bare forteller deg hva du skal spise, så trenger du ikke tenke så mye på hva du skal ha til mat utover dagen...det er bare avgjort for deg :D

Frokosten min nå, endel ganger i uka er rett og slett som følger:

OMELETT

2 hele egg

2 eggehviter

300 g spinat

1 ss kokosfett til å smelte på toppen

Smakstilsetninger som krydder, løk, paprika etc av eget ønske

 

1 frukt

 

 

Dagens

Bestilte meg en genser fra "Shine" på www.wagner.dk, som kom nå rett før jul, billig og bra. Har jeg først fått noen favoritter, så går jeg ganske mye med dem, og denne sesongen har jeg ikke fått nok av collegegensere. 90-tallet regjerer altså ikke bare i motebildet, men også hjemme hos meg. Det er fascinerende for et oppsving de gode, gamle CAT-skoene også har fått. De har gått gjennom ulike faser, fra å være kule til harry, til nå å bli veldig kule igjen. Jeg håper for Guds skyld bare ikke Crocs plutselig får en era hos moteehusene, for da gir jeg opp...men det skal nok mye til for at det skjer; HELDIGVIS :)

"Puh!!"

Sliten og glad etter trening

Å dra på trening er ikke alltid deg jeg vil, når det er mørkt ute og det regner som verst, men jeg klarer heller ikke å la være. At dette ble en livsstil, er noe jeg ikke trodde jeg skulle klare for noen år siden, da jeg levde i New York og jobbet som om det stod mellom liv og død. Har heldigvis klart å gjøre det til en vane, og det er en vane jeg ikke kommer til å kvitte meg med. Har også en fantastisk trener som jeg får masse energi av. Uansett hvordan humør jeg er i, når jeg kommer på trening, er jeg alltid glad når jeg drar derfra. Slik var det i dag også! For de av dere som lurer på hvem min geniale trener er, så kan dere lese litt mer om Blake Schaefering på hans blogg www.bgstraining.com. Han holder til på Magnat på Skøyen, som i mine øyne er Norges desidert beste performance-senter.

Sunday shooting

 

Har hatt en deilig dag med Maya Vik, og vi lekte oss litt med ulike looks til nye promobilder. Det er noen mennesker som bare har "det". Hva "det" er, er noe som man ikke trenger å definere, men som oppleves som noe forhøyet og genuint. Maya er en av disse, og det gjør at det meste fungerer på henne. Jeg hadde lagd en overdel som lå på lur, og jaggu rocket hun ikke denne "Minnie Mus"-lignende kreasjonen også, som ble akkompagnert med bukse og sko fra Acne.

Jeg selv har på en t-skjorte fra Marcelo Burlon, som jeg kjøpte i New York tidligere i år. Fantastiske t-skjorter og college-gensere med morsomme mønstre...

Project: Maya Vik

Maya Vik                                                                                                 Foto: Pål Laukli

 

Dagen i dag har bare løpt marathon med seg selv, der jeg såvidt har hatt tid til å stikke hjemom for å spise og skifte fra møter til trening til nye møter igjen for så litt kvalitetstid med venner på Grims Grenka. Har absolutt vært en veldig produktiv og bra dag, men ble nødt til å ta kvelden da jeg skal opp i ukristelig tid, på en søndag, for å style en av Norges desidert kuleste damer: Maya Vik. Det gleder jeg meg veldig til, og makeupbørstene mine ligger og dirrer etter å sette igang en ny sesong :D GOD NATT!

Slipp fangene fri, det er vår

Da er det på tide å kaste jula ut av huset, sette fyr på magefettet og tenke på at det kommer en sommer i år også. Jeg har sett på motevisningene for vår/sommer 2014, og her er det ganske mange elementer som føles nytt og enda mer spennende enn det de har gjort i de siste årene. Den velkledde mannen er absolutt tilstede, men han er nå ferdig med både bachelor- og mastergrad, og har bestemt seg for å ta en Ph.D. i god smak. Motebildet for oss menn virker altså litt mer avansert enn på lenge. Her kommer noen nøkkelord som du kan ha i bakhodet i tilfelle du finner noe på "januar-salget", eller om du rett og slett ikke kan vente med å kaste de varme klærne, og starte allerede nå med å kjøpe inn vårgarderoben din fra ulike nettbutikker rundt om i verden:

 

BLOMSTRETE

PHILIP LIM

 

HELHVITT

GIORGIO ARMANI

 

AMERIKANSK VINTAGE

LOUIS VUITTON

 

HØYGLANS

ACNE

 

STEIN

LANVIN

 

PASTELL

BURBERRY PRORSUM

 

SOMMERFRAKKEN

DRIES VAN NOTEN

 

DIP DYE

CHRISTOPHER RAEBURN

 

Nyttårsmorgen

 

På den første morgenen i 2014 våknet jeg til frokost på sengen...eller frokost og frokost?! Det var iallefall en deilig overraskelse med kaffe og konfekt fra en som har gjort 2013 til et år jeg aldri kommer til å glemme!

Jeg kjenner meg veldig inspirert for tiden og gleder meg masse til å starte på et nytt stylingår. Håper alle får det like bra som jeg har det nå, og ønsker dere et riktig godt nyttår!! :)