hits

Blogg

Rødbeter og økt prestasjon

 

Jeg har blitt litt hekta på rødbetjuice i det siste. Det er noe med den smaken som jeg synes er helt vill, og en bra "bi-effekt" er at den har en prestasjonsforbedrende effekt. Den inneholder nemlig nitrat som forskere mener utvider blodårene og tilfører mer oksygen til musklene. I tillegg har den andre egenskaper som å:

  • - hjelpe til med å gjøre kroppen mer alkalisk/basisk, altså mindre sur
  • - rense leveren
  • - gi sunnere tarmflora pga. fiberinnholdet, fiberet kan også binde seg til kolesterol og bringe det ut av kroppen
  • - normalisere blodtrykket
  • - være med på å bygge blodceller pga. høyt innhold av jern
  • - inneholde betaine, en aminosyre som studier har vist kan virke hemmende mot veksten av kreftceller

Du trenger en juicer for å lage denne, og for å unngå "jord-smak" av 100 % ren rødbetjuice, slenger jeg oppi et par kiwier, et eple og litt ingefær, noe som i seg selv også har sine fine egenskaper. Jeg synes denne kombinasjonen smaker helt fantastisk og gjør at jeg får en fantastisk start på dagen!

 

Treningsmat

 

Søtpotet er svært rik på betakaroten, i tillegg til å gi deg vitamin C, kostfiber og andre næringsstoffer. I min diett spiser jeg opp mot 1 kg søtpotet daglig når jeg trener, da den er en av de sunne karbohydratkildene. Her er en enkel framgansmåte for hvordan lage deilige søtpotet-chips:

Fjern skallet på poteten og skjær den opp i strimler på ca 1 x 1 cm.

Ta litt kokosolje over og dryss et lag med himalayaslat.

Forvarm ovnen på 220 grader og stek dem i ca 20 minutter ( da kan du lett dusje etter treningen, mens de steker seg selv)

 

Dette er en idiotenkel oppskrift, men som smaker kjempegodt. Dette er ikke et helt måltid, men bruker de i tilleg til masse grønnsaker, noe fett og proteinkilder som kjøtt eller fisk.

 

Mine daglige "must-haves"

Jeg har strippet ned badeskapene til det mest essensielle som jeg bruker til daglig.

 

Min nye favoritt fra Byredo!!! Skjønner ikke at jeg ikke har brukt denne før?!

 

De gangene jeg fjerner skjegget helt, er det greit med godt utstyr og en digg Aftershave Lotion, for ikke å få utslett på halsen. Barberkosten, samt høvelen og aftershaven fra Edwin Jagger, er utrolig bra og så har jeg funnet en barbersåpe fra Crabtree & Evelyn som jeg også liker i stedet for barberskum.

 

Jeg fikk et nyttig tips fra en svært dyktig dermatologisk sykepleier, Silje Austnes, om et produkt som var perfekt for min hud; Zo Skin Health. Kan anbefale å stikke innom en hudpleier, eller i mitt tilfelle en dermatologisk sykepleier, for å finne det produktet som passer din hud best, så slipper du å lure på hvilke produkter som passer deg i denne jungelen av fuktighetskremer og renseprodukter. Vi menn trenger også å rense og fukte ansiktet, uten å bekymre oss for at manndommen slår sprekker.

"Sliter" du med tykt hår?!

 

Det er ganske ironisk at jeg skal komme med hårtips for tykt hår, når mitt eget ramlet av for mange år siden he he, men jeg har fått teste ut et nytt produkt på en kompis av meg som faktisk sliter litt med at håret er for tykt og uregjerlig (neida, jeg er ikke sjalu og bitter i det hele tatt. Jeg mener; FOR en problematikk :P )

Det har kommet en ny produktserie til landet, som man egentlig bare kan rydde plass til. Den heter O Way, er økologisk så det holder og lukter heeeelt fantastisk (faen at jeg ikke har hår ;) ) De jeg fikk testet ut, var en shampo (Silk´n Glow, en hårmaske (balsam) og en smoothing cream om ikke skal skylles ut. Fra å ha hår som en piasavakos, ble håret til kompisen min faktisk helt mykt og lettere å style etterpå. Dette er produkter jeg kan anbefale, og som også ser veldig kule ut på badet!

Frokosttrening med strikker

Det finnes ikke noe som er så godt som å våkne opp på morgenen med en runde på treningsstudioet. Jeg stikker og trener nå med min trener Blake Schaefering (www.bgstraining.com). Vi har trent endel med strikker, og han har nettopp lansert egne strikker av svært god kvalitet! De kan fåes på hans web-shop der du også kan få endel tips til treningsmetoder med disse. Ha en fin dag folkens, and stay healthy :D

 

Personlig duft

 

I alle år har jeg vært optatt av parfymer og gode lukter. Startet veldig heavy ut med tunge dufter som Obsession og Lagerfeld på barneskolen, men har etterhvert lært å nyansere duftene mye bedre og finne mine egne dufter som jeg liker. Når jeg er ute og reiser, synes jeg det er deilig å finne dufter som en ikke kan kjøpe på taxfree´en, noe jeg så og si aldri gjør. Heller ikke på vanlige parfymerier. Denne gangen kom jeg over et merke som heter Le Labo, og er et helt genialt konsept. Ikke bare lukter disse parfymene sykt digg, men for alle som verdsetter fin design, ser både innpakningen og flaskene veeeldig bra ut. De inneholder helt naturlige ingredienser, som mikses i "en lab" i butikken, (derav Le Labo). Merkelappen printes også på stedet, som viser eieren av parfymen, og gjør disse fantastiske duftene til kjempefine gaver, og føles litt mer personlig.

Streetstyle fra Paris

 

Mens jeg var i Paris under moteuken, tok jeg meg litt tid til å se hva mennene på gata gikk kledd i... Nå skal det sies at dette ikke er spesielt representativt, da dette for det meste er folk med et litt større eksponeringsbehov enn den gemene hop, og som har kledd seg opp for å synes utenfor visningene i Paris. Det er absolutt ikke slik flesteparten går kledd til daglig, likevel synes jeg det er veldig interressant å se hva folk går kledd i, når de skal gjøre et inntrykk. Det er svært fascinerende å se hvordan folk tenker, og hvor detaljerte enkelte er i forhold til seg selv, sin egen stil hva de faktisk kommuniserer.

 

Sunday rescue kit

 

Hver gang jeg er ute og reiser, må jeg ha et lite lager av briller med meg. I det siste har ikke bare beholdningen av solbriller steget, men også utvalget av vanlige briller. Det har gått mye i Ray Bans ser jeg, men også noen unike vintage briller fra ulike steder, som jeg har fått skiftet glass i. Briller gjør som kjent svært mye med enhver look, og like mye som jeg liker å skifte looks og leke meg med klær, gjør jeg akkurat det samme med briller. I tillegg, og egentlig den beste funksjonen, kan de redde et trøtt og slitent ansikt på en søndag, etter noen dager med flytende lunch, brunch og middag i Paris :D

Hungover in Paris

Sko: Sandro, bukse: Cubus, sweatshirt: Kiliwatch, solbriller: Ray Ban

Fikk testet ut mine nye helhvite sneakers fra Sandro i Paris sine gater. Deilig å kjenne at våren er på vei - hvite sneakers funker til nærmest alt og er blant mine favoritter denne våren. Etter lange dager i Paris, var det deilig å kunne slenge på seg en sweatshirt og noen slitte jeans. Sweatshirten fra Kiliwatch får, om ikke annet, folk til å smile litt i en by overopphetet av fashionistas og bloggere.

Who´s that girl...?!

 

...Eve´s that girl, og vi hadde jaggu klart å ta på oss samme solbriller her under Paris Fashion Week. Neida, var ikke noe pinlig øyeblikk, heller veldig hyggelig, og bekrefter bare at fjorårets Ray Ban funker helt fint i år også. Er altså i Paris under moteuka for å sanke inn inspirasjon og kjenne på stemningen. Det er interressant å observere hva folk går kledd i på gaten her, og det slår meg hvor inn til fingerspissene de har utviklet smaksløkene i forhold til klær og stil. Veldig givende å se, og regner med å komme tilbake til Norge full av inspirasjon og nye vinklinger og tanker rundt tendensene i moteverdenen akkurat her og nå.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8N9PL3Iz3xc[/youtube]

R.M. Williams – Boots som varer

 

R.M. Williams er for mange en vel bevart hemmelighet man ikke snakker høyt om når man først har prøvd et par. Med fantastisk passform og holdbarhet grunnet godt håndverk og materialvalg, er R.M. Williams på alle måter et kupp til tross for den noe høye prisen, noe som gjør det helt naturlig at mange nok helst skulle hatt skoene helt for seg selv. Merket er originalt fra Australia og har en historie helt tilbake til 1930. Skoenes gode holdbarhet gjør de egnet til utendørsaktiviteter, mens de fremdeles er pyntet nok til å kunne brukes under en penere middag.

 

Paret på bildene er allerede godt brukt, men har holdt seg overraskende bra.

 

Passer godt til: Jeans, chinos, cordfløyel, m.m.

Husk: Impregnering, så forlenger du levetiden til skoene med mangegangeren.

Tips: Salte norske veier ødelegger skoene dine! På dager hvor snøen smelter kan det derfor være en idé å holde skoene inne eller bruke noen anonyme (merk ikke signalfargede) galosher mens man er utendørs, men for all del; ta de av så snart du kommer inn.

Fåes hos: Eger Høyer, Miinto.no, Follestad

 

 

Sort er det nye blått

Foto: GQ

 

En ny trend er på vei, som retter seg mot de sorte, "selvedge" jeansene. De vanlige, blå jeansene, er her enda, men for alle BI-studenter og lignende artsfrender, kan det være greit å vite at de sorte "selvedge"-buksene gjør den blå skjorta enda kulere. "Selvedge" betyr i bunn og grunn at denim-stoffet er vevd i gamle veveri og at endestykkene på buksen er de faktiske endestykkene på selve stoffrullen, som gjør at stoffet ikke rakner. Det finnes ingen kvalitetforkskjeller på slike type bukser, kontra bukser som ikke er "selvedge", men de har fått en kultstatus, og på grunn av vevingen kan stoffet ha noe ulikt særpreg som igjen kan føles litt mer personlig. Man kan se denne kanten på innsiden av buksen når de brettes opp, og det er nettopp dette som skiller denne sorte buksen fra andre sorte bukser, og dermed føles mindre aggressivt og også mer, tja, hva skal man si.. "BI-vennlig"?! :D

Gammel brille, nye glass

Fantastic Man magazine, Acne Studios kredittkortholder, Reiss slips, vintage Junior Gaultier briller

 

I et hav av titusenvis ulike og tidvis unike produkter, er det av og til vanskelig å finne de spesielle produktene som har akkurat de spesielle detaljene som skiller seg ut fra mengden av masseproduserte varer. Jeg kom over noen vintage briller som jeg fikk skiftet glass på, og tross dets klassiske design har den en liten edge som du ikke finner i butikkene akkurat nå. Er storfornøyd med denne nye brillen, som glir fint inn med resten av det jeg har. Vintage briller er en fin måte å oppgradere garderoben på, uten å blakke deg på innfatninger, og samtidig få noe som du mest sannsynlig ikke vil finne naboen i.

Ny gadget i hus

Instant Lab

Jeg fikk meg dette deilige, lille "leketøyet" forrige uke, som kopierer bildene du har tatt på telefonen til polaroider. Den er GENIAL, og endelig kan jeg faktisk ha bildene på telefonen "out and about" som polaroider, som forøvrig er kule i rammer, som kort eller bare random med teip på en vegg. Uansett, så fungerte denne lille "Instant Lab'en" utmerket, og jeg gleder meg til å få printet ut en del av de bildene som per nå kun har et digitalt liv.

Back to the future

Noen som husker de selvsnørende sneakersene fra "Back to the future 2"? Vel, Nike har endelig bestemt seg for å produsere noen lignende sko; altså som snører seg selv. De er ventet i 2015, så alle "sneaker-geeks" og late sofagriser kan bare glede seg, men om de ser ut som de over her, så tror jeg at jeg selv står over. Vil ikke føle at jeg går rundt med et diskotek på føttene, og ville bare vært redd for å sprenge en pære :P

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Streetstyles

[gallery link="file" order="DESC" columns="4"]

Det er alltid velkomment å se hva som beveger seg på gata, for å få en idé om hva som "ligger i lufta", uten nødvendigvis være avhengig av at de store kjedene skal fortelle oss hva vi skal gå med... Klær har begynt å bli mørkere igjen, og vi ser mye flere sporty elementer og oversized coats også for menn. Den klassiske, velkledde mannen vil alltid være tilstede, men han kan nå fint også ta på seg et par sneakers til suiten med en oversized coat på, og dermed virke få en litt mer sporty look. Bukser er både korte og lange, og detaljene er mer gjennomarbeidet for å få fram sin egne, personlige og unike stil.

(Bildene er ikke mine egne, men lånt fra meninthistown.com, garconjon.com, thecolorstalker.com, urbanvisualist.com, unlimitedbyjk.com og thestyleograph.com)

Hva får du for 1500,-?

1. Sweatshirtjakke fra HM: 100,-, 2. Lue fra Miinto.no: 150,-, 3. Skjorte fra Nlyman.com: 549,-, 4. Skjorte fra Zara: 99,-, 5. Chinos fra Nlyman.com: 399,-, 6. Boots fra Zalando.no: 339,-

En trenger ikke kaste bort mangfoldige tusen kroner på dyre desginerplagg for å se bra ut. Utnytt alle salgene som finnes på nett, og du kan glatt få et helt antrekk til prisen av én sko. Våg å leke litt med stiler når du setter sammen et antrekk, men unngå å kjøpe enkeltplagg du ikke helt vet hva du kommer til å bruke til. Har du en plan, og kanskje til og med kjøper etter antrekk når du først er i gang, unngår du lettere bomkjøp og sparer samtidig utallige shoppingrunder. Jeg tok utgangspunkt i en slim chinos i militærgrønt, som lette lar seg mikse med kommende sesongens farger. Du vet du har gjort et kupp når plaggene ikke blir hengende i garderoben. Med utgangspunkt i ett antrekk til litt over 1500,- fant jeg også en litt finere skjorte (3) som gjør stilen mer pyntet og endrer karakter.

God stil til kanonpris - Tips til vårgarderoben

1. Strikket genser: 559,- (Zara),   2. Strikket lue: 79,- (HM),   3. Weekendbag: 399,- (HM),   4. Armbånd: 249,- (Massimo Dutti),   5. Safarijakke: 1395,- (Zara),   6. Unstructured Trousers 599,- (Nlyman.com),   7. Bomullsskjorte: 299,- (HM),   8. Semskede boots: 1199,- (Massimo Dutti)

Selv om det er høst i luften og vinter i følge kalenderen, er butikkene fulle av klær til våren. Man trenger ikke å være våryr for å bli litt vill – i kjedebutikkene kan man gjøre mange gode kupp. Stil handler om mer enn prislappen på plagget, så man trenger absolutt ikke å betale skjorta av seg for å... ja, få en fin skjorte.

Husk dette navnet: Mileo!!

Foto: Sofia Lis Sterner

Jeg har stylet et nytt talent i byen, Mileo, som akkurat har sluppet ny singel; "Echo"! Fikk frysninger da han begynte å synge, for et så fantatisk særpreg på stemmen er ikke dagligdags. Les mer om han på HER og hør på hans nye, fantastiske låt. Ha en fin onsdag :)

Norges førstedamer

 

Jeg var så heldig å få style 10 av Norges mest innflytelsesrike damer for KK´s jubileumsnummer, og alle på ett brett. KK er 140 år i år, og det var i den anledning de ønsket å samle et knippe av årets kvinner gjennom tidene. Med meg hadde jeg et knallteam på hår og makeup som gjorde dagen til en drøm. Tusen takk!

Foto: Per Heimly

Makeup: Kristin Sollid og Hanne Christophersen

Hår: Torunn Raunedokken og Lene Kristiansen

Assistent: Ellinor Aarstad

 

Fra shooten med de deilige damene

 

Meg og moteredaktøren i KK, Silje Pedersen, fra deres 140-års markering tidligere i dag

 

 

 

Den ultimate London-guiden

Celine og meg fra boklanseringen

 

Min tidligere "partner in crime" fra Ettermiddagen på TV2, Celine Aagaard aka Hippiehippiemilkshake, har en kapasitet som få, og har nå kommet med egen bok, i tillegg til alle de andre ballene hun sjonglerer med stødig hånd. Boken gir tips om noe av det beste London har å tilby, og med seg har hun fått de beste dataene fra en rekke kjente mennesker, som deler akkurat hvor de har hatt sine beste opplevelser i byen. Jeg har også bidratt med et tips om en av Londons litt mer skjulte klesbutikker, og det er nettopp det som er så utrolig genialt med denne boken; at man får alle godbitene på et sted, i stedet for å kjøpe en generell London-guide hvor man lett havner i turistfellene. Gratulerer så mye Celine, og tusen takk!!! Denne boken kommer godt med når jeg selv reiser på en langweekend til London om fire uker :)

I heart Moods

Foto: Hanne Erøy

 

En lang uke er over, der høydepunktet (bortsett fra min egen bursdagsfeiring i går) var Moods of Norway-visningen på fredag. Moods of Norway holder på å omprofilere seg for tiden, og vi vil få se mindre synlige traktorer brodert på dressene og annen bruk av logo. Gutta bak Moods er virkelig geniale, og jeg blir stadig vekk vippet av pinnen på måten de hele tiden klarer å fenge det store publikummet, og faktisk levere klær som sitter bra. Jeg må helt ærlig innrømme, etter å ha prøvd et hundredetalls av dressbukser, at snittet på Mood of Norway sine dressbukser er noe av det beste jeg har erfart; de sitter som støpt over baken! Jeg representerte i klær fra nevnte, fra topp til tå, og prøvde meg på en fargekombo jeg ikke har slitt ut fra tidligere: bensinblått og sitrongult.

Tonight is disco night

 

Da er det endelig fredag og endelig Moods-visning. Kvelden bringer disco fram i lyset igjen, og jeg holder på å finne et outfit som kler kvelden. Ser ut til at det blir velour og GULE sko, selvsagt fra Moods of Norway. Nå er det bare å hoppe i dusjen, sprette champagnen og bygge opp til "Friday Night Fever"  at the biggest disco in town :D

RIP BVB

Oslo Trend åpnet i går og jeg var i den anledning på plass for å gå visningen til min gode venn Kjell Nordstrøm aka Baron Von Bulldog, og samtidig støtte opp om vår nye norske motearena. Det var en fantastisk aften med god stemning og show. Noe trist var det også, da det også var begravelsen av baronen. Han får virkelig fram at mote handler om så mye mer enn bare  salg av klær og økt forbruk, men at vi også må våge å leke og bruke den genuine kreativiteten som bor i oss. Jeg kommer til å savne "the madness", som også har klart å samle mote-Norge (selv om en hel del motejournalister var savnet i går!!!!). Gratulerer Kjell, du vil for alltid være baronen av Oslo!

Lady Truls

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xesWoS9AGU[/youtube]

 

Styling handler ikke bare om trender og mote (og sånn :P ) Det handler ikke nødvendigvis om makeovers heller, eller å få en utdatert fargeanalyse som skal fortelle deg hvilken årstid du hører hjemme i. Jeg har gjort masse tv- og sceneshow opp gjennom tidene, i tillegg til motebiten, og kom akkurat over denne lille snutten, der jeg fikk gjøre kostyme på Truls Svendsen og danserne hans, da han danset til Lady Gaga´s "Bad Romance" under TV2`s 20-års markering i Grieghallen. Det var en fantastisk morsom jobb, og Truls er "by far"en av de fineste menneskene jeg har jobbet med. Litt Truls på mandags morgen, og uka er redda :D

Nytt talent

 

I går kom det et ambulerende oppdrag til meg, og jeg mikset sammen noen antrekk "fort og gæli" og rushet bort til et fotoshoot for å style et helt nytt talent som dere kommer til å få høre mye av framover. Fy f.. for en stemme og fin person!! Happy for å få være med på dette prosjktet, og bortsett fra å ende fredagen på legevakta, ble gårsdagen en fin opplevelse. Nå skal jeg på nytt oppdrag med L´Oréal Paris, og gleder meg å møte hundredevis av glade Vita-damer :) Ha en fin lørdag!

Treningssmoothie

Jeg er så heldig å få oppfølging av en nærings- og treningsekspert, Tonje Jenssen på Magnat Center, som har satt en kostplan for meg i forhold til treningsnivået mitt. En smoothie som er rik på gode karbohydrater, fett og proteiner, er en super start på dagen. Denne oppskriften er for èn person, så merk dere at det blir ganske mye å drikke. Jeg lurte i en ekstra skje med super greens max, for å få i noen ekstra næringsstoffer...håper hun ikke halshugger meg for det :P

300 g bær

2,5 dl kokosmelk

1 scoop Sun Warrior hampeprotein

50 g havregryn

1 banan

(1 teskje super greens max)

Enda tid for gode kupp

 

For de av dere som er litt sent ute med å slå til på januarsalget, er det enda ikke for sent å få tak i noen fete sko til våren. Et av mine favorittsteder å handle designertøy på nettet er www.luisaviaroma.com, og de har ikke stengt salget enda, slik som blandt annet www.mrporter.com har. Her er et lite tverrsnitt fra utvalget deres, og selv om det absolutt ikke er alt som er like heldig, slik som modellene fra Dolce & Gabbana og Charles Philip ovenfor, er det absolutt mulighet for å anskaffe seg noen kule sko til en billigere penge enn hva som var utgangspunktet, og som ikke alle andre har. Noen av sneakersene de har på siden oppgraderer lett et par "slitne" joggebukser, eller andre plagg man allerede har i skapet, så tenkte dette kunne være et lite tips om du føler det trengs en liten justering før ny sesong.

 

Det må kjennes comfy

Jakke: BLKDNM, sko og hoodie: Nike, gamle sweatpants: Adidas x David Beckham

Jeg varierer endel, alt etter form og humør, i hva jeg liker å gå i. Det jeg alltid ender opp med å komme tilbake til, er det jeg føler meg mest komfortbel i, og det bunner i "streetwear", og basically hoodies og sweatpants. Flaks i år at det er en av trendene, men det er vel noe jeg ikke bryr meg så veldig om; hoodies og sweatpants kan jeg uansett ikke få nok av. Ved å style det-som-kanksje-andre-tusler-rundt-i-i-sitt-eget-hjem med noen fete sko fra Nike, en skinnjakke og lue, så synes jeg looken er ganske så oppdatert og representativ, og det er digg å ikke føle seg anspent med skjorter og slips hele tiden. Å finne noe man slapper av i, mener jeg forøvrig løfter en look enda mer. Jeg kan også slappe av i skjorter og slips, og liker den looken, men det er også desto deiligere å få av når jeg kommer hjem.

I dag var jeg på en fitting for et moteshow jeg skal gå neste uke, og det gleder jeg meg veldig til. Tror det kommer til å bli svært så gøy. I´ll keep you posted :)

De 6 beste sweatpantsene

Acne, €214.49 (www.mrporter.com)

 

Diesel, 1263 kr (www.luisaviaroma.com)

 

Native Youth, 469,90 kr (www.asos.com)

 

Solid, 246,54 kr (www.asos.com)

 

Blood brother, 704,40 kr (www.asos.com)

 

Marishi, 736,62 kr (www.asos.com)

 

Sweatpants var stort hos svært mange designere forrige sesong, men det kommer masse denne sesongen også. Personlig kan jeg ikke få nok av grå og sorte SP, men det kan være litt tricky å finne noen som har god shape. Det er også svært mye rart der ute i form av sweatpants som skal illudere jeans etc... Styr unna disse! "Klassiske" sweatpants er kule nok, fordi de faktisk ER og SER UT som sweatpants. Har samlet noen av de bedre du kan få tak i, og som du like gjerne kan bruke på gymmen som i nesten hvilken som helst anledning ellers. Det handler bare om hva du styler buksene med, og dette er et item som du kan ha det litt gøy med samtidig som de er veeeeldig behagelige å ha på..

 

Costume Awards

Foto: Hanne Erøy/ www.fashionistainoslo.com

 

Hadde en deilig kveld på Costume Awards på torsdag, sammen med ei god venninne, Åsa Formark, som for øvrig eier den råeste vintagebutikken i Oslo; Velouria Vintage. Var så heldig å få en Bottega Veneta-dress til jul, men buksa er til omsying, så miksa jakken sammen med en Moods of Norway bukse. For å gjøre det avslappet, droppet jeg slips og annet staffasje. Har lagt min elsk på skjortene fra Paul Smith grunnet deres gode snitt. Litt uprofft av meg å ha mobilen i buskelomma ser jeg, men shit au; fest ble det "åkke såm" ;)

What to wear?!?

Skjorte: Ann Demeulemeester (Eger) bukse: Lanvin, sko: Calzaturifico (Zalando)

 

Jeg skal dele ut en pris i kveld under Vixen Blog Awards, men jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg...enda. Burde kanskje tenkt ut det litt tidligere, men jeg bor ikke inni skapet lengre, så har ikke helt oversikt over hva som befinner seg der og som også kan passe til i kveld. Dagen i dag blir fyllt med trening og masse møter, så det blir nok å komme hjem, dra seg litt i det håret man gjerne skulle hatt, i fortvilelse over at "shit, jeg skulle jo ha kjøpt den skjorta jeg så på i helga". Men alt har en tendens til å ordne seg, og prisen blir nok utdelt uansett hva jeg ender opp med å slenge på, og det stopper ikke iallefall ikke festen. Gleder meg :)

Ny dag på jobb

I jobben min får jeg muligheten til jobbe med prosjekter som er svært ulike fra hverandre. Jeg kan blir oppringt om alt fra å style en strikkekatalog eller en reklamefilm for tannpasta,  til å gjøre store TV-show, moteserier, musikkvideoer eller plutselig en kampanje for...tja, egentlig hva som helst. Det er denne diversiteten jeg liker så utrolig godt i jobben min som stylist, for det vil alltid komme opp nye utfordringer som skal løses, og hver eneste dag får jeg lov til å møte mennesker som inspirerer på ulike måter. I går fikk jeg jobbe med våre sportskommentatorer, som skal kommentere sendingene under OL i Sotsji i år.  Jeg gjorde hår, makeup og styling på disse fine jentene, der temaet åpenbart  var russisk. Hadde nok en veldig morsom dag på jobb, og er nå i gang med et nytt, lite prosjekt :)

Sunday shooting

 

Denne helgen har gått med til filming og fotoshoot. Resultatet kommer senere, og jeg er særdeles spent på det, da det er meg selv som er foran kameraet denne gang. Nå skal jeg tvinge meg til sengs, slappe av med noen episoder av White Collar og bygge opp energien til ny fotoshoot i morgen. Gleder meg til det! God natt :)

Ny stylingdag er over

Veldig hyggelig å få style selveste Kristin Halvorsen i dag

 

Eee...I don´t know these people?!

 

Heidi Gjermundsen Broch var vel kanskje ikke helt forberedt på at jeg "plukket" henne opp fra gulvet, he he

 

Per Heimly i kjent "pose" ;)

 

Hanne, Torunn og Lene....Dere er fantastiske!!!!

 

My BFF, Kristin Sollid med sine "makeup-guns" !!

Da er nok en stylingdag over, og nok en gang fyllt med bare god stemning fra gode mennesker. I love my job :)

Shooting day

 

I dag har jeg hatt en helt fantastisk bra dag på jobb. Alt har gått på skinner, og jeg er så glad i teamet mitt på hår og makeup, som alltid leverer bra resultater, er punktlige og presise og helt uten attitude. Det er veldig viktig for meg at man leverer kvalitet, det burde være en selvfølge, men også at det skapes god stemning blandt oss som jobber på settet. Resultatet blir bedre slik, og man får nok en bra dag på jobb. Dette er hverdagen min, og da vil jeg gjerne at man kan ha det gøy uten noen form for negative holdninger til det man holder på med, eller til personene rundt. God, gammeldags bitching blandt motefantaster er nettopp det; gammledags! Meninger og uenigheter om hvordan man skal oppnå det beste resultatet derimot, er alltid velkomment.

I dag har jeg vært så heldig å få jobbe med bland annet Linn Skåber, og om jeg ikke var "fan" av henne før, så er jeg iallefall det nå. Vi har ledd og kost oss i hele dag, og jeg kunne gjerne stylet henne hver eneste dag til døden skilte oss ad. Skal ha nok en shoot i morgen, og jeg skulle ønske hun dukket opp da også. FOR en gledesspreder! :)

Dagens

 

I dag løper jeg rundt for å finne klær til en stor shoot jeg skal gjøre senere i uka. Godt å ha på noe som føles behagelig, og jeg er en fan av "layers". Har på tre ulike overdeler fra Damir Doma. Herr Doma har noen utrolig deilige basics, som i grunn bare blir kulere og kulere jo mer slitt og brukt dem blir, og de funker til det meste. Litt dyre, men de varer! Lua fra Kashmina er enda med, og har holdt seg utrolig godt. Bruker den ofte, og med den kulda som er i dag, så er det godt jeg har noe jeg kan trekke litt ekstra ned over ørene. Ha en god mandag :)

Keep calm and jump in your sleep

 

Jeg startet lørdagen med en treningsrunde, men i dag var det ikke enkelt å komme seg opp og ut. Den enkleste utveien, når man føler seg litt trøtt og sliten, er å bare gjemme seg inni den "behagelige" trøtthetsboblen, også på trening, men det lite hensiktsmessig. Selv om det kan være litt tricky iblandt, så er det bare å snu innstillingen, og kode hodet om til å "være med", så får man så mye mer igjen av både treningsøkten og resten av dagen. Skjønner ikke at jeg i det hele tatt orket å hoppe etter akkurat å ha stått opp?! Skjuler iallefall svært godt at hodeputa egentlig henger fast i bakhodet og at øyelokkene subber på bakken, helt i tråd med loven om tyngdekraft.

Riccardo Tisci for Nike

Givenchy´s Riccardo Tisci, gjorde akkurat kjent på Instagram at det kommer med en "limited edition" kolleksjon for Nike denne våren, kalt Nike R.T., med han selv som designer. Sneakersfanatikere har, etter ryktene å dømme, virkelig noe å glede seg til. At merket nå har valgt å samarbeide med en cotourier er enda et løft, etter å ha samarbeidet med ulike atleter, rappere og andre artister. Hans siste kolleksjoner er svært inspirert av streetwear, så jeg føler det er et helt naturlig samarbeid, og et samarbeid jeg personlig gleder meg VELDIG til. Har vært "fan" av Givenchy og Riccardo Tisci i en årrekke, og var svært heldig som fikk anledning til å style han for en shoot for Visionaire og Vogue Homme for noen år siden. Jeg har ganske høye forventninger til dette og kjenner skogarderoben min vil få et nytt og uventet innslag i løpet av sesongen :D

Frem fra glemselen: Kellan Lutz

Det er godt å være i gang igjen etter nyttår, og jeg er på vei til neste møte. Kom bare over noen gamle bilder av Kellan Lutz (Twilight), som jeg ville dele, før jeg løp avgårde. Stylet skuespilleren, da jeg jobbet i LA for noen år siden, men hadde helt glemt disse bildene som jeg og fotograf Tyler William Parker, gjorde sammen. Han var fantastisk å jobbe med, og vi hadde det jævlig gøy, men må innrømme at jeg mistet konsentrasjonen et par ganger der... Kanskje ikke så vanskelig å tenke seg til :D

Treningsfrokost

Det er ny sesong, og jeg er på "desember-rehab".  Jeg sørger for å iallefall trene 3-4 ganger i uka, og har fått en kostholdrådgiver på performance-senteret mitt, Magnat, til å designe et program som gir meg den næringen og energien kroppen min trenger for å fungere optimalt både på trening og i vanlig hverdag. Selv om jeg er opptatt av kosthold og ernæring, blir jeg lett blind på hva jeg selv driver med etterhvert, og synes det er veldig deilig med nye innspill fra andre, og som er spesifikt for mitt behov. Tonje Jenssen på Magnat har spesialisert seg på kosthold i forhold til trening, og har lagd et program for meg, som jeg kommer til å følge framover. Egentlig veldig deilig når andre bare forteller deg hva du skal spise, så trenger du ikke tenke så mye på hva du skal ha til mat utover dagen...det er bare avgjort for deg :D

Frokosten min nå, endel ganger i uka er rett og slett som følger:

OMELETT

2 hele egg

2 eggehviter

300 g spinat

1 ss kokosfett til å smelte på toppen

Smakstilsetninger som krydder, løk, paprika etc av eget ønske

 

1 frukt

 

 

Dagens

Bestilte meg en genser fra "Shine" på www.wagner.dk, som kom nå rett før jul, billig og bra. Har jeg først fått noen favoritter, så går jeg ganske mye med dem, og denne sesongen har jeg ikke fått nok av collegegensere. 90-tallet regjerer altså ikke bare i motebildet, men også hjemme hos meg. Det er fascinerende for et oppsving de gode, gamle CAT-skoene også har fått. De har gått gjennom ulike faser, fra å være kule til harry, til nå å bli veldig kule igjen. Jeg håper for Guds skyld bare ikke Crocs plutselig får en era hos moteehusene, for da gir jeg opp...men det skal nok mye til for at det skjer; HELDIGVIS :)

"Puh!!"

Sliten og glad etter trening

Å dra på trening er ikke alltid deg jeg vil, når det er mørkt ute og det regner som verst, men jeg klarer heller ikke å la være. At dette ble en livsstil, er noe jeg ikke trodde jeg skulle klare for noen år siden, da jeg levde i New York og jobbet som om det stod mellom liv og død. Har heldigvis klart å gjøre det til en vane, og det er en vane jeg ikke kommer til å kvitte meg med. Har også en fantastisk trener som jeg får masse energi av. Uansett hvordan humør jeg er i, når jeg kommer på trening, er jeg alltid glad når jeg drar derfra. Slik var det i dag også! For de av dere som lurer på hvem min geniale trener er, så kan dere lese litt mer om Blake Schaefering på hans blogg www.bgstraining.com. Han holder til på Magnat på Skøyen, som i mine øyne er Norges desidert beste performance-senter.

Sunday shooting

 

Har hatt en deilig dag med Maya Vik, og vi lekte oss litt med ulike looks til nye promobilder. Det er noen mennesker som bare har "det". Hva "det" er, er noe som man ikke trenger å definere, men som oppleves som noe forhøyet og genuint. Maya er en av disse, og det gjør at det meste fungerer på henne. Jeg hadde lagd en overdel som lå på lur, og jaggu rocket hun ikke denne "Minnie Mus"-lignende kreasjonen også, som ble akkompagnert med bukse og sko fra Acne.

Jeg selv har på en t-skjorte fra Marcelo Burlon, som jeg kjøpte i New York tidligere i år. Fantastiske t-skjorter og college-gensere med morsomme mønstre...

Project: Maya Vik

Maya Vik                                                                                                 Foto: Pål Laukli

 

Dagen i dag har bare løpt marathon med seg selv, der jeg såvidt har hatt tid til å stikke hjemom for å spise og skifte fra møter til trening til nye møter igjen for så litt kvalitetstid med venner på Grims Grenka. Har absolutt vært en veldig produktiv og bra dag, men ble nødt til å ta kvelden da jeg skal opp i ukristelig tid, på en søndag, for å style en av Norges desidert kuleste damer: Maya Vik. Det gleder jeg meg veldig til, og makeupbørstene mine ligger og dirrer etter å sette igang en ny sesong :D GOD NATT!

Slipp fangene fri, det er vår

Da er det på tide å kaste jula ut av huset, sette fyr på magefettet og tenke på at det kommer en sommer i år også. Jeg har sett på motevisningene for vår/sommer 2014, og her er det ganske mange elementer som føles nytt og enda mer spennende enn det de har gjort i de siste årene. Den velkledde mannen er absolutt tilstede, men han er nå ferdig med både bachelor- og mastergrad, og har bestemt seg for å ta en Ph.D. i god smak. Motebildet for oss menn virker altså litt mer avansert enn på lenge. Her kommer noen nøkkelord som du kan ha i bakhodet i tilfelle du finner noe på "januar-salget", eller om du rett og slett ikke kan vente med å kaste de varme klærne, og starte allerede nå med å kjøpe inn vårgarderoben din fra ulike nettbutikker rundt om i verden:

 

BLOMSTRETE

PHILIP LIM

 

HELHVITT

GIORGIO ARMANI

 

AMERIKANSK VINTAGE

LOUIS VUITTON

 

HØYGLANS

ACNE

 

STEIN

LANVIN

 

PASTELL

BURBERRY PRORSUM

 

SOMMERFRAKKEN

DRIES VAN NOTEN

 

DIP DYE

CHRISTOPHER RAEBURN

 

Nyttårsmorgen

 

På den første morgenen i 2014 våknet jeg til frokost på sengen...eller frokost og frokost?! Det var iallefall en deilig overraskelse med kaffe og konfekt fra en som har gjort 2013 til et år jeg aldri kommer til å glemme!

Jeg kjenner meg veldig inspirert for tiden og gleder meg masse til å starte på et nytt stylingår. Håper alle får det like bra som jeg har det nå, og ønsker dere et riktig godt nyttår!! :)

Prosjekt nyttår

Maison Martin Margiela dressjakke og Sandro skjorte

Briller fra Benetton

Sløyfe fra Ingunn Birkeland

Hudpleie fra Boscia

 

Har startet med noen forberedelser til den store dagen i morgen, og jeg tenker å gå inn i det nye året i gamle klær. Jeg har ikke kjøpt noe nytt, annet et par accessoirer som spriter opp gammelt tøy. En sort dress eller smoking passer som kjent svært godt til en slik anledning, og jeg er nesten helt innafor. Min gamle Maison Martin Margiela dressjakke er sort, men med noen mønstre som ser ut som noen mistet en åpen klorflaske over meg på forrige fest. Det synes jeg bare gjør et ellers veldig klassisk antrekk litt mer spennende. Det er noe med gode designplagg som gjør at en kan bruke dem år etter år, uten at de virker helt utdatert, og det har iallefall spart meg for det bryderiet det kan være å finne "den perfekte" dressen i år også.

McNasty

 

I går feiret jeg bursdagen til en av mine beste venner, Espen Hilton. Endelig har han også blitt myyyye eldre enn meg selv..eller, jeg liker iallefall å tenke det.. Det er merkelig hvordan alle sammen går forbi meg i alder plutselig, mens jeg selv holder meg i 20-årene. Tenker å bli her en god stund til, for slikt kan man nemlig bestemme selv!

Bildet ovenfor sier litt om tilstanden i dag, og Hellstrøm og resten av Masterchefene ville nok jublet om de hadde vært her, for jeg har hatt et ordentlig gourmetmåltid fra McDonalds. Til vanlig lever jeg veldig sunt, noe som gjør at jeg kan innta disse ekle godbitene med god samvittighet. Straks fortsetter søndagens latskapsmaraton med kjæresten, en god film og jeg tror jaggu jeg skal sjokke kroppen litt ekstra med potetgull og dipp, bare for å ha litt ekstra "energi" på treningen i morgen. Jeg elsker søndager ;)

Back in town

 

Da var jeg godt plassert i Oslo etter noen deilige dager hos familien i Nord-Norge. Det var i grunn bare å slenge kofferten inn døra og komme seg rett ut i middagsselskap. Tok med en liten vertinnegave, som bestod i noen deilige produkter fra L´Oreal Paris.

Nytt blekk

[gallery order="DESC"]

Hva er det første man tenker på, når man våkner opp 1. juledag?! JOOODA, det er jo selvsagt å skaffe seg nytt blekk LOL. Kanskje jeg har litt for mye tid, mens jeg er her oppe i Nord-Norge, uten mobildekning og faktisk har fri, men nå kjenner jeg at en ny tattoo har begynt å mase på meg og vil bli tegnet. Jeg kjøpte meg selv en liten statue (sa man ikke statuett før i tiden? Festlig ord) i julegave, og det aner meg at det blir en tatovering til meg selv i bursdagsgave. Bursdagen min er i februar, og det er heldigvis ikke så lenge til. Godt å ha en unnskyldning for slike ting man virkelig har lyst på, men egentlig ikke trenger  ;)

Researchen er iallefall godt i gang, men jeg tror ikke jeg trenger å holde på så mye lenger. Jeg vet hva det blir...

God jul!

 

Jeg er på plass i juletøyet, og det lukter ribbe i hele huset. Ja, det er julaften, og verden skal være fantastisk. Men jeg tenker endel på dem som ikke har noen å være sammen med i denne tiden. Julen skal være så utrolig god, ja, egentlig den fineste tiden på året, men samtidig blir den ekstra vond for veldig mange. Vil ikke at noen skal få dårlig samvittighet for at de koser seg, for det skulle bare mangle, men send gjerne en tanke til de som ikke har de samme mulighetene, og har du anledning til å åpne dørene for noen som man kanskje ikke har noen å være sammen med, så har du gjort årets gode gjerning. God jul alle sammen, og jeg håper virkelig at alle får en fantastisk, fin jul :)

Jeg, et matmonster?!

 

Jeg fikk beskjed fra produsenten av Masterchef for et par dager siden, at det virket som om de hadde lagd et matmonster av meg. Det er godt mulig, og et kompliment i mine øyne, for det er noe hemningsløst over det. Det er også noe veldig rotete, som min far påpekte, etter jeg kom hjem til jul, og hadde lagd mat til familien. Jeg skjønner liksom ikke helt hvor alt det rotet plutselig kom fra...?! :P

Fattern lyste nemlig opp i hans blå, og for en gangs skyld,  "uskyldige" reinsdyrsøyne, da han meddelte at han hadde noen reinsdyrsfileter på lur, som han ikke visste hva han skulle gjøre med. I hans begeistringsrus, over å ha hatt en sønn kringkastet i et matprogram, trodde han nemlig det var selveste Hellstrøm han hadde fått hjem i hus. Noe desillusjonert var han jo tydeligvis ikke, men håpet om å få servert noe ekstraordinært, lagd av dette dyret, som hadde representert slekta hans fra Finnmark i en årrekke, var tydelig. Jeg har aldri lagd noe av reindsyr, men kunne jo ikke la de allerede opptinte reinsdyrsfiletene gå til spille, ei heller skuffe en sulten far. Dermed var det bare å slippe monsteret løs, sette på klokka og kanalisere Gregory, Kjartan og Hellstrøm igjen, som tellte ned tiden og maste om "konsistaaanse" og syrebalanse , og lage...eeeh tja, hva skulle man egentlig lage?!

Resultatet ble helstekt indrefilet av, ja reinsdyr åpenbart, potetepuré med vanilje, rødløkskompott, glaserte persille- og gulerøtter og en heftig, rød plommesaus med bringebær, kanel, anis og rødvin. Vet ikke om det var nybegynnerflaks, men "shit!!!" det smakte faktisk sykt godt! Eneste aberet var at på Masterchef ryddet de jo alltid opp etter oss. Skal man plutselig begynne å gjøre det selv nå liksom...?! :)

Home

Kjøpt nytt, deilig skjerf fra "Shine" / www.wagner.dk

Da er jeg godt plassert i mitt barndomshjem i Bø i Vesterålen, og mamma har fått ny tittel som Streetstyle-fotograf :D Jupp, hun ble nødt til å fotografere dagens arktiske antrekk, rett utenfor husdøra, og det synes jeg hun gjorde med glans. Er det ikke en SYK utsikt?!

Det er godt å være hjemme, og jeg blir like fascinert hver gang jeg er her, over hvor stille det er, og hvor utrolig vakkert lansdskapet ligger så tett på en. Kontrasten mellom mitt daglige liv, og den roen som befinner seg her oppe, midt i havgapet, gjør meg veldig stolt over den bakgrunnen jeg har. Det er noe rått med naturen her oppe, og jeg digger det! Blir ikke her så lenge denne gangen, men gleder meg veldig til å komme tilbake  til sommeren :)

En-to-trær

 

Jeg har ikke vært så julete av meg de siste årene, og er ironisk nok ikke spesiellt glad i dill-dall. Dette året ble litt spesielt, og jeg fikk lyst til å gjøre litt ekstra for julekosen. Det holdt da ikke med ett juletre nei, jeg måtte jo ha to, og de har vært oppe siden starten av desember :D Hele måneden har i grunnen vært fyllt opp av kos, og veldig lite stress, noe jeg mener vi burde være flinkere til å fylle mer av tiden med; mindre av det som gjør hverdagen kaotisk. Det er noe motstridende i denne setningen, når jeg sier at jeg personlig har "jobbet hardt" for å slappe mer av, og det føles helt fantastisk. Livet er herlig for tiden, og jeg håper alle sammen får det like bra i julen som jeg har det akkurat nå. GOD JUL!

 

The Famous Storm

 

Neida, jeg har ikke akkurat bekreftet en desillusjonert stylist med store oppmerksomhetsbehov! Jeg har bare vært på whiskeysmaking og fikk en flaske The Famous Grouse, med mitt eget navn på..istedet for Grouse selvsagt :P I disse gavetider, er dette en veldig morsom gimmick, og gjør helt sikkert suksess i hvilket som helst selskap, om du ikke er mormoner.

Selve whiskey-smakingen var veldig interressant, rett og slett fordi jeg aldri har vært med på en før. Jeg drikker whiskey selv, men må innrømme at jeg har svært liten kunnskap på området. Jeg fikk prøvd ulike typer av den legendariske Macallan, ulike årganger, fra ulike fat og ble gjort oppmerksom på en hel rekke av nyanser, som jeg ikke har oppdaget før. Det jeg sitter igjen med er at jeg ønsker å oppdage enda mer (egentlig kanskje bare drikke mer) og har flere flasker som skal til livs i julen. Skjønner det er mye lærdom i god drikke, så gleder meg til videre "skolegang" :)

 

 

 

Julegavetips til mannen

 

Dagene mot juleaften går raskere enn alle andre dager, det er det sikkert forskning som viser :P Nå er det bare en liten helg igjen til julekvelden, og den kan kjerringa for en gangs skyld ta rotta på, istedet for igjen å bli plaget med at den skal ta henne hvert eneste år. Om du er litt i tvil og mangler inspirasjon, har jeg mekket sammen en liten collage over noe som kanskje kan passe til den mannen du mangler gave til.

1. En weekendbag fra Lexington, som også kan brukes som gymbag.

2. Et utrolig fett headseat fra Bose, med en retro-look.

3. Oppskrifter, journal og snapshots fra den legendariske Noma-kokken Rene Redzepi.

4. Et par Hypferfeel Nike-sko.

5. Med dette anlegget fra Sonos, kan man spille trådløst gjennom hele huset, og linke så mange høytalere man vil.

6. Unngå overfylte lommebøker, som buler gjennom klærne, med en fresh kortholder fra Lanvin.

7. Det finnes mange ulike Happy Socks, og de kan gjøre et antrekk...hmmm, litt gladere?!

8. Endelig hudprodukter som kun er ment for menn, fra Jack Black. Ikke alle menn er komfortable med å kjøpe egne, så veldig fint å få i gave.

En julegave til meg selv

 

Jeg har en greie for Mikke Mus-ører. Ikke spør hvorfor, for jeg aner ikke hvor denne merkelige fasinasjonen kommer fra. Jeg har fra før en tatovering med en hodeskalle med Mikke Mus-ører, og da kompisen min, kunstner og stylist John André Hanøy, plutselig presenterte for meg en skulptur han hadde lagd, med da dette som tema, hadde jeg ikke noe valg annet enn å adoptere den hjem til meg. Det ble julegaven til meg selv i år, og jeg er godt fornøyd med familieforøkelsen. Noen navneforslag? :D

En dag til brukerne

 

I dag har jeg vært med å hjelpe til og pynte til jul for brukerne av Frelsesarmeens lokaler på Ensjø. Det er en stor glede å få lov til og legge til rette for at andre skal få det bedre nå i en tid som kan oppleves ekstra sterk og tung for mange. I kjølvannet av alt som har blitt sagt og skrevet om Frelsesarmeen i det siste, så jeg det som en ekstra nødvendighet for meg personlig å være med på dette. Dette fordi jeg håper folk kan se forbi Frelsesarmeens utdaterte synspunkter om homofili, og heller fokusere på dem som faktisk trenger den hjelpen Frelsesarmeen gir. Det er dem jeg har gitt min tid til. Men på tross av det, mener jeg de er en fantastsisk katalysator for de som ikke har det så godt, og jeg oppfordrer til å fortsette og gi penger til organisasjonen. Jeg har troen på at godhet avler godhet, og etterhvert kan kanskje også de få øynene opp for at vi alle stiller likt, og at alles bidrag er like mye verdt.

Sort og hvitt

 

"Black and white always looks modern, whatever that word means"

-Karl Lagerfeld

 

I dag skal jeg bare være hjemme og ta det helt rolig. Det er søndag, og jeg var ute med noen venner i går og resultatet blir dermed en verden i sort og hvitt i dag.  Jeg tenker å ligge flatt og gjøre ingenting for en stund. Har fått noen fantastiske "items" fra Jonathan Adler, fra verdens beste kjæreste, og de ser i grunn litt ut slik jeg føler meg...eeeeh, flerhodet, men uten tits :D

...og om du lurer, så ja, det er meg som henger i bakgrunnen

 

 

Årets julegave

 

Årets mest spennende julegave er nå pakket inn, og ligger klar under juletreet. Jeg vet om en som kommer til å få seg en veldig stor overraskelse... Spent på hva det er?

 

Jeg støtter Frelsesarmeens arbeid, selv som homofil

 

På tirsdag skal jeg være med Mester Grønn å dekorere lokalene til Frelsesarmeen i Oslo. Frelsesarmeen har i en årrekke gjort en fantastisk jobb i å bistå de av oss som ikke har det så bra, og utfyller et samfunnsansvar de fleste bør kunne stille seg bak. Dessverre deler Frelsesarmeen samtidig verdier og et menneskesyn som best kan beskrives som sprikende, hvor eksempelvis kjærlighetsprinsippet ikke inkluderer homofile. Likevel, jeg velger å skille mellom Frelsesarmeen og deres arbeid. For på tirsdag handler det ikke om Frelsesarmeen som organisasjon, eller om mine synspunkter og følelser om en organsiasjon som promoterer nedbrytende verdier av en seksuell legning jeg kan identifisere meg med. På tirsdag handler det om betingelsesløs kjærlighet og medmenneskelighet, og å kunne hjelpe medmennesker som har det tungt i en høytid folk flest assosierer med glede og julegaver. For meg er det viktig å leve balansert, og å huske at vi ikke alle har det like enkelt. Derfor stiller jeg opp for Frelsesarmeens arbeid.

La det være krystallklart, jeg er sterkt kritisk til Frelsesarmeens grunnleggende sprikende verdier om nestekjærlighet som ikke inkluderer homofiles rettigheter. Likevel setter jeg mine personlige synspunkter litt til side for å kunne hjelpe andre. Håpet er at Frelsesarmeen en dag oppdaterer sine utdaterte verdier på verdiforskjeller blant mennesker basert på seksuell legning. Derfor legger jeg øksen ned. Kanskje vil det kunne bidra til å hjelpe Frelsesarmeen å se at min jobb er like verdifull som andres.

 

Fyllesyk og ser ut som et slakteri?! Putt på et par solbriller!

 

Det er ingen motsetning i å utvide horisonten litt, samtidig som du tar deg godt ut, og ikke minst lukter som en drøm. Jeg veklser mellom mange dufter, og Bleu de Chanel er en av dem jeg bruker og som ikke er altfor tung på dagtid. Har også fått et par solbriller, som ei venninne av meg fra New York har begynt å produsere via the Monocle Order. Merket hennes heter Blood and Tears, og er ganske unikt. Disse solbrillene, som jeg fikk, dekker jo halve ansiktet, og for oss som egentlig ser best ut i mørket etter harde julebordsnetter, er de et veldig bra alternativ til mørke rom og bakgater ;)

Julegaver på Ettermiddagen

Jakke: Lindeberg, slips og genser: Tommy Hilfiger, lommetørkle: Reiss, skjorte: Topman

 

Dagens ettermiddag ble tilbrakt hos, vel, Ettermiddagen på TV2. Temaet var tips til hva som kan ligge under juletreet, og sammen med Celine Full-Av-Fart-Vakker-Som-Få Aagaard var årets julegavefavoritter samlet inn og presentert. Jeg må innrømme at det fristet greit å røske med meg det hele og plassere det under juletreet mitt.

Er du egentlig juleklar?

Slips fra Tommy Hilfiger

 

Jeg har fått helt oppheng på ruter i det siste, og det er ikke rart, da det er overalt i motebildet. Norske menn burde få et lite spark, noen ganger et veldig stort spark, i ræva, og komme seg ut av den tradisjonelle , norske julebordsuniformen. Nå har jeg sett kjempemange menn rundtomkring med en sort dress som ikke passer, lilla eller turkis skjorte og et helt umotivert slips som sikkert hadde gjort større suksess som opptenningsmateriale i peisen i kjellerstua. Noen som kjenner igjen typen?

Det skal av og til ikke så mye til, og er du usikker, så hold deg til den sorte dressen (om den passer), men med en hvit, pen skjorte inni. Med et slips som dette i tartan-ruter, som jeg har kjøpt fra Tommy Hilfiger, oppdaterer du looken lett, om du vil være litt mer leken og ikke slite ut stilen din med det samme slipset du har brukt år etter år etter år. Forøvrig en veldig fin julegave :)

Fra kaffe til kakao, sparer "selfies" til nyåret

Årets vakreste selfie. Gikk for en "nude look"

Jeg har et ambivalent forhold til jula. Til tross for at jeg verdsetter gode familietradisjoner og høytidens evne til å bringe folk sammen, blir dette oftest overskygget av et konstant jag etter den "perfekte" feiringen og den perfekte gaven. Jula for meg handler om å tilbringe tid med de man er glad i. Det planlegger jeg å gjøre, og har allerede startet med enkle juleforberedelser og har bestemt meg for å kose meg gjennom tiden før "selve dagen" også. Så min enkle oppfordring til de rundt meg er: Bytt ut kaffen med kakao, stress med kos, og nyt den deilige maten som er i vente. Ta det med ro, jeg skal spare dere for bilder av kroppsformen 1. juledag. I år går jeg for en real kosemage.  Jeg har investert i en nissedrakt fra Balenciaga for mange titalls tusen kroner og ikke minst en nissesekk fra Hermés til enda mer. Selvfølgelig må magen få plass for å kunne "pull it off"!  The devil is in the details...

HÆ? topp 100? HÆ? Årets Kjendisblogg?

 

Ble veldig overrasket, men glad, da jeg fikk høre at bloggen min er inne blandt topp 100 på Blogglisten. Det er ikke verst med så mange bra og rett og slett bare MANGE blogger rundt omkring. Håper dette fortsetter! Setter kjempstor pris på at dere følger meg :)

Oppdaget forresten også at jeg var nominert til "Årets kjendisblogg" på Vixen Blogg Awards... Det hadde gått meg heeelt hus forbi, inntil jeg også hørte det fra noen andre. Ha ha, jeg følger med altså, men kanskje ikke så godt som jeg burde om meg selv og mitt. Jeg skal ikke mase om at dere MÅ stemme meg fram her, for det er så mange som har holdt på mye lengre enn meg i bloggverdenen, og hallo; I kategori med blandt annet Ulrikke Lund, Vibeke Klemetsen, Hippiehippemilkshake, Camilla Pihl og FOTBALLFRUE??!!!... Im just honoured!!! De fortjener å vinne, men OM dere ønsker å stemme, så hadde det selvsagt vært veldig hyggelig! Det kan dere gjøre HER!

 

TAKK, og litt nei takk :D

Det er veldig hyggelig å ha fått lov til og bli kjent med flere fantastiske mennesker gjennom Masterchef, som Kjartan og Vibeke

 

Da var jeg ute av Masterchef, men er bare happy for å ha kommet såpass langt som nr 4 av 48. Igjen; det hadde jeg aldri trodd, men det er jo selvsagt synd å måtte dra ut, rett før palleplassering. Jeg synes vel det ville vært litt urettferdig å la meg fortsette foran såpass dyktige konkurrenter, som har mat som stooor lidenskap, men en seier smaker alltid godt og hadde selvsagt smakt veeeeldig godt her også. Hadde jeg bare ikke tatt det der sporstykket!!! ARRRGGGGGHH!!! Var bare litt redd for at jeg ikke kom til å få tid til å steke gjennom fisken, om jeg hadde tatt det mye tykkere, smakfulle stykket...Aner forøvrig enda ikke hvordan en Hollandaise skal smake LOL

Tuuuusen takk til alle som har fulgt med meg og kommet med komplimenter, all mulig støtte og diverse festlige kommentarer. Og til dere som kommer med frieri og vil vise meg hvor gode dere er til å lage mat; charming, but sorry dudes, I´m taken!! ;)

Setter stor pris på alle dere som følger meg. Dere er RÅ!!! :)

Nå går ferden videre, og jeg har jo skjønt hva jeg er god til, så nå skal jeg kjøpe meg en egen Croquembouchevogn og produsere Corquembouche på Youngstorget resten av livet  :P

 

 

Denim sessions

Ny genser og skjorte fra Arnie Says

Her om dagen fikk jeg komme på et event hos Carlings, der jeg fikk lære litt mer om jeans, og se at de som jobber der har stor kunnskap på området. Det er faktisk deres første opplæring i bedriften; hvordan finne den prefekte jeansen, og de hjalp meg også med å finne en ny bukse til meg. Det gjorde de med bragd, så kan absolutt anbefale Carlings som 1st station, når du skal ha et nytt sett med denim.

Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qez4gtk1zeE#t=32[/youtube]

 

Liker følelsen på denne videoen av Richard Machado

FINALEUKE

 

Hvem i all verden hadde trodd at jeg skulle ende opp i finalen i Masterchef?! Ingen av mine venner iallefall :D Vel, det har vært jævlig gøy og denne uken blir utrolig krevende, mer enn noen gang, og det er noen syyyyyke retter som skal hostes opp på "no time". Følg med på TV3 fra i morgen, mandag, klokken 19.30 :)

Throwback

[gallery columns="2"]

 

For endel år siden var jeg moteredaktør i magasinet Mann. Vi produserte da endel egne moteserier og jeg kom plutselig over denne serien som vi gjorde for kanskje 5 år siden. På en måte er den enda litt aktuell, selv om jeg ville nok tatt litt andre valg på enkelte elementer i stylingen nå. Uansett er det veldig morsomt å komme over ting jeg har gjort, som har gått litt i glemmeboken. Det har vært endel opp gjennom tidene, men jeg husker jeg var ganske stolt av denne serien da den kom på trykk.

Inspo

Antrekk: Paul Smith

 

Har snakket med mange gutter og menn som ikke aner hva de skal ha på seg til jul. I og med at mange jobber veldig mye, kommer julegkvelden på gubben som som den alltid har gjort på kjerringa, og så tar man på seg den samme dressen som man gjorde i fjor, året før der, året før der, og... Det er ikke bare-bare å ta seg tid til å stikke ut og kjøpe seg en dress, og jeg skjønner godt at det føles som en hazzle, særlig når shopping nå før jul som regel betyr kø og irritasjon.

Det er ikke noe galt i å ta på seg en dress som har hengt i noen sesonger, men man kan oppdatere den med noen nye slips og andre elementer som pocket squares, sløyfer, slipsnåler, andre farger på sko etc. Jeg digger denne kombinasjonen fra Paul Smith, som er jakke og bukse uavhengig av hverandre, og som har en litt annen edge med en jakke av velour og semskede sko i en helt annen farge enn resten av antrekket. Det kan bli litt mye for mange, men med andre klassiske elementer som en lyseblå skjorte og prikkete slips, blir hele uttrykket ganske nedtonet og allikevel kult. En trenger ikke ha en standard sort dress til jul, selv om det også er veldig fint på mange. Så lenge snittet er riktig og en ikke har mulighet for å ta et par svømmeturer inni en altfor stor jakke og bukse, er en investering i en skikkelig fin, sort dress aldri feil, men det er lov å dra på litt.

 

Detalj

Djevelen er i detaljene, og når vi gutta skal kle oss til fest, har vi egentlig ganske mange elementer som skal på plass, ofte enda flere enn jentene. Slipsnåler er en av disse detaljene som kan utgjøre en forskjell, og jeg syntes denne fra Paul Smith var utrolig kul. Jeg ble nødt til å å kjøpe den, for det er ikke så veldig stort utvalg av slipsnåler her i landet, iallefall ikke noen som har litt karakter. Kanskje et godt julegavetips?!

Inspo

Sko: Tommy Hilfiger, bag: MQ, jakke: Mads Nørgaard, bukse: MQ

 

Jeg fant en 7 år gammel jakke fra Mads Nørgaard jeg egentlig hadde tenkt å kvitte meg med. Tenkte i grunn ikke at det var en biker-jakke fordi den var sølvfarget, men det er jo veldig "riktig" akkurat nå, så testet den ut sammen med en litt mer preppy look og syntes det funket helt fint. Den fortsetter sitt liv i garderoben min, og jeg synes det er veldig bra at man kan bruke klær an allerede har og ikke kjøpe inn alt nytt. Ha en deilig tirsdag :)

Mandag

 

Det er noe jeg alltid må ha når jeg våkner, og det er en grønnsaksjuice, et par kopper kaffe, kylling med et par egg og noen bær. Det er fast rutine. Jeg har nå fått testet ut en ansiktsskrubb fra Jack Black, som jeg faktisk digger, og den hjelper iallefall meg å våkne om morgenen. Den er utviklet for oss gutta, så nå har vi et produkt helt for oss selv. Disse produktene kan være et godt tips på julegave til en gutt/mann som har alt. I dag er det mandag og en skrubb med et par Wayfarer virker som et must, etter en lang helg og LITT slitne øyne.

Antrekk

Jakke: Jofama, sko: Tommy Hilfiger, PC-veske: MQ, bukse: Matinique, skjorte: Matinique, t-shirt: Arnie Says

 

Litt overilt av meg å springe ut i dag, nesten avkledd i denne kulda. Heldigvis fant jeg en liten sunspot.. Note to oneself: put on more clothes!!! :P

 

 

David Eriksen

Skjorte: Julius Cæsar, buksesæler: Marc by Marc Jacobs

t-shirt: Samsøe-Samsøe

Dress: Julius Cæsar

Jakke og hoodie: BLKDNM

 

Jeg har stylet David Eriksen for KK. Han er en utrolig fin fyr, som det står stor respekt av. Det var en veldig bra dag, god stemning, ganske laidback, og med Pål Laukli bak kameraet, garanteres alltid fantastisk kvalitet på det som leveres! Når mr. Laukli og jeg setter i gang, altså to nordlendinger på sett, blir settingen en noe mer upscale "Du Skal Høre Mye"-variant... bare for at man jobber med mote & Co, betyr ikke at de nordnorske glosene holdes tilbake til fordel for fisefine moteuttrykk. Man har da karaktér førr hællvetta, og det gjør det djævelsk arti og vær på jåbb, særlig med Pål :P

 

Burberry på ønskelisten

Solbriller: Burberry, jakke: BLKDNM, skjorte: Sandro, college: Arnie Says, key chain: Beck Sondergaard

Burberry

Armani

Armani

Persol

Burberry

Armani

 

I går fikk jeg ta en sniktitt på neste års solbrillekolleksjoner, og fant umiddelbart noen favoritter. Jeg elsker de nye brillene fa Burberry, som har hentet inspirasjonen sin fra deres eget signaturplagg; trenchcoaten. Detaljene på brillen har materialer fra trenchen, blandt annet skinn på bøylen, som både ser og føles veldig bra. Av andre favoritter er Persol nesten et åpenbart valg, men likte faktisk også noen litt "grovere", fra Armani.

YAY, FINALE!!!

DÆVEN HAN STEIJK!!!! :D Det er det sykeste...Da er jeg i finalen i Masterchef, og bare et lite saltdryss fra å slå ut selveste Hellstrøm. GJETT om det er irriterende å tenke på, at det var bare litt salt i risen som skulle avgjøre hvem av oss som vant konkurransen?! Men beklager Are...du slo meg ikke der ;)

Nå er det spennende å se hvem av oss som vinner hele greia...sprøtt; 48 stk startet, og jeg er en av 6 igjen?! Stolt ja, gaaaanske stolt ja :)

Btw...kokkedrakta passa fint den ;)

 

 

Antrekk

Skjorte: Tommy Hilfiger, slips: Armani, jakke: Matinique, sko: Tommy Hilfiger, bag: Lexington, briller: Ray Ban/ Krogh Optikk

 

Trening

Bag: Lexington, sweatpants: Hugo Boss, jakke: Hugo Boss, sko: Nike, singlet: Odd

Jeg lager alltid en deilig juice av grønnsaker på morgenen. Her er en av eple, ingefær, stangselleri, agurk, spinat og broccoli.

 

Neida, jeg er ikke sur, bare litt trøtt, he he. Det er tidlig, men jeg liker å starte dagen med trening. Jeg føler jeg får mer ut av dagen etter en økt, og det er som et lite fristed å være inne i et studio. Våkner opp med litt grønnsaksjuice og en heftig rett med kylling, egg, søtpoteter og en deilig kopp kaffe, før jeg stikker til Magnat på Skøyen, der jeg trener. Dagen kan ikke starte bedre. God onsdag :)

 

 

BLKDNM

Har holdt utkikk etter den "perfekte" bikerjakken ganske lenge. Jeg har trålet alle internettsteder, fulgt med på www.gilt.com og prøvd noen random her og der, men det har ikke vært noen som har tickled my fancy. Har alltid likt BLKDNM veldig godt, men aldri prøvd noe på, inntil jeg fant denne jakka på Insomnia på Løkka og var ikke i tvil; "Du blir med meg hjem, NÅ!!" :D

HÆ, SEMIFINALE??!!!?!?

LOL!!! Hadde ALDRI trodd jeg skulle klare å komme meg til semifinalen i Masterchef. Dette her er sinnsykt gøy og noe av det morsomste og intense jeg har vært med på. Jeg har lært masse og blitt inspirert, men må innrømme at privat holder jeg det gaaaaanske så enkelt...og selvsagt sukkerfritt, noe jeg absolutt ikke gjør i Masterchef :D

Følg med videre på galskapen i kveld klokken 19.30 på TV3

Stopp-shop-stopp

Fant denne Levi´s jakka på Norwegian Outlet for bare 325,-. For de pengene syntes jeg jakka absolutt var verdt det.

 

Jeg vet jeg sa jeg skulle ha shoppestopp fram til 14. mars....VEL, jeg må innrømme at det gikk ikke så veldig bra. Etter å ha trent endel, har kroppen endret seg og plutselig passer ikke mine egne klær lengre. Endte opp med å ha én bukse jeg kunne bruke, og det er ganske kjedelig å ikke kunne variere. Nå må jeg rett og slett bare stoppe shoppestoppet og få meg noen klær som passer til denne kroppen, som stadig er i endring. Klær er ikke bare en luksusvare, men en nødvendighet, og akkurat nå prøver jeg å blande de to verdenene, slik at jeg kan se bra ut uten å kle meg ihjel.

Syk i kashmir :D

Våkna opp med sår hals og rennende øyne. Er vel ikke så mye mer å si om det, men i dag blir det seng, Breaking Bad på Netflix og endel ingefærshots som jeg lager med min nye juicer. Heldigvis re-stocka jeg kjøleskapet i går, og siden jeg spiser som om jeg aldri har sett mat før, så er det nok å ta av :P

Sorry for bildekvaliteten, men har ikke ork for å lage et "perfect setup" for å ta et bilde av meg selv, litt halvuggen i en seng. Nei, da blir det dårlig mobilkamerakvalitet; har ikke fått den nye 5s eller noe annet fancy, så kjører "retro" med iphone 4 og et lite filter i stedet ;)

Heldigvis så har jeg fått meg en digg lue i kashmir, fra Kashmina. Helt sykt deilig, så jeg fryser iallefall ikke her jeg ligger og glor :D

Ha en deilig lørdag!!

 

På tur til trening

Elsker min Nike Flyknits. De ser utrolig kule ut og er dritkomfortable. Har funnet den mest praktiske lommeboken fra Beck Sondergaard, som du faktisk får plass til alle kortene i og nøkkelhanken fra samme. Jeg har jo blitt gal etter briller, og her et par fra Osiris og klokke fra Daniel Wellington

 

God morgen :) Da har jeg dyttet i meg både høna, kyllingen og egget, fyllt på med egenskvisa grønnsaksjuice og masse blåbær og er nå klar for trening. Er utrolig spent på å prøve deodoranten fra det nye merket i Norge, Jack Black. Det er en egen vitenskap med menn og deodoranter.. enten så bleker de skjortene, det blir gule flekker eller så bare funker de ikke i det hele tatt, og det er ikke alltid at "a natural scented man" blir verdsatt høyt ;) Ill keep you posted!

Jeg trenger en makeover

Selv om jeg er stylist, jobber med klær, og har endel hengende, så ser mitt eget "walking closet" mer ut som et "walking nightmare", som en scene i gata Charterfeber vs. Poltergeist. Det er en av de tingene jeg ikke får tatt meg tid til å gjøre, for det er alltid jobb som roper. Skulle gjerne hatt et skap som dette, med slik orden i alt. Men er det egentlig så veldig realistisk?! Med så mye klær, så blir det jo som ei hardt stappa pølse uansett. Jeg trenger å finne en løsning på dette rommet, så dressene og slipsene får puste. Makeover materiale for sure!

The biker

En ting jeg ønsker meg for sesongen; en svart biker-jakke. Har alltid hatt lyst på en, men har ikke funnet den riktige. Den passer til det meste og gjør både en preppy look så vel som en sporty look, til og fra trening, mye kulere. Er et av disse basic-plaggene man burde ha i skapet.

Fremdeles Storm

Har blitt veldig glad i denne jakken fra Eleven Paris

 

Jeg møter veldig mange mennesker daglig, og det er plutselig ikke alle som kjenner meg igjen ved første øyekast. Det synes jeg i grunn er ganske festlig. Fremdeles tror mange at jeg går rundt i nagler og flagrende gevanter, men med tid så skifter stil, og med alder så bør den kanskje gjøre det også, iallefall tilpasses litt. Det tar ganske lang tid å endre et førsteinntrykk, det vet jeg, og har i grunn ingen behov for å endre det. Det var en veldig morsom tid med alle antrekkene og karakterene jeg fikk være,  men nå synes jeg det er utrolig deilig å slippe og kle meg opp i et "kostyme" for å være Storm, den Storm som var stylist i New York og som kom tilbake full av inspirasjon og ville ta med seg en del av den kulturen til Norge. Nå er det godt å bare være og nyte det som skjer rundt meg, uten å nødvendigvis la klærne rope høyest. I grunn ganske digg å bli eldre! Ha en deilig tirsdag :)

Spennende prosjekt

Jeg kan tenke meg at det ikke er så mange som egentlig skjønner hva jobben min innefatter, og det er godt forståelig. Jeg kan trygt si at det ikke er "bare litt pynting og dilling". Jeg føler meg av og til mer som en anleggsarbeider innenfor "luxury", med all sjauing og "rot" på baksiden av det resultatet som kreeres, som  absolutt er en illusjon. Jeg elsker å lage disse illusjonene og har en tendens til å legge hele sjela mi i det jeg gjør, for jeg vil ha alt perfekt. Det resulterer i mye jobb, både dag og natt, men når resultatet kommer, så er alt slitet absolutt verdt det. Har jobbet med et veldig spennende prosjekt for Loreal Paris i det siste, så har ikke tatt tiden til bloggen, for det har vært altfor mange baller i lufta, selv for en homo :P

Håper dere vil like dette, når det slippes. Jeg er veldig fornøyd!

På "date" med Unni Askeland

Shoppestopp betyr ikke gavestopp lol Var så heldig å få et par Sneaky Steve boots her om dagen, og de kommer nok til å bli mye brukt denne høsten. Digge, forede boots!

 

Denne helgen har vært helt magisk, med mange gode venner, mat, vin, tapaskveld, nye ideer, nye samarbeid, en legendarisk bursdagsfest for Ronnie Ottem og ikke minst gårskvelden der jeg var daten til Unni Askeland på 35-års jubileumet til Se og Hør. Hun er virkelig en deilig dame, kunster og menneske helt etter min smak!! Masse galskap og masse latter!! Det slutter ikke her Unni; nå er du stuck med meg LOL :D

"Must haves" i høst

Jeg kommer akkurat fra New York, og var ikke helt i høstmodus da jeg var på shopping. Det kjønte da jeg kom hjem at det var en god del mer jeg gjerne skulle hatt med meg derfra; nettopp basicplaggene for høsten, som man kan variere i og bruke hver eneste dag. Det er lett å havne i fellen med å skulle skaffe seg de mest unike plaggene, når man er på reise, men av erfaring er det vel de jeg selv bruker minst. Her kommer noe tips om de lureste høstinnvesteringene, om du vil oppnå en oppdatert og deilig hverdagslook:

 

En klassisk Oxford-skjorte, eller tusen forskjellige varianter

 

Et par raw denim bukser fra Acne

 

En burberry trench

 

En ulljakke fra Gant

 

En sweatshirt som du kan ha over skjortene dine

 

Et relativt enkelt, burnt skinnbelte med stitching

 

Et par retro hverdagsbriller

 

En klassisk briefcase

 

Kredittkortholdere, så du unngår overfyllte lommebøker i lommene

 

Et par semskede skinnsko fra By Hudson

 

 

 

 

Selger alt av kostymer og unike godbiter

Da går punkjakken min, etter mye etterpørsel, til høystbydende... ;)

 

Da er tiden kommet for å selge alle mine godbiter jeg har spart på og samlet opp over lang, lang tid. Jeg selger sammen med min kompis, Espen Hilton, på vestkanttorget på lørdag. Vi står på venteliste om plass, men håper på det beste, da det er meldt strålende sol den dagen.

Har fått mange forespørsler om min vintage punkjakke, og har nå bestemt meg for at den skal få et nytt liv hos den som tilbyr mest. Den har betydd mye for meg, og har vært vanskelig å skille seg med, men nå er det altså dags... Det er mange andre items som også vil forlate meg på lørdag, blandt annet massevis av kostymer og parykker som har vært brukt i ulike tv produksjoner etc. Dette er perfekt for skolerevyer, teater og alle som trenger noe spes. Halloween nærmer seg også, og utenom det  vet  jeg det er mange der ute som er ganske kreative i klesveien; her er det masse å hente.

Men det er ikke bare kostymer jeg selger. Nå går alt! Og når jeg mener alt, så er det massevis av bukser, sko, gensere, jakker og faktisk endel andre ting som barokkrammer og noe annet nips som også forsvinner til heldige, nye eiere. Jeg trenger mer plass, og synes det er veldig hyggelig at andre kan få glede av alle skattene.

 

Denne fjærhatten og masken blir også til salgs

 

Jeg "customizet" en jakke for LEE Jeans som nå blir for salg. Håndmalt, med nagler og swarovskikrystaller

 

+ MYE MYE MER :D

Make it stop!

Kommer akkurat hjem fra New York, og har hatt en fantastisk, fantastisk, FANTASTISK uke!! Bildet er fra første dagen, og det ble et stort shopperaid på en designeroutlet utenfor NY. Jupp, det gikk hett for seg, og etter denne turen tar jeg også en "Jenny Skavlan" og kjører full stopp på shoppingen i et halvt års tid. Vi tester ut, og setter 12. mars som avsluttende dato. Det eneste dumme er at jeg går glipp av salget i januar, LOL, men det er bare klær, sko og gadgets jeg egentlig ikke har nok av, men som jeg absolutt har mer enn nok av. Andre har det mye verre, og jeg tenker det blir fint å få fokuset bort fra å "må ha" mer klær, til andre ting som betyr mer for meg akkurat nå... ;) ..det betyr ikke at jeg legger stylingen og interressen for klær på hylla, tvert imot, og fra neste uke er jeg tilbake på TV2 som herremoteekspert, og kan heller legge opp til å dekke andres behov for moter og trender :)

Margaret Berger shoot

 

Jeg stylet Margaret Berger til hennes nye singelcover og flere pressebilder, tatt av Pål Laukli.  Alltid like hyggelig å jobbe med fantastiske Berger, og vi hadde en kjempegøy dag på sett, hele "Team Laukli". Superstolt over at vi har en så nyyyydelig og genuin artist. Hun er virkelig noe av det beste vi har å by på, og den nye singelen hennes "Human Race" ga med gåsehud første gang jeg hørte den.

 

En gammel bag

 

Jeg har alltid hatt et ambivalent forhold til Louis Vuitton, og særlig produktene med de klassiske LV trykkene. Hadde en periode som var veldig "grungete", og gjorde et spontankjøp av en LV weekendbag...det er kanskje 7 år siden nå. Jeg tenkte da at den var en kul kontrast til alle "fillene" jeg gikk kledd i, som var veldig street, men nå når jeg har roet ned den stilen, så synes jeg den funker som ei kule enda. Klassikere er og blir klassikere, og jeg bruker denne bagen til alt mulig; jobb, reise, møter etc...

Antrekk

Skjorte fra Balenciaga, slips fra American Apparel, slipsnål fra David Andersen, bukse med seler fra H&M Concious Collection, sokker fra Paul Smith, sko fra Marco Battisti og Bottega Veneta solbriller fra Krogh Optikk

Ny dag, ny TV-innspilling. Er ingen spesielle tema for dagen, så jeg kler meg etter været og det glasset med Riesling som snart skal inn i min kropp :D

Antrekk

Skinnblazer fra Armani, t-skjorte fra Patricia Fields i NY, skjerf fra Yigal Azrouel, bukse fra Humör, sko fra Hope

Ble invitert på fest i går med "Bollywood" som tema. Hva i all verden skal man ha på seg da??? Bollywood er jo så mye, men paljettene er jo mer overdrevet enn Mariah Carey i "Glitter", så  jeg addet litt av det, men valgt å punke det opp litt, og turbanen var ikke til å unngå, så jeg gjorde en "pirate-style".

Antrekk

Blazer fra Marc Jacobs, skjorte fra D&G, slips fra Prada, bukse H&M Conscious Collection, sko fra Marco Battisti, Ray Ban briller fra Krogh Optikk

Nok en dag med tv innspilling. Det er så utrolig gøy å få lov til og jobbe med TV og føler meg veldig priviligert. Love it!

Avelon

 

 

Tenker vi får høre mer om dette merket framover, Avelon; et merke fra Amsterdam som klarer balansen mellom å skape et edgy uttrykk og klær flere enn bare enkelte fashionistas kan bruke. Jeg synes kolleksjonene deres er svært allsidige og selv om de fleste sannsynligvis ikke ønsker å dra på seg baggy "sweatpants" i skinn, har de også andre elementer som trenchcoats, gensere, t-skjorter og dresser med utrolig pene snitt.

Må ha det, bare må ha det

Har jeg sett Jesus? Neida, men har jeg blitt frelst? JADA! Etter å ha sjekket ut mer om det trådløse musikksystemet Sonos på HiFi klubben sin stand på Øya-festivalen, blir jeg nødt å skaffe meg et slikt et i alle rom; soverom, bad, gjesterom, stue..... Det er et genialt musikksystem, og jeg kan spille musikk direkte fra Spotify, eller hvorenn jeg ønsker å spille fra, samtidig som høytalerne synkroniseres trådløst mellom alle rom. Null delay og jeg kan styre alt fra iphonen eller ipaden. LOVE IT!!! Og for en lyd!!!

Antrekk

Jakke fra Sand, bukse fra Lanvin, t-skjorte fra Samsøe-Samsøe, sko fra Marco Battisti og solbriller fra Moscot (Krogh Optikk)

 

Mer TV

Da har jeg reist bort en liten tur for å spille inn en litt mer tv... Denne gangen er jeg deltager i et tv-show, og dette blir hysterisk. Mer info kommer etterhvert... Nå er det bare å samle alle nervetråder som har slipt seg løs, for dette blir ikke spøk ;)

Fikk noe i øyet på Øya

Akkurat fått meg de nye Ray Bansene fra Krogh Optikk. Love them!

Var så heldig å få en billett til Øya i går, og der spilte min store sommerfavoritt James Blake. Var der med en av mine beste venner, koreograf Tine Aspaas og typen hennes, og vi ble vel alle ganske så pinlig tårevåte...eller ok da, det var vel heller meg det da. Men følelser er bare bra å gi uttrykk for. Vi er ikke så flinke til det her i Norge...vi skal nok heller "mure det inne", enn å "more oss ute" ;) Men det er bare å slippe fangene fri...nå er det snart høst :D

Absolutt Sommer

Dette har virkelig vært en av de beste sommerne på lang, lang tid. En bitteliten, rolig øy i Hellas blir fort livat med en gjeng rascals på besøk. I tre uker var jeg borte, og man skulle tro man ble lei, men 3. uka ble def min favoritt...

Da ble jeg satt ut av spill gitt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w8wATAnUszs[/youtube]

 

Det regner ute, og nå begynte det jaggu å regne her inne også. Ble helt satt ut av denne 14-åringen på audition til x-factor, så ble bare nødt til å dele med dere. Hvordan kan man formidle slike følelser når man er så liten?! Likte spesielt sang nummer to, som han har skrevet selv... Er helt fascinert.

Nå er det bare å komme seg ut å fortsette dagen her. Holder på å style til et nytt tv-show på TVNorge, og har endel som skal gjøres før jeg må reise til København til uka.

Ha en deilig dag, regn eller ikke :)

Fredag på Øya

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eJDSueNSMJE[/youtube]

 

Det er veldig mye å gjøre om dagen, så jeg får ikke vært på Øya-festivalen hele uka, men har fredagen til å nyte konserter og stemning. Gleder meg veeeldig til James Blake, som har stått på repeat hele sommeren. Fantastisk artist, og som har gitt gode minner fra sommeren 2013...

Sunn og syndig

Jeg har begynt å få skikkelig cravings rett før jeg skal legge meg for tiden. Heldigvis er det ikke for usunt det jeg "bare må ha". En bolle med mager vaniljekesam, ulike friske bær, litt pasjonsfrukt og 86% mørk sjokolade, og jeg blir en glad gutt :D

Siste dager på stranda

Briller fra "Toms" (har vært mine favoritter hele sesongen, og det tar ikke slutt), caps fra "Surface to Air", håndkle fra Louis Vuitton, et GQ magasin, Philips Fidelio bluetooth høytalere og kaffe på termos gjør strandlivet enda litt deiligere :)

Jeg har nettopp kommet tilbake til Norge etter 3 fantastiske uker i Hellas.. Jeg har vært på en bitteliten, hemmelig øy, med få innbyggere og få turister og tatt det HELT rolig. Jeg elsker beachlife, og selv om jeg tror jeg kan leve på en strand uten noe særlig eiendeler, så blir jeg konfrontert med at jeg nok har blitt et luksusdyr. Før hadde jeg lange rastafletter, og kunne daffe rundt på beachen uten noe annet enn et håndkle, og de shortsene jeg hadde tilgjengelig. Egentlig ganske deilig, og veldig deilig kontrast til stresset som mote- og mediaverden kan gi, men det var før... Må bare innrømme at alle små ting som gir luksus til hverdagen, har jeg blitt en "sucker" for. Nå blir det en spennende og innholdsrik høst, og jeg prøver å skvise inn de dagene jeg kan på stranda, før høsten slår meg i hodet. I går var jeg på en av de bedre strendene i Oslo (som faktisk har sand), Fornebustranda, og slappet av med en kompis, og pakket med meg min "standard" beach pakke, med kaffe på termos, bra høytalere, noe lesestoff og nice beachwear. Nei, du får ikke bilde av meg i mine Speedos...eller var det badeshorts? Du får heller lure på om hva det er jeg velger å gå i på stranda... :D

Ny, digg skrubb på badet

 

Har fått noen nye sommerfavoritter på badet mitt. To skrubber fra L'Oréal Paris, og de lukter FANTASTISK!!! Perfekt for å skrubbe bort døde hudceller, og fornye huden. Bruker de nå for å få fjerne døde hudceller, slik at jeg kan fortsette "tanningen" og få brunfargen fra sommeren til å vare lengre med "ny", frisk hud.

SpeeDO or speeDON´T?

I dag er jeg i "Speedo"-debatt med Ranveig Bratveit (moteredaktør i FHM) på Ukeslutt hos NRK, og sendes på P1 og P2 en eller annen gang fra 12.30. Debatten er en klassiker hver eneste sommer, og som gode nordmenn har vi lært at vi ikke skal like dette utskjelte plagget. Om vi skulle finne på å like denne trange og noe avslørende tøybiten, har vi lært å bruke ord som harry, tacky og ekkelt, for å overbevise oss selv at det ikke er noe sexy eller tiltalende med dette lille plagget, som hylles i utlandet. Vi hoper oss sammen og går i flokk, som de dyrene vi er, og kjemper mot noe så "viktig" som en liten strandtruse. Tydeligvis er det noe som engasjerer i agurksesongen, og vi velger å bruke tiden på å diskutere hvorvidt man skal få lov til å vise seg fram på offentlige badeplasser i noe annet enn klassiske, nøytrale badeshorts.

Jeg kaster meg gladelig inn i debatten og forsvarer Speedoens rett til å leve...eller det er vel kanskje briefs man snakker om her?! Speedo er tross alt bare et merke, og har både badeshorts, trunks og briefs i "reportuaret"...

Speedo er ikke nødvendigvis en trang, liten nøtteknekker.

Men jeg skal ikke spikke fliser om hva som er hva; jeg skjønner hva folk mener! Speedo har blitt et begrep for denne lille badetrusa, som folk er livredde for. Denne sesongen har både Emporio Armani, Versace, Dirk Bikkenberg, Dolce & Gabbana, John Galliano, Moschino med flere, vist briefs på visningene deres, og de har fått et comeback internasjonalt. Etter OL i London i fjor, skjøt salget av "badetrusene" i været, etter at de olympiske svømmerne Michael Phelps, Ryan Locht og Tom Daley viste seg fram. Plagget har også fått økt popularitet hos menn etter at Daniel Craig kom opp av vannet i et par trunks, da han spilte James Bond i Casino Royale for noen år siden, så det er tydelig at menn liker å sammenligne seg med atletiske, maskuline idealer...her i ulike "speedovarianter". Er ikke rart at de da blir fristet til å teste ut selv, når de ser at dette funker på disse veltrente sexløvene, men mange ganger med noe vrangforestillinger om egen fysikk...

Daniel Craig som James Bond i lyseblå trunks fra La Perla.

Jeg har ikke noe imot denne utviklingen, og en utvikling som naturlig nok går parallellt med interessen for trening og kosthold. Men det betyr ikke at jeg er ukritisk til plagget. Som alle andre plagg, må det passe kropp og person. En trang liten PH (penisholder) er ikke for hvem som helst, og "dessverre" er det ikke de fleste som kler å sprade rundt i dette plagget. Jeg tenker dere skjønner hva jeg mener.... tanken på eldre, feite, svettende briter, marinert i frityrstank i trange små lycratruser på chartertur er ikke det man ønsker å omgi seg med på beachen, og jeg tenker det er logisk at en "speedo" stiller visse krav til fysikk før den slenges på.

Skal ikke skrive en hel avhandling her, for hele fenomenet er en masteroppgave verdig. Poenget mitt med å gå inn i debatten er bare at jeg synes ikke det blir riktig at man skal avskrive "Speedoen", bare for at vi har lært av naboen at det er en dødssynd. Det er det absolutt ikke! Om folk ser fantastiske ut, så la de få lov til å vise seg fram. Ja, det kan godt være kvalmt for mange av oss på beachen, som gjerne skulle ha trent enda mer for å kunne sett såpass bra ut, at men selv kunne "pulled off" en "Speedo", men garantert "sinfully delicious" for enda fler. Jeg sier ganske enkelt "embrace it" og samtidig "leave it" til alle andre som egentlig vet at de ikke har det som skal til for å ikke gjøre "speedoen" til noe harry, tacky og ekkelt! Det finnes speil, så bruk det for det det er verdt. Bare fordi det er stretch i denne lille badetrusa, betyr ikke at du passer den, selv om du skviser deg inn i håp om at den skal ha magiske evner å forvandle deg fra frosk til prins. Det er på en måte ikke slik det fungerer...men ikke fortvil, det finnes andre alternativer, som garantert passer deg mye bedre...og treningsstudioer ;)

 

EMBRACE IT!

 

LEAVE IT!

 

MILAN tendencies

Looking through the mens shows thats going on in Milan right now for SS14, you can for sure just keep all the whites you bought this season, and make some more pale fashion moments next summer too. Most of the collections are serious about all white outfits, so you better have a good deal with the best dry cleaner in town to keep yourself looking angelic this season too...

 

Trussardi

 

Costume National

 

Gucci

 

Emporio Armani

 

Vivienne Westwood

 

Ermenegildo Zegna

 

Marni

 

Bottega Veneta

 

Phillip Plein

 

Jil Sander

 

Diesel Black Gold

 

Dolce & Gabbana

My summer favorites

Me and Celine (from Stylemag and Hippiehippiemilkshake) has been fashion experts on TV2's "Ettermiddagen" the past season, and yesterday we both were guests on the show. We were to present our summer favorites so I brought some of the things that's gonna make you pop this summer. I didn't care about bringing clothes, cause we take them off anyway, and since I believe to keep things simple in the heat, its all about your gadgets thats gonna lift you up to a higher level of cool ;)

 

Me and Celine in front of our desk of goodies.

 

I needed to buy a pair of Toms sunglasses. Its truly my favorite glasses this season.

 

My new Toms. And the good thing is when you buy a pair, you also help someone with and eye problem.

 

My new sneakers from Blackstone in washed nubuck with perforation. So rad, and you upgrade so easily from beach bum to preppy in no time.. Just take a shower first.

 

I love being outside, in a park or on a beach, but I cant stand mosquitos. This light from Penfield will for sure keep those blood suckers from a distance.

 

This blanket from Pendleton is SICK! The towel behind is also from Pendleton, and they´ve delivered high quality goods for more than 140 years. Perfect for hanging out in a park or on a beach. This is a way of updating your look without really have any clothes on..

 

A nice watch will always make you look dapper. This one is from Daniel Wellington.

 

My BioLite (to the right) is my pride and joy this summer. Perfect for camping and perfect for a barbeque in a park or on a beach. It generates electricity, so you can easily charge your cell through a USB. Genius!!!!

 

I wont go anywhere without music. This sexy little fella from the Philips Fidelio series became my favorite right away after trying it out. GREAT sound and just love the design with wood on the sides and the leather folder. Also super easy with the bluetooth system so you can play without wires from your phone.

 

The bag in the back, is nothing but THE BAG!!! It's pure love...Can't find any other words to describe this phenomenon from Tanner Goods.

My favorite playground in Oslo

Lately I´ve been working out together with my PT, Blake Schaefering, on Magnat Center at Skøyen, and man, you just want to move in... Im changing my address as Im writing this :D So excited over this phenomenal training center, which is designed for athletes but open for anyone who wants to perform better and get in the shape of your life. Now you can train like an athlete whoever you are.

I love their machines from Keiser, the running track and basically how every little detail is designed for functional training. The whole center feels clean and modern and is by far the best performance center in Norway!!!!!!!!!!!!!!!

Get your ass over there and "Train like an athlete"!!!

 

 

All pics are taken with my new camera from Canon, the Powershot G15, and I must say thats a whole different experience than the iPhone game... OMG the more I get into using my new camera, its hard to go back o anything else....just to be able to shoot things in high speed, and it reads clear as f... makes it so much fun to work with! LOVE IT!

Introducing my trainer, model, creative source and one of Norways most stylish dudes

Yo! I just wanna introduce you guys to my fly trainer, just remember this name; Blake Schaefering!! He is a phenomenon, and keeps on making me stronger and stronger. I had a few in the past, but I can for sure say that this is the best one...and the coolest one :D Had some troubles with my shoulders when I met him, but he managed to keep on training me AND my shoulders without even touching the painful areas. I cant really explain, but he is so specific and detail oriented that just by changing cm in the way I was training, shoulders are back in shape. There´s very few trainers that has that eye and the actual knowledge. So I want to share him with you guys...

He was an ice hockey instructor for players from beginners to semi-pro's for the better half of a decade in the late 90's/early 2000's. Yes, that meant he was coaching at an early age, and during that period he learned a lot about teaching and coaching individuals and large groups as well as the many technical aspects of hockey. It's actually a very delicate game when broken down into the details and when dealing with 16 year old's looking to be drafted into Canada's highest amateur ranks or semi-pro's looking for another shot, it is the slightest detailed improvements that make big differences when a game moves at that speed. This honed his eye for how small movements can not only be very beneficial but also detrimental. (Think a 5-10º decline or increase in hip angle can effect 20-30% power efficiency) He did this through a company owned and operated by his own mother, who routinely works with players across all professional and amateur levels of hockey.

Blake made the decision in 2003 to travel based on interest in him from the modeling industry and started with Australia, quickly followed by the fashion triumvirate of Milan, Paris and New York. Over the past 10 years he´s been fortunate enough to work with icons of the industry such as Tom Ford, Tim Walker, Dior, LVMH and many many others. Working with such creative talent helped awaken his own creative energy, opening up opportunities as a photographer and director. Throughout, those travels, he would go back and forth with diligent training, but always keep the interest up by constantly reading and studying the newest trends and breakthroughs. The exposure to both the fashion/entertainment world and the world of athletics has allowed Blake the unique opportunity to be equally qualified to have first hand knowledge of the needs of a model or actor as well as the demands of an elite athlete. In 2010, he moved to Norway  (thank God) to buy a place and establish a base with his family, starting at Fresh Fitness as a personal trainer at their flagship center at Carl Berner. Over two years, he´s been featured as a training expert in Norwegian magazines Woman and ShapeUp, developed a loyal and motivated clientele, created and licensed a high intensity group training program exclusively for Fresh Fitness called FreshFit, and acquired certifications by ACE (PT, American Council of Exercise), Action (PT), and NSCA (CSCS, certified strength and conditioning specialist; National Strength and Conditioning Association).
If he evere dares to leave this country, Im leaving too!!! :D
HERE is his web page

17th of May inspo

National day is coming up and many of us are getting more and more confused what to wear. I put together a little selection of street style pics (not mine) that says it all; relaxed and sharp at the same time. Keywords are pocket squares, loafers, mixed prints, the grey suit, the wrinkled (yes wrinkled is actually pretty cool) linen suit, the basic blue blazer, double breasted jackets, tie clips, watches, the 3 pieces suit, colored pants... it´s all in the details, so have fun!

 

 

17th of May...dress up inspo

When I lived in New York, a blogger stopped me to take my pic a couple of times. It was Dapper Lou, and I´ve been following him since. He has an amazing style and is now collaborating with Gucci to mark the 60th anniversary of the iconic "Horsebit" loafer. True style got recognized and he is also a big inspiration for what to wear for our independence day coming up in  some weeks. A good fitted suit and shirt is pretty obvious, but still a necessity, and the rest is all in the detailing. Keywords are loafers, vests, mix of patterns and textures, watches, the panama, ties, suspenders, good quality shoes, that little fold on your pants, pockets squares, belts, tie-bars, tie, clips, tie-lacks and tie chains. A well dressed dude, gentleman style, is pretty hot. Key is to keep it relaxed..

Get "dappered" for the 17th..and notice the little detail he has on his cuff; his name embroidered. Thats hot!

 

 

 

Mens gym dopp kit

Isn´t it typical, when you leave the house going to the gym, you always forget some stuff for your gym bag, especially body essentials, like deodorant or shampoo, simply  because you only have one set…and thats locked in in your bathroom…at home. Damn!

I suggest you invest in another set of nice products to keep in your gym bag, so you know it´s always there…and don’t be afraid that its too girly…Dude, I´ve seen allot of weird stuff in the locker rooms, and those who use massive amounts of Axe deodorant and First Price hair gel…well, those are the ones that should be embarrassed. There´s nothing wrong with a guy that likes to take care of himself..Hell, thats why you´re at the gym anyway, right?

I put together a nice starting kit, with high quality product for guys, and it’ll make you feel and smell better than you´ve ever done before. Promise 

The dopp kit itself from Ernest Alexander is perfect for the gym bag and is made with water shedding wax canvas, brown leather bottom and trimmings, and touches of brass hardware. This one, "the Cooper", is a roomy dopp kit spacious enough to hold all of your gentlemanly essentials and masculine enough to flash in any locker room.

 

Philips Bodygroom BG2040 is 100% waterproof for use in shower and easy cleaning. If you´re a morning person, you easily take the morning shave or trim at the gym.

 

Dry By Nature deodorant has no aluminum in it, and helps to protect both you and the environment for any body odor you might have, and does it without irritating sensitive skin. This soothing stick neutralizes odor with healthy, fresh scented essential oils of Chamomile and Calendula.

 

REN Seaweed and Sage Body Wash smells just natural and fresh with all the essential oils and toning seaweed extract.. Its a butch spa in a bottle.

 

Redken Mint Clean Invigorating shampoo is an awardwinning hair cleanser, but also treats the scalp. The mint gives a colling sensation, and feels great after a heavy workout.

 

The MD Formulation Facial Cleanser is one of my favourite cleanser, and although its easier just to use the body wash all over, when you´re showering in public, its really a great product if you make the extra effort in the morning.

 

ISUN - Restore Age-Revitalizing Moisturizer is just luxury for the face, and is basically designed to rejuvenate your skin and make you look younger.  And YES, you need some moist in your face after washing it, or you gonna look like a dried up prune before you know it. You can get that at Supernature.

 

Comme des Garcon's Wonderwood is one of those hard-to-find fragrances, and since its so hard to get, it feels more expensive right away. But this wonder smells incredible expensive as well.. Once you try this, you´ll never (hopefully) go back to ordinary retail fragrances.. This is for sure the bomb diggity.

Hungover? I dont think so

Sunday is the perfect day for a hangover post. This is a super easy trick, that works magic for your body the day after heavy consumption. Just take 4-5 grams of Chlorella before drinking, and some before you go to bed, and you wake up like nothing happened...unless there´s suddenly a stranger by your side; Chlorella doesn´t prevent that... I use this one from Supernature so I know its good quality.

 

 

 

"chlorella algae was shown to cure toxic poisoning of the Japanese who suffered from radiation poisoning from the Hiroshima bomb. So, if it can clear radiation poisoining, getting rid of a bit of alchol in your blood stream and preventing your hangover should be a slam dunk ""

catharine arnston

Next gadget for the camp nerd

Cant wait to get my camping gear ready for weekends of fishing and just simple living out in the wild...well, not that simple I guess, cause I´ve been nerding about camping accessories lately, and the BioLite stove is next in line. This little fella is for sure going with me on my next trip. Not only does it burn almost everything, but in the same time it generates electricity, so you can charge your other gadgets with an USB port...like an iPhone. That´ll help calm down any urban "I'm-afraid-whats-gonna-happen-when-the-battery-is-dead-nerves". It´s THE  nerd camping accessory!

It works like this: Load the chamber with small sticks and light. Once the fire gets going, a thermoelectric generator kicks in, running off excess heat and spinning an electric fan. This fan separates the wood gas from the burning wood itself and mixes it with oxygen. This makes for a fire fierce enough to bring a one liter (2.1-pint) pan of water to the boil in just four minutes.

I enjoy nature as it is for sure, but hell I like looking good and have a certain kind of comfort doing it ;)

 

Got shoe?

Yo, so I was at TV2 today and talked about mens shoes...but I forgot to mention the coolest brand of them all, which is a "must have" if you want to play with the coolest kids on the block. It´s called Common Projects' and is a Manhattan based footwear label specializing in stylish, minimal sneakers. They offer some of the cleanest, most luxurious pieces of minimalist footwear and also a number of different styles including classic men's footwear. Even Lanvin and Maison Martin Margiela uses the same sole as CP...and the quality is amongst the best there is.

It's really the perfect shoe to appeal to the casual elegance of the contemporary man...and the number detailing on the side...gotta love it!

 

Botox-boys has female role models

I like to take care of myself, and I like to look as good as I can..We all do I guess..it's just a great feeling the days when you feel you are on top of your game, but I don't depend on my looks to keep sane and frankly I dont really care much about how other people dress or that they might have "too many" wrinkles, whatever that means...I never did, and maybe thats why I can be good in my job as a stylist, cause I create from spirit, not from a set standard, and I truly care about the people around me and whomever I work with..and of course that goes waaay beyond looks!

I enjoy having a healthy lifestyle, eating well, working out, hanging with friends and appreciating that occasional glass (or bottle) of wine, when it´s least expected. It doesnt mean that I don't eat shitty food sometimes, that I´m not lazy and that I don't skip gym when I feel down. It´s all part of a balanced life and keeps body and mind fit....and healthy. There are also days when I feel age is starting to bother me, but it´s then that I'm happy my values are stronger than whatever´s expected, and I just accept and appreciate my face and all the "lines" of the life and roads I've walked..and dude, there has been some phenomenal roads!!!! So what IS really expected??! Do we really depend so much on our appearance that we´ve  forgotten to appreciate where the real beauty is????!!!! I see soooo many boys now, walking around with that same robot looking face...lips and cheeks all plumped up, and the rest totally paralyzed. WTF just happened??!!! Is that really what we expect now? Total disconnection from those beautiful lines proving you´ve actually lived a life...and from guys? Well, it´s not what I call very sexy!

Its not weird people are talking about the end of the world, cause these faces look like a living nuclear reactor, ready to explode anytime...and of course we should be scared of that to happen! DANGER DANGER!!! They all get the same scary emptiness, and is not what I feel is a part of a healthy lifestyle. You shouldnt depend soo much on your looks, that you ruin what´s really natural and really beautiful....and what "all" women can agree on is a hot feature on guys, that raw and masculine face.

But I feel we are loosing that masculinity, because we are living in a time where femininity influence us more and more. Nothing wrong with feminine values, its just that all the focus on how we look has gone too far, and I think the reason for any man to take botox, is that he is actually comparing himself with a woman. Guys like Bruce Wills, Brad Pitt, Harrison Ford all look great with their manfaces and even our prime minister Jens Stoltenberg is pretty hot the way he looks. Imagine him with no wrinkles and all plumped up. Man, he wouldn't be trustworthy...or sexy...at all!

It would be interesting to hear who the botox boys compare themselves with, cause it´s very hard imagining them say "I want skin like Gerard Butler", cause then there would be no reason to go plastic...dude´s got wrinkles and charm written all over him! It´s definitely not wrong with a natural face. Take a shower in the morning, live healthy and stay away from the needle. I don't think any man really needs it...unless he wants to feel like a woman ;)

#nomorebotox

Christian Slater used to be sexy...read: USED to be..until he got damaged by the botox culture

 

Mickey Rourke then and now...this is not ok!

 

Gerard Butler rocking the botox free area

New gadgets in my gym bag

Upgrading my gym bag...Yesterday I got myself this foam roller from Raw Fitness; Perfect for warming up and to give sore muscles a nice little treat. Also got this award winning bento box from Monbento, so I always have more nutrition available without taking up the whole bag...Super clever design and makes it easy to have more food available after working out... I don't always have time to go home and cook after going to the gym, and eating out is way to expensive in this country, so need to bring food with me. Its microwave and dishwasher safe, BPA free...and looks really cool!

 

 

 

 

Buy my style

Imiintoyou.no is a new web magazine with the one and only Camilla Pihl as editor.. For their first edition, they interviewed me and three other celebs about our style, and you can even get our looks through the webpage. I´ve picked out my favourite pieces from their store, and put them together so you easily can get a cool, down to earth, but still fashionable look.. .;)

Check it out HERE!

 

From the opening of the website, together with the editor herself, Camilla Pihl and comedian Henrik Thodesen

Put it in a backpack

This is next on my list. I need a backpack for different occasions, wether its out skiing, park life or going to the gym. This one from Missionworkshop in waxed canvas looks rad and has a lifetime guarantee too, so it should stand all kinds of weather conditions.. Like the rough and sportive feel of it. You can get it HERE!

 

 

My fav thing to last a decade

There´s so many mens stores popping up online now, and its very good to see in this chaos of all kinds of flashy shopping sites. They mostly have a very down to earth vibe, are very easy to navigate, are focusing more on quality and has a very well put together selection that doesn't make it very hard to choose between tons and tons of products.. One of them is Flint and Tinder wich has now come up with a hoodie that they promise will last a decade... You can say what you want about the hoodie, but it´s definitely one of my favourite pieces, and it would be great to have something more durable than allot of the shady hooded fallaparts that you can get anywhere.

The way they´re thinking makes the hoodie not just durable and well-crafted, but it makes the process more eco friendly too. They even offer free mending for 10 years if anything should happen to rip or come apart at the seams. Eco friendly is just the way to go, and although I cant guarantee for the eco friendly part of their whole production, is pretty logical that the longer clothing will last, the less waste it´s gonna be. You can back them in their most recent kickstarter campaign to get it all going, HERE!

 

 

 

 

PUMA....green love

Was so lucky to get to test these running shoes from Puma... I can talk forever about technical details of this mobium elite shoe, but I wont.. In addition to that the shoe adapts to your foot´s expansion and contraction to encourage mid-foot striking and efficiency, it´s just a fucking good shoe! FINAL! Hello comfort....and I´m so glad I got some new strong colored element with my black and grey workout gear ;)

 

Bargain...again

OK, so I was with a friend of mine in one of the Canary Islands, just to get to a hot location and time out on a beach. Who would have thought there was any shopping there in those, Im sorry to say it, CRAPPY shopping malls down there... But they have a certain charm too, and what I´ve learned throughout the years is that it´s in those places you can find some interesting pieces....but it surprises me everytime. And what happened?! Well, I suddenly found a really cool deep green leather jacket from Antony Morato and a couple of Italian shoes from Primabase....on SAAAAAAAAALE! It really was the sale of the sales, so the beach boy that wasn´t supposed to buy anything, didnt really feel he spend anything either. Happy camper!!! This season he puts his black pieces on the shelf and goes for greens, browns and beige ;)

Sound much?!

WOW! This portable speaker from the Philips Fidelio series, is the best one I´ve ever tried. I brought this with me on my holiday, and in the gym where I was working out, there was no music... Usually I work out with music on my ear anyway, but I wanted to try this one...And DAMN!!!! The music from this little thing was PHENFUCKINOMENAL!!! It's really HIFI quality and with a sub that actually filled the whole room.

Because of the bluetooth system, I played music from my Iphone, and the dark wood detail and leather case makes it masculine and super good looking. Perfect for any guy traveling!

 

"Yvonne"

My trainer is really like no other. After years of training and modelling on an international level, he manages to combine personal training, fashion and creativity in a unique way. His experience has given him first hand knowledge on what it takes for people in the biz to get the a functional, strong and beautiful body.

Some people just have an exquisite taste level and he is one of them that has it naturally. He just directed a fashion film, starring his model wife Yvonne, which is also the title of the video. Take a look peeps...it´s simply beautiful.

 

[vimeo]http://vimeo.com/58490803#at=0[/vimeo]

The perfect beach man bag

Right now I´m on a beach somewhere, getting a break from the cold. I packed the perfect bag for the occasion and I feel this fits any guy who appreciates quality and wants to look and feel sporty and fresh while enjoying a good day at the beach.

 

 

1. Tommy Hilfiger cap

2. Arnie Says bathing shorts makes you look "well dressed" at the beach

3. Ecco is known for their quality ergonomic shoes and has a line of training shoes  that really looks fresh! It´s always nice with a break from the beach chair, and you can use that break for some running

4. Rubber band for training...a multi gym wherever you are

5. GQ magazine updates you in whatever you need when it comes to mens lifestyle

6. Contigo water bottle not only looks good, but is BPA free too. German researchers just found out that Bisphenol A has an estrogen-like effect on the male body, which negates the effects of your muscle-building hormone testosterone...and you dont want that to happen

7. The bag itself from Ecco, which has really nice leather. Yup, you can use a leather bag to the beach too

8. Tom Ford sunglasses from Krogh Optikk

9. Commes des Garcon pocket size parfume...number 2...in case there´s a situation..and you need to smell good..for her

10. Matis sun protector and after sun simply looks better comparing to other sun blockers, and has high quality ingredients that gives your skin a nice treat too

11. H&M Home beach towel

12. My favorite beach bag gadget is the new Fidelio speakers from Philips.. It ´s super rad with the brown leather case that surrounds the speaker, and gives crystal clear sound like I never heard from a speaker that size. You really should try this one out

13. Ear plugs from the same series from Philips. Amaaaaaaaaazing sound when you don't want to bother the rest of the beach with your fav music

 

 

The beard

We men are so lucky we can keep on getting older and actually getting more and more refined by the years, without worrying too much about wrinkles and shit. Eat well and get lots of greens in your meals, work out to become strong and well built and get a good look..it does wonders as you age with grace and getting that face filled with all your years of living. It looks good on you! Say no to botox or any unnatural substitutes! You really don't need it, and looks pretty darn stupid anyway...who are you fooling?!! Keep it pure, honest and relaxed, with a refined edge. The beard is the hottest accessory with a well lived face and works with every age.

 

Gifts for men

So, dudes got it all..we all "got it all", but when it comes to guys, it seems hard to find anything "personal" that still has a masculine touch and feels right. I found a website for men that has some cool, fun and nice gadgets for the guy that doesn´t really need any extra space killer.. They carry all from custom leather luggage and bag tags to surf boards, beard oil and an indoor remote control airplane.

 

 

 

You can check their website www.owenandfred.com out HERE

Dries Van Noten menswear spring 2013

I really liked some of the pieces for this spring from Dries Van Noten. Its sporty and fresh, and show you can combine sporty and office without worrying to much about boring dress codes. Lots of camo, nice suits, loose and tight fits, technical wear together with fine detailing and great sandals. Great to be able to finally feel a little more relaxed at the office.

Provocations

Alexander Skarsgård for Calvin Kleins spring 2013 campaign. A film by Fabien Baron. Enjoy!

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Udk6uinLkIk&list=PLyicZ8tGKGhM-JjOcNZt9woeKRK20Toy_[/youtube]

Eyeliner

På Ettermiddagen i dag, snakker jeg om hvordan du legger eyeliner, og her viser jeg litt mer inngående hvordan du utfører looken :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zN5O0iLdz1s[/youtube]

Back to basic

Lately I got allot of feedback on my "new" style, and I think that's super funny, cause in my own head there is nothing new, but I understand what people say. I have been portraying this black, eccentric guy who has been with me for quite a while, but I guess there´s a link between lifestyle and style itself. New York was a huge part of my life, and that was for sure visualized through my looks.

Back in Norway now, living in a different manner, I got back to my base. We all have our base that we, no matter what, will get back to in some sort, and these days I feel more in harmony and in touch with a part of me that feels real and very comfortable. I like basic and comfortable gear that can be combined into a relaxed and sporty look. I found a picture of me 10 years back in time, and I for sure see the same base of who I am today....except some hair loss, facial hair and wrinkles LOL

Me with friends from 2002

 

Me with fashion editor Sonia Vold in 2013. Same base, the adult version :D

 

I never left, but I must say it feels good to be back. Have a great day peeps, and to all the mothers; HAPPY MOTHERS DAY! LOVE

Fashion science

Life is so much more than having the perfect outfit for every occasion and judging others for what they wear. Fashion is not rocket science, so slow it down please... Too much info already!!

Need a beach soon, where I can just swim, hang with friends and don´t give looks a thought :)

 

 

New glasses

I  love my new glasses from Ørgeen. They are hand made, feels super comfy and light (doesn't leave a mark on my nose) and looks pretty cool. You can read more about them HERE! The guys down at Synsam checked my eyes and all, and gave me great service!

But then I needed new clothes to go with my new look, so got myself a jacket from SAND and a denim shirt from Topman.. Love the little detail on the Sand jacket, where you can use the lining as a pocket square... Easy, breezy, beautiful.... I wonder where this is going... GQ next ;)

 

 

 

My energy booster.. but come on fashion junkies...champagne again!?

Lately people have been asking me where I get all my energy from... and it seems to be the same people that thinks this super food thing is getting way too much focus. They´re telling me they want to enjoy life and everything that's being offered to them, as if its only junk and crap that's really good in life. If being tired and letting themselves go is the only thing that life has to offer, then they are on a weird path in life where perspectives means nothing.  I say "hell yeah, take what life has to offer you! That is  excactly what I do too, except I just filter whats good or bad for me and my body, and that does NOT mean that I'm not enjoying life, on the contrary, I feel I get the most of it... ;)" Just to choose what you want for yourself and getting some knowledge on how things works, then its more easy to balance it all and actually make those choices.

 

Filling the fridge for the week

 

What I want for myself is to have energy to achieve what I want in life, be on top of my game and get a strong and healthy body and mind that works the way I want it too. The only thing that bugs me, is that on almost every fashion event, there are no healthy choices, except maybe a bottle of water....if you´re lucky. It´s alcohol EVERYWHERE, and WTF..if cool events was to be real cool, and getting the branding of being a part of the time we live in right now, especially in fashion, then people should me more up to date than serving champagne. Its ironic, that having even coconut water, or any other healthy alternatives at a party, gives more the vibe of being luxurious and vibrant than an expensive bottle of champagne, but people doesn't seem to get the point, maybe because it´s too much work....and of course the sponsor deals, I get it....but it might be an idea to make the effort to get another sponsor deal that serves something useful!  I was at the Costume Awards the other day, and I could drink so much alcohol I wanted, but when I asked for something else, girl got confused. She rolled her eyes, didnt know where to go, found a bottle in the corner somewhere, offered me that bottle of Olden, with some shitty, apple flavour. Water with sugar??? I couldnt even get pure water???!!! COME ON! Nice behaviour and made me feel so special...But the setting was lovely, met allot of cool people, got to speak with friends I haven't seen in a very long time and got a nice goodie bag at the end, so thank you!

I just came back from Fashion Week in Berlin, and there was an open bar for the guest with champagne and all, but they also had, sparkling water, water with and without flavor and I DIED when I saw they had coconut water. I LIVE for that shit. Its nothing but amazing. i think I drank 2 liters LOL

 

H&M served really nice drinks on their sportswear event! Thank you!!!!! Love it! :)

 

I don't want to get all new age on you guys, but eating well, working out and filling my life with good people and good energy works magic!  And I realized it now, that WOW, this shit really, really works, cause I haven't taken my morning shakes the past 3-4 days because of traveling and because my jar of wheat grass was empty. What happened? Well, energy levels was not the same.. But now I'm back on the horse, riding like a mother fucker LOL

The shakes that I do, well they're not really shakes since I dont shake them. I use my blender, and just put everything in there (works like a juicer to me), they are different every day. I just use what I have available in my fridge, but the base is the same:

 

1 dl fresh apple juice (not more, since Im in ketosis and don't want too much carbs)

Water

1 tablespoon of coconut fat

1 tablespoon of olive oil

1 tablespoon of Purely Protein

1 tablespoon of Lecithin

2 teaspoons of Activated Barley

2 teaspoons of Rice Bran Solubles

1 teaspoon of Kamut/ wheatgrass

1 teaspoon of AFA-alger (I change that up with Chlorella during the day)

Fresh ginger

Cayenne pepper

Cinnamon

Lemon

...and then I add some of the greens and berries I have in my fridge depending on what flavor and effect I want. I use spinach, blueberries, raspberries, kale, cucumber etc.

 

Making my morning energy booster

 

This really makes my day!

 

Live life, be thankful and embrace all goodness around you!

 

x

Helt naturlig!

Jonas Gahr Støre vil ha større folkeopplysning om mat og helse ser jeg nå på Lindmo på NRK1. Jeg ble nettopp ferdig med boka "Helt Naturlig" av Pål Jåbekk, og er spent på om denne reelle kunnskapen Pål har samlet i boken, endelig vil kunne klare å bli en del av denne folkeopplysningen, uten at vi får presentert enda flere brødskiver med gulost på. Vi nordmenn er jo helt utrolige vanedyr, som har veldig vanskelig for å endre det vi har blitt vant til opp gjennom tidene. Vi vil jo ikke vite at det "sunne og gode, norske kostholdet" kan bidra til en rekke sykdommer og plager, og at dette ganske lett kan unngås ved å spise riktig, for VI VET BEST! Det har funket før, så hvorfor skal det ikke funke nå?!

Vel, les boken "Helt Naturlig", så finner du raskt ut hvorfor vi er sykere enn før, tross lengre levealder grunnet legemiddelindustrien, og hvordan sammenhengen fett, proteiner og karbohydrater påvirker kroppen vår. Det er en veldig fin bok og presenterer teorier (som er ubekreftete antagelser) og hvordan de vitenskapelig faktisk ikke holder mål. Jåbekk forklarer oss hvordan mat virkelig virker på fysiologien vår, og kan vise til selve vitenskapen bak det som er "cluet" med boka; at et lavkarbokosthold er det sunneste alternativet for oss alle!

Det handler ikke om diett, men om livsstil. De fleste av oss ønsker en frisk, sterk og sunn kropp, og er du interressert i å vite hvordan det du putter i deg, påvirker kroppen din, mer enn "kunnskapen" fra en liten artikkel i KK, anbefaler jeg boken på det varmeste!

Do you have the right mascara????

Many people just try on a mascara and think its either good or bad, not having in mind if that was the one designed for their own specific need. A mascara is not only a mascara..... it has different qualities because it wants to make the best of your eye and what you have, and what will make YOU look the best.

Here I want to give you 3 different options from L'Oréal Paris, and before you go to the store to get one of them, try to find out what you need. It will make the whole experience a little less confusing in the huge range of mascaras.. Remember that we are here to give you the best option possible :)

Not everyone needs longer lashes..if you´re so lucky to have that from the nature side, then it might be more sophisticated to try on L'Oréal Paris Volume Million Lashes to separate them and make them fuller rather then for instance Lash Arhcitect 4D that will make them even fuller AND longer for those who are looking for a little more drama. Here, Ill show you: (I don´t know why I wrote this in english, ha ha, because the rest of it is in Norwegian) :D

 

 

 

 

 

Good luck and just enjoy having fun with make up. That´s what it is supposed to be; FUN !!!

 

OK, here we go!

So...I´ve started a project with a trainer, and that project is basically to get fit and to have a KILLER body :D (No, its no new years resolution)

I´ve been wanting to do this for quite a while, and now I'm ready and dedicated to kick some ass. And I have the best ass kicker kickin' mine!! His name is Blake Schaefering, and is a personal trainer, a lifestyle coach and one of the best ass kickers around. He offers a specialized program for models and actors, having spent many years in the industry himself! I must say, he´s quite a catch and I'm so excited to do this project with him..You can check him out HERE.

I've never actually experienced such a dedicated trainer with so much knowledge about the body, nutrition and the way he puts everything in perspective.  His way of thinking is truly unique, and I cant wait to see his philosophy giving results.. I'm sitting here sore as fuck, trying to write while my arms are shaking...and I kind of enjoy it..I must do, cause I have a big smile on my face :D

Before pictures has now been taken...measurements done, and there's no turning back from me putting this out there now! But those before pictures are locked in a safe in a very dark room..and will not see daylight until I'm ready to check them out myself.. They were....hmmmm.... "something else" LOL

 

Here we go!!!

 

 

Eat it, live it, love it!

I gave an interview for the latest edition of Blikk about me and "superfood". Putting my name on the cover together with doctor and nutrionist Fedon Lindberg, giving nutrition advice, is heavy shit...but I live what I preach and preach what I live and can only advice you through my own experiences and referring to studies done. We did the interview in my favourite store, Supernature, and on the pic Im showing one of the products that I find really, really interesting, Afa-alger...One of the richest source of nutrition on the planet. Check it out, and especially if you want your skin to glooow.. There you go, free beauty advice :D You can read more about it HERE

Its a fun article and a new word came up; "Fashionbitch"...not me, but what I don´t want to be...although it can be hysterically funny.. And look the way Im holding the jar...soooooo much experience in presenting from back in the days when I was a "suitcase boy" at the TV show "Deal or no Deal" LOL

 

If you want to read the article, Blikk is out in the stores now.

 

Deal or no deal

 

Ha ha, Im in there...first row, second from the right :D :D

 

The "deal og no deal look"

 

Ha ha ha...sometimes there´s just too much energy and things just pop out of my mouth.. There, done! :D #nomorebotox

 

BRING IT!!!!

#nomorebotox

Yup! We´re getting older, just deal with it... In this world it´s just getting harder and harder to accept the wrinkles and avoid the botox mania. I care about looks for sure, but I care about a healthy lifestyle too, and there are some pretty freaky faces out there that doesn't really look healthy. And man, the signals we project to our younger generation just because of our own vanity...Not cool!!!

Just saw this article about Brad Pitt refusing to hide his wrinkles, and I´m thinking this is the way to go. Take a picture of your face, post in on Instagram, tag it #nomorebotox, and be a part of a healthier attitude. Our younger ones doesn't need more pressure!!

Follow me on Instagram: stormpedersen

 

#nomorebotox ;)

Vision of love

This year is not starting all over.. for me it´s about continuing..keeping evolving and re-inventing..

I do believe there has been a change in our consciousness, and the world got divided. Yes, it might be the good old story between the good and the bad, but it´s a good story. I just know what side I wanna be on...Looking bad, doing good LOL

Choosing a path also give more clear goals, and it'll be very exciting to see if I can achieve them in 2013.. If so, I will share them as the year passes. Very exciting times this! There are no limitations, just possibilities...as I always say!

Christmas has been good up in the far north! Actually eating very healthy as usual, doing my algae and wheat grass shakes on top of everything, and didn´t crave for any sweets..Thought it was going to be a bit of a challenge, but it was pretty smooth. And my mother made it so easy for me as well. She even made RAW chocolate for me, melting it at 37 degrees..no sugar added...SOO GOOD!!! My mother is AMAZING!!!!

My beautiful mother rocking a Thakoon dress

 

This was a perfect time to start up a ketosis diet. I´ve been reading allot about nutrition and the effects of a low car, high fat diet combined with working out. I´ll try it for a while, and see hos it affects my body...and mind. It´s really nothing new for me..Have been doing low carb for years, and hasn´t been afraid for fats..but I want to dig deeper down in the material, so here we go...

Christmas at home ;)

 

My very good friend from New York also came to visit for New Years. I haven't seen that crazy bitch since I moved from NY.  I'm so blessed with good friends, and OMG that guurl...she got me presents..?!?!??!! Not like a "I heart NY"-t-shirt, but fucking Balenciaga file case, the new Grace Coddington book, a Jonathan Adler pillow which he made for Kirna Zabaete and the super funny book "Gay men don't get fat" by Simon Doonan.. Shit gurl! I was shocked!!!!! And it made my day for sure.. Yeah, I love them prezzies ;)

WOW!! What a gift??!! HAPPY?! ...Eh... YESSSSS :D

 

We had the best time, and was the perfect way to start 2013! With my girl Sophie singing Mariah Careys "Vision of Love", drunk on the balcony, I got inspired to continue my own vision of love. God, I cant get that tune out of my head.. Thanx for that gurl...It´s on repeat on Spotify  ;)

Me and me gurl Sophie.. I guess she got shocked by the fact that I actually care about looks although I dont care for the botox culture ;)

Wish you all a happy new year filled with love, positivity, good friends, setting new goals and not giving up!

 

A botox-free christmas letter?! ;)

The latest months I´ve been very busy with what I´ve usually been doing; styling..Amongst things I´ve done is a beautiful campaign with Agnes Kittelsen for David Andersen, lots of music videos, I´ve done tutorials for L'Oreal Paris, my column in Tara, red carpet, getting the Idol judges promo ready for ya and also now shooting a new tv show for FEM and VGTV, wich I hope you´ll enjoy. I feel blessed to continually getting new and good people into my life, like my cray new family in Team Laukli, my bff Omar Alexander from NY, Helene Falk in Stockholm, the best production team in Stockholm for "Stylistene" (Stellan, Sofie, Henrik, Filip, Jenny, Nina, Maja, Tobias and you know who you are ;) my people in L'Oreal Paris that truly believes in what I do, Evelina and TVNorge, Charlotte Thorstvedt, Cathrine Eriksen, Blake Schaefering and lots of others. Thank you!

Me and Ane Dahl Torp from a shoot I did for Mann

 

Me and Agnes Kittelsen for the David Andersen campaign

 

I´ve been "re-arranging" my personal life a bit.. Not dramatically, but just to keep everything balanced in this cray cray world we live in. Its sometimes hard to process all the information we get ALL the time, and I dont think its very healthy to keep on pushing every single bit of your life into perfection. I´ve been saying a long time now, that I think the world is about to explode of all the information we recieve everywhere from all the social media etc. If we keep on living the way we do now, there has to be a counter reaction...and I think thats what the 21/12/2012 means...this is the time for a change and to choose your path.

Backstage working with the promo of Idol 2013 for TV2

 

Me and the Idol judge Tone Damli Aaberge

 

I´ve chosen mine for the last years, and I know what I want to be a part of. I want to have good, positive people around me and be connected to good things and also bring a somehow different energy into my work. That energy is connected to my lifestyle, and I´m trying to keep that lifestyle as pure as possible, with eating good food, working out and what I´ve always believed in; to see people for who they are with or without the right fashion (I love fashion, but hey; who the fuck cares...?) Although I´ve been taking superfoods for quite a while now, I´ve experienced even more the benefits of it after seriously practicing it for the last months. It truly brings a different energy into your body, and OMG I can go on forever weeerking it in my everyday life and at work. Even when Im drinking alcohol, superfoods make me recover FAST!

I keep my superfood shakes with me all the time, especially when Im shooting

 

Me getting tattoed "PURE" on my fingers in Paris... at Tin Tin

 

Before shooting the tv-show (Stylistene) that´s gonna be aired sometime next year, I had a detoxing period and started working out to keep my energy levels flowing during the recording period while also eating superfoods. What difference that made! I could last forever on set, while I noticed others craving coffee ( I looove coffee too ;) chocolates and whatever fast energy they could get to continually getting new energy. Because of the way I was eating, I felt I could just continue and do more and more and more.. It was interesting. After the detoxing period, I also noticed I got stronger faster, I lost some weight (bodyfat), but I gained strength...and that was also very interesting how fast the muscles recovered because of the way I was eating.

Doing my best...

 

2012 has been all about centering myself..some might say growing up, but I will continue to play and see whats beyond what I dont know yet. I do think 2013 will be a very interesting year, about healthy lifestyle, good people, good times, with a botox free face, tons of smiling wrinkles, a lot of fun and for sure the most interesting yet. I have plans, and they will be revealed for you after New Years....

Me and my girl Charlotte Thorstvedt givin face at "Stylistene"

Merry christmas and a happy new year peeps...and #fuckbotox ;)

 

Yeah; #fuckbotox for sure!!! Keep it real and charming for the new year ;)

 

Im de-toxic

..I'm slippin' under with a taste of a poison paradise.. ;)

I'm getting so many reactions of me living in a healthy manner, and want to add "superfood" to my diet. Reactions differ between supportive people who are doing the same, or wants to start, and people who think this is bullshit, and who haven't even tried it. Well, I can just speak for myself and my experience of it.

Right now I'm on a 4 week "detox"... For me it isn't such a biggy, cause I rarely eat sugar, wheat or red meat, so that's  not so tough. I was mostly afraid of how I was going to cope with not having so much coffee, and I must say it's weird, but I don't crave for coffee these days.. It might be because I'm laying on a beach in Turkey right now also, and everything is so nice and fresh, but It just feels wrong to add poison to my body. I'm not hysterical, so I'm drinking some coffee, and wine...and if there is something else I really want, I'll have it, but not so much of it.

Ten days into my detox, I feel that I have so much energy. I gave myself a holiday to prepare for a new tv-show I'm recording. It's always nice to feel energized and ready when you start a new project, so I wanted to relax and get ready for it. For those who know me, know that I want to do my very best when I'm hired for a job, so my "Superfood" diet is a big part of my everyday life to be sharp and energized. So a balanced holiday for me consist of good friends, relaxing on a beach, good food, lots of working out, and lots of sleep... no alcohol, no sugar and a diet filled with fish, white meat and lots of veggies. Of course I'm adding extra greens to my diet, and I really feel that it's working. I can't sit still..and that's actually a lovely feeling!

Whats incredible too, is that in such short time I can even push my self so much more in the gym. I would never have thought that it had such a dramatic effect in me getting stronger...in such a short period of time. I´ve been adding extra weights to my program every day, so it seems like my body recovers faster with this diet. That is an amazing experience, and one I haven't had before.

I'll let you know more about my detox in the next days, and my rutines, but now I have to run to the local gym before dining with my friends.

 

So long from Turkey!!

 

 

Catching breath

This summer I took my time off completely, and that was sooo amazing.. Back to the beach, just chillin.. Thats the only thing I need and crave for; simple life.

But back working in August, it just said BAM!!!! I´ve been working my ass off, and Im so thankful for it. Today is my first day off since the beginning of August, so besides cleaning my house, I was thinking it would be a nice thing to say hello to the world again: HELLO :D

You know my work differs between very high end, and very commercial, and thats what I love! Lately I´ve been doing so many different things...Heres a few behind the camera (I cant show everything thats been going on, because of stuff that hasnt been published yet):

L'Oreal Paris Powderroom.. Check it out at Instagram too: "Lorealpowderroom"

 

Makeup and styling for Aylar

 

Makeup for Susann Goksør

 

Giving compliments on the red carpet for Match

 

Makeup for Kari Jaquesson

 

My column is still going strong

 

Makeup and hair for showgirl Hilde Lyrån

 

 

Makeup and hair for Vibeke Klemetsen

 

Advertising for the university of Oslo

 

Ambassador for GHD styling irons, blowdryers, brushes and combs.. AMAZING

 

Always having the best time with my girl Grethe Johnsen from NRK. Here at "Komiprisen"

 

Styling, hair and makeup on Guro Nagelhus Schia before the red carpet and the premiere of Anna Karenina in London

 

Styled a bunch of fierce lady dancers for the 20th years anniversary of TV2

 

Styled my man Truls Svendsen for his performance Bad Romance

 

Im in a fashion experts panel for Aftenposten every week

 

This last days, I´ve been in Stockholm filming makeup tutorials for L´Oreal Paris together with the other Nordic makeup artists. Its an honour to be a part of such professionals. Thank you for an amazing day!!!!!

 

I cant publish all my work, but I´ve been running aroung like a crazy person, and today Im styling Mariann for Stjernekamp på NRK, so I have to run for a fitting later...But first Im gonna relax, clean my apt and drink coffee of my new mugs I bought at DIS in Stockholm. I fell in love with them, and the coffee tasted suddenly allot better..

Have a great weekend guys.. ill give more updates throughout the week!

xx

12 year old modelling as a "black swan born white"

I styled a music video for S.C.U.Ms remix of Reptile Youths "Black Swan born white" with photographer Marie Kristiansen. This was a very interesting take on the music, and I just loooved the little girl that was selected for the vid. She was working it all day long like a true professional. Hands up!

Its fun to make things a little different, and me and the photographer just connected so well with the whole idea of this little girl almost ending up in an adult landscape. And the way we could play around with the fashion in that sense was so exciting.. I love to work in a conceptual way, so this was truly a fun and inspiring project to do.

Hat from Piers Atkinson, blouse from Zetterberg and earrings from Arts and Crafts

 

 

Shoes from Malene Birger, stockings from Calvin Klein, Skirt from Nelly Trend, Top from Never Denim, fur from V collection, bracelets from Cecilie Melli, Rings from Cecilie Melli and Arts and Crafts, hat and necklace from Cristophe Coppens, earrings from Cecilie Melli

 

Fur from Tarek Hamidi, Chains from Malene Birger, Hat from Piers Atkinson

 

...and stockings from Calvin Klein, shoes from United nude, rings from Bok Bok

 

Top from Fretex, Hat from Piers Atkinson, Bracelet from Cecile Melli, hotpants from H&M, teddy bear broche from Cristophe Coppens, feather necklace from Malene Birger, crystal necklace is my own

 

"Dress" is a showpiece from Ann Demeulemeester, belt from Fretex, sunglasses from YSL, shoes from United Nude

 

Corset from Giambattista Valli, earrings from Bik Bok, necklace and hat is my own

 

 

Hat from Patricia Fields, vintage dress, feather top from Ingrid Solvi Håpnes, mask is my own

 

Beautiful!!!

 

That feather top killed it!

 

Leopard dress from Fretex

 

Earrings from Cecilie Melli, broche in turban is my own, bikini from H&M and the turban I made for the shoot

 

We had so much fun working this day, and I love the result!!

Check out the video HERE!!

 

 

 

 

Crossing Vogue off the list...and back on again!!

Before I came back to Norway, I had the honour of styling for photographer Dusan Reljin and his lovely wife Hilde Pettersen Reljin on a shoot for Visionaire 60 Religion, curated by Riccardo Tisci. What I didnt know was that this was for Vogue Homme as well... O h d e a r l o r d!!!! Did I just do VOGUE HOMME???!!!!! I guess I did... That´s like styling Jesus before he went back up there... for the new Bible Gold Edition. I just got religious again!

Marina Abramovic and Riccardo Tisci

 

I´m sooo grateful! THANK YOU, Hilde and Dusan for giving me this opportunity and for making me understand my talent and that I need a greencard ASAP, LOL!! Mucho love!

 

 

 

 

 

 

Performing

Some weeks ago I did a performance for Anti Denim. I presented their collection in a way I found more interesting and challenging then just an ordinary runway show. All these co labs that is coming my way these days, I find really interesting. It seems like some of the brands really acknowledge my way of thinking and understands the value of collaborating with people that has the ability to think outside the box. It seems like they also understands the signs of the times, and are willing to push forward to achieve better numbers....for those who understand that creativity and economy go hand in hand...

Together with me on stage, I had the totes phenomenal dancer Marianne Haugli, and two musicians from Wardruna, that gave me amazing sounds to work with. I´m looking forward to more co labs and to evolve even more as an artist. Let´s make magic!!

 

http://vimeo.com/42992837

 

Getting ready backstage

 

Me and the amaazing dancer, Marianne Haugli. Thank you so much for being a part of this!!

 

Gorgeous!!

 

Us after the performance

 

My hand after the performance and with a glass of Wongraven champagne

Lee rocked the Thief

So, I got this jacket from Lee Denim.. their classic LEE Rider Jacket.. They wanted it to be Stormed, so I stormed it, and it ended up in an exhibition with some other great designer/stylist friends of mine. Lee rocked the Thief, which is the new ferocious hotel concept to Petter Stordalen, and damn what a fun night.. I loooove co labs between art, design and the total opposite, cause some very interesting interactions happens.

An amazing photographer, Marcel Lelienhof, who I had the honour of working with during Top Model, also had an exhibition going on with great pics of Norwegian celebs from one of the hotels rooms..

Just getting started

 

Process

 

 

Details, and YES, i had to put some Schwarowski crystals there too ;)

 

Getting ready for a close up

 

Me and the jacket (pic from OFW)

 

John Andre Hanøy with his burned down project

 

The phenomenal Fam Irvoll turned it out

 

Charming Stian Tjernsmo dip dyed the hell out of it ;)

 

Carpe Diem video.. fun to be dead :D

And then another type of video...also with great people, shot by Anders Flatland and directed by Kavar Singh...

http://www.youtube.com/watch?v=INvE0P-pHYA

There was ALLOT of people on set, so to be on top of everything clothing wise was a challenge, but we made it true... The setting was a funeral, and when I do funeral, it must be fun to be dead...even though there was TONS of water pouring down...a stylists worst nightmare! I had some great looks underneath all those umbrellas.. Here´s a few:

Triumph underwear, Malene Birger jewelery, Storm customized hat

Adidas Original jacket, Malene Birger chains, Marlies Dekker bra

Hat from Mona Strand, Prada glasses, Zetterberg dress

Me with the bitches in my styling garage

Ha ha ha, I was laughing so hard when I saw these two kids killing their outfits...I´m glad those suits wasn´t mine...

Rascals

Rascals

Rascals

After a long day, it´s great with good assistants!!!! Give it to me now Mats Brattlie and Lila @ Lilasstyle.no

 

Cosmic Delay...not delayed, just right on time!

I´ve been doing different styles of music videos lately.. One of them was for the sweetest people in the biz; Cosmic Delay.. Directed by the biggest mother fucker from the north, Pål Laukli! LOL!!!! They are really the sweetest people and such a pleasure to work with... Although I´m all about the divas, there was no diva attitude on set, just humble, talented people, that really believes in what they do, and truly enjoys it. And with that said, I must say that Team Laukli also is the best team!!! Its always such a great energy, and FUN to go to work!! Thank you all guys!

Juicebox is Cosmic Delays first single. The single will be available on 12-inch vinyl at John Dee June 9th, where they´re giving their release concert. EXCITING!!! Ticket you can buy HERE!

Here´s the vid:

http://www.youtube.com/watch?v=YZ4GT_nhLKU

And some pics from behind the scenes:

Costume in the making

 

Process

 

Makeup

WALK!

 

White girl in the ring, sha la la la la

 

More makeup

 

Weeerking it

 

My favourite look, with a jacket from Tarek Hamidi

 

 

 

Blue Nun Campaign...behind the scenes

One thing I did a while ago was to shoot the new packaging for the German white wine, Blue Nun.. Or, I didn´t shoot it..the talented photographer Fred Jonny shot it...I did the makeup, hair and the styling, and also made some of the outfits for the shoot. Was a fun thing to do, and this nun ain´t like no other...

 

 

Cray times

Wow! This last month has been cray cray. Soo much energy, soo much going on.. I havent had the time to update this blog, and in all of this, I got a new Mac...so syncronising my life into everything computerish takes time.

I guess I have to take one thing at a time... My life is still evolving, and thats super exciting.. It never stops...and as an artist and a creative human being, that would have been the worst.

Suddenly Remix Magazine called me some weeks ago, and wanted to feature me in a New York special, as one of the best stylists of New York...I was superflattered, and wanted to give them a portait of me, NY style.. So my friend, the amazing photographer Baard Lunde shot this really great pic of me for the mag.

The skin look so glowy, and no wonder, when you have L'Oreal Paris' Glam Bronze available... It just makes your skin pop ready for summer..

 

Ill keep you posted about all my projects veeeery soon ;)

 

Stay tuned!

 

Love

INSPIIIIRED

These last weeks has been cray cray.. Just did a shoot with my boy Omar for a NY magazine and hanging with him lately gave me my NY energy back...well, I guess it never left, but its hard to see when you dont have that environment around you all the time! I feel stronger than ever and my creativeness is on the wildside... I´ve been painting pics, cutomizing a jacket for Lee Jeans, working out like a crazy mother, and I´m pretty overwhelmed over all my new ideas that´s kicking in. The only thing that sucks these days is, and it might sound like a cliché, but not beeing in NY right now feels like I just broke up a relationship...I cant even talk about it without getting tears in my eyes... Damnit...It happens again. Well, the city wont go away, and Im going back there SOON! SOO excited...I understand what they say when they say "you can take the boy out of the city, but you can never take the city out of the boy".. Sometimes I dont know what Im doing in Norway, but I ´ve got good things going on here, and Im so grateful! I truly am. And going back and forth NY-Oslo is giving me the best of both worlds. Cant wait for all the things thats going to happen. Love to all my peeps

 

Yaaaay!!! Finally had the time to hang with the best chicas in Oslo! Love you Fam & Sam

 

 

Me and Omar with the sweetest makupartist; Annika

WEeee...New Shoes

Yay...I got new Jeremys in the mail today. I dont AAALWAYS dress up in black ;)

Thank you Adidas!

And then I´ve started on a new customizing project for Lee Jeans... Im turning this Jacket into a fashion wonder!

Im helping a friend out from New York today.. He´s styling a music video in Norway, and I´m psyched that he´s here. Here??? I really can´t believe that he´s here. He´s nothing but phenomenal, and when two sparkle lovin´dudes meet...they have FUN :D Take a look at his page HERE!

 

Enjoy the sun peeps!

Healthy living, jewlery and fashion mornings

So, I havent been drinking alcohol for almost a year now.. It started at the Elle party last year, and will last at least until the Elle party this year. I cant tell you enough how great it feels. I have so much more power in my life to do whatever pops up... With all this energy these days, Im filling them with phenomenal friends, workout, good food and creative explosions. I miss my wine sometimes, but I have given myself a whole year, almost like a study of myself, my reaction and feelings and everybody elses... and it´s pretty darn interesting...

Now, I just got a BEAUTIFUL bracelet from SO-B in the mail... a sparkling gift from Børre Olsen. White gold and really nice stones... ;) Made my saturday morning perfect together with a nice healty breakfast and some fashion magazines and the sunny weather outside...Well, I have no reason to complain..

My breakfast is just a good old fashion porridge made from oats (NO SUGAR) tohether with all kinds of seeds and nuts. I love to put  a little bit of banana in it and figs for some sweetness. The fresh berries on top does their tricks too...Im completing my breakfast with my algae drink together with the wheat grass and three shots of Omega 3-6-9, multivitamines and Aloe Vera Juice. And then Im off to the gym!!! LOVELY!!

And if you dont know what to do with your hair today/tonight, then I have some tips and tricks for you HERE!!! Make it wet girls ;)

Have a great weekend!

 

1st amendment stand up

I love Sandra! She´s not afraid to open her big mouth.. I remember her from when I studied Kabbalah at the Kabbalah centre in New York. When we were singing, you couldnt help hearing Sandras blessed voice, and she always was the last one to end a tone... She is reckless, and understands that fashion is about sharing baby. Yes; sharing! Just let your ego go, and give fashion to the people! She wants to give us glamour, and hell yeah baby, you miss Bernhard ARE glamour! At last its not about stupid, dysfuntctional, extensionloving, siliconfantatic paradise hotel "glamour-models", who doesnt have the slightest idea of want the word glamour really means. The use of the word glamour has been destroyed by this new stupid, dysfunctional, extensionloving, siliconfanatic paradise hotel generation, and should be a prescripted drug for the next generation to make that word healthy again! We´ll see if I can find anyone glamorous on the red carpet at the artistgala tonight. I´ll be there live, to blog about whats going on behind the scenes, and maybe we´ll have some great fashion moments too...

 

http://www.youtube.com/watch?v=z0qWjqW4Pkw&feature=player_embedded#!

Bloggvinnere og KK-dag med Loreal

En dag nærmere Plan Norges store dag og vinnerne av bloggkonkurransen "Norges Mest Engasjerte Moteblogger" er kåret. Det kan dere lese om her. Gratulerer så mye Donna og Sara og vel fortjent. Er veldig spent på å høre mer om hvordan innsamlingen på søndagen gikk. Donna og Sara vil nemlig stå på Birkelunden i Oslo førstkommende og selge klær til inntekt for Plan Norge, så bare å stikke innom om du er i området. Superbra tiltak!

Nå har jeg kommet hjem etter en lang dag, og vasker pensler, slik at de er klare til jeg står "fit for fight" på KK-dagen i morgen for Loreal. Stikk innom og sjekk vår nye foundationnyhet Lumi Magique. Den er min favoritt for tiden, for den er tyntflytende, men samtidig dekkende og pga de lysreflekterende elementene i foundationen, gjør den huden glødende og fin.

 

I jury for Plan Norge

Er så glad for å bli spurt om å sitte i juryen for å kåre Norges mest engasjerte moteblogger i samarbeid med Plan Norge og programmet Stil. Det er ikke alltid like enkelt å gjøre mote og klær til noe betydningsfullt, men derfor desto viktigere med en sunn forståelse for vår egen situasjon kontra andres.

Vi lever på toppen av behovspyramiden og har dermed ikke samme grunnleggende behov som mange andre i verden. Vi lever ut våre egne drømmer og behovet om selvrealisering er større enn aldri før. Vi skal ha pene klær, unike klær, ting som ingen andre har, og vi skal føle oss spesielle, og selvsagt pusse opp leilighetene til hver sesong. Vi skal gjerne bli kjendiser, gi ut musikk, bli artist, ha "viktig" egentid til spaopphold, dyrke og leve så økologisk som mulig, og vår kulturs synnliggjøring av en verden i total ubalanse går via fotballfruer og botox-rammede mennesker, som har større evne til å ta valg på situasjonen de velger å være i, enn millioner av barn rundt om i verden. Dagene blir lett ødelagte om en brekker en negl, om etterveksten bli for stor, eller om rynkene synes på et bilde som er tatt i dagslys. Vi er i ferd med å miste bakkekontakten, og evnen til å skjønne hvordan det er å ha behov for det som er helt grunnleggende for et menneske; mat, vann og kjærlighet. Men dette kan vi utnytte til det positive..

Det er ikke alle som "får lov" til å leve ut sine drømmer, eller puste i sin egentid på et luksuriøst spaopphold. Vår vestlige livsstil må få disse stadige tankevekkerne som setter alt i perspektiv. Mennesker som ikke kan noe for den situasjonen de er i, og har luksusen vi har til å velge.  Ja, også her har vi et ansvar, som ved mye annet, for verden er ikke i balanse. Det er det vi ønsker; en verden i likevekt, og det er et valg vi kan ta. Vil vi være med på å til stadighet ha en verden i ubalanse, eller kan vi ta et valg på å utgjøre den lille forskjellen?!

Jeg oppfordrer alle til å være med å gi Plan Norge den hjelpen de trenger for å gjøre verden til et bedre sted og realisere barns drømmer. Jeg kommer til å sitte og blogge under livesendingen på tv2 førstkommende lørdag og i mellomtiden kan dere lese litt fra enkelte bloggere som har tatt et valg på å engasjere seg HER. Også med mote som kompetanse, kan man faktisk engasjere seg

 

 

Storm & Strøm

Jeg har hatt en fast spalte i Tara en stund nå med vakreste Anne-Karine Strøm der jeg kommer med ulike tips og triks. Jeg har min egen oppfatning av hvordan vi burde forholde oss til mote, klær og ikke minst hverandre. Da er det såå hyggelig å få så gode tilbake tilbakemeldinger, som her fra månedens leserbrev. Tusen takk Maria! Det betyr faktisk mye :)

 

Stil

I går dro jeg og Fam på premieren på programmet Stil.. Jeg må si at på tross av kritikken programmet har fått, så kosa jeg meg. Godt å se noe annet enn bare rene, kjedelige makeoverprogram...for det blir fort det når man snakker om mote og klær. Det handler jo om såå mye mer; om personlighet, kreativitet og mangfold og ikke en satt bås man skal skvise alle menneskekyrne inn i. Vi er da ingen fjøs :D

 

Fra Dagbladet i dag

 

Fam og jeg bekymret over slakten

 

Yes, this is my breakfast

Ha ha, I couldnt help myself...Now I´ve become one of the bloggers that posts pictures of food..It might be the last time ;) I just find this hysterical, but sooo good. This is actually my breakfast..Have been for a while. Love all of my greens, my algeas, liquid vitamins and minerals, fresh aloe vera juice, coconut oil etc. etc...Bacon and eggs on homemade bread filled with nuts and seeds and with no wheat...; Yeah, Im not afraid of bacon, and in the weekends I have my coffee too...the Nespresso way. Have a great sunday peeps. Now Im going to start painting picture...Great sunday acitvity! Mucho love

 

Posing in Pierre Robert

Ha ha, coffe in the morning with Madonna on my stereo. Im dancing around the apartment like a crazy mother, vouging in my new Pierre Robert Boxers...like a crazy father :D Thank you Polhem PR for my little gift. They really keep everything in place, while I do my everyday-morning-vouging-rituale...My neighbours must really love me...(no I dont close the curtains :D)

Yup, Im in love with the vouguers...I did this guys class in New York.. He was actually Americas Next Top Models catwalk coach as well..I didnt dare to say I was the catwalk coach of the Norwegian Top Models, but I got a huge compliment from him. He said: "well, there is one bitch in this class who really knows how to walk..." and then he stared directly into my shy Norwegian eyes ;) I DIE!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Rye1drT4BNY

...state of the art...

Not thaaaat long until summer...here in Norway.... actually.. Can´t wait for long, lazy days with good friends and good vibes..like this one

 

http://www.youtube.com/watch?v=xWIKQMBBTtk

 

And speaking of art and good vibes...I had an amazing time styling this music video for the last couple of days.. the girl was looking phenomenal and the whole team was on the edge with positivity. Loved every bit of it. Ill post some more pics later..Dont want to give away too much until the video is done.. The location was insane, and so is the photographer Pål Laukli... I love that crazy ass motherfucker :D

 

Music video in the making...

Im super stoked over doing a music video for the most stylish girl this coming week. And of course she´s a secret.... ;) I couldnt help but making some outfits again..so now there´s sequence, feathers, leather and lace everywhere. It´s ok to be gay on a sunday :D

A little tease...

Channeling the marines...

Im going through som old shit on my computer, cause suddenly its soo slow. So I need to clear some space... Suddenly I found this old picture from when I modelled for New York Times. I actually even had the cover of that paper issue with the headline; "going Gaga"... Who would have known?

 

J´adore wet girls

Da går det slag i slag gjennom hele uka... OFW startet i går og Loreal var selvsagt på plass med makeup, som jeg hadde designet for dem. Åpningen er jeg kjempefornøyd med. J´adore this look:

Foto: Paul Weaver/Side 2 Nettavisen

 

Antijante, stil og "the real ladies of New York" as in Silya

Da er Oslo Fashion Week i gang igjen..iallefall fra i morgen, mandag,  og Loreal er klar for ny runde med fantastiske looks. Jeg håper bare det kan dukke opp noe inspirerende under uken, noe nytt og annerledes og noen spennende mennesker som bare genuint lever sitt eget liv. Det er tungt og trått her til lands...Hadde egentlig ikke trodd det var så ille som alle skulle ha det til, men det går sååå sakte å få folk på gli og få vent tankegangen fra skepsis til aksept. En kompis minnet meg på noe jeg hadde sagt i et intervju, at I New York blir du løftet fram og opp om du har noe unikt, hvorenn rart eller sært det måtte være. Der hagler det med lovord, mens her sitter latteren og hånet løsere enn komplimentene, om du våger noe som tipper forbi normalen. Ironisk nok er det jo nyskapende mennesker som sørger for utvikling i verden... Og beviset kommer gang på gang i for eksempel som delfinalene i MGP som har gått nå. Drar du fram fela og en gammel gnurebukk, så blir det suksess, mens en talentfull ARTIST som Silya Nymoen blir satt på sidelinja fordi damene på setra er livredde for at hun skal komme å slå ihjel kuene sine med pisken sin og voldta mennene deres. Skjerpings! Håper hun klarer å komme seg til finalen allikevel på et magisk vis. Hørte jeg wildcard?!

Jeg blir så glad av å se frie mennesker, slik som disse damene, som jeg vil klassifisere som "the real ladies of New York". Snakk om stil og puls. Mer av dette og mer av Silya!

http://www.youtube.com/watch?v=nWKTfqivbRQ

Lysende på Vita-samling

I dag har jeg vært og møtt alle de herlige Vita-damene, og snakket om Loreals nye fantasiprodukt; Lumi Magique... En fantastisk serie av primer, concealer og foundation som gjør det alle foundationer burde gjøre; få deg til å stråle. Den er lett å bruke og gir en umiddelbar glød til enhver hud. Dette er en av Loreals største satsninger på over 10 år, og har blitt min nye favoritt!!

Freedom

More people should be like Beth Ditto! J´adore her being so free in her own body. Goodbye botox and "paradise hotel rolemodels". Say hello to the smile your belly makes, when you crunch...It´s gonna have the last laugh anyway!

http://www.youtube.com/watch?v=kA16g7Fvxs0

And then there was hair

Nå er det lenge siden jeg har fått oppdatert noe her inne, og jeg har fått mange henvendelser fra folk som er nysgjerrige på hvordan det går med håret. Jeg har ikke fått svart alle som lurer dessverre, men nå har jeg iallefall flere bilder av hvordan resultatet så langt er. Som sagt tidligere, så kommer jeg ikke til å spare til lengre hår med det første, for det er utrolig praktisk å ha det såpass kort som jeg har det nå.Men jeg er VELDIG fornøyd med resultatet fra Poseidon. Jeg har fått "normalt" hårfeste igjen og det ser helt naturlig ut.

Slik så det ut før... Her med en viss mr. Hilton med irriterende mye hår :D

 

Slik har det blitt nå:

Som du ser, er hårfestet kommet litt lengre ned, så vikene er ikke like markante som før. Håper dette kan være til hjelp for alle dere som lurer på hvordan dette fungerer. Uansett så kan du få en gratis konsultasjon hos Poseidon. De vil kunne fortelle deg om du er egnet for en slik behandling, og de er ærlige, så ingenting å bekymre seg for.

 

 

Hair update

Beklager at jeg ikke har vært noe flink til å oppdatere på hårtransplantasjonen. MANGE har skrevet mail til meg om hvordan det går og om det er noe jeg kan anbefale, og jeg har ikke fått svart alle.

Kameraet mitt er stjelt og jeg har ikke fått noe nytt. Skal se om noen nye bilder kan taes om litt. Jeg har ikke spart håret, men er veldig fornøyd. Slik håret var 3 uker etter operasjonen, slik er det enda. Jeg har møtt flere som har spart håret etter operasjonen og det fungerer kjempebra. Det oppfører seg jo som vanlig hår (for det er det det er), men jeg har bare valgt å ha håret helt kort, så et bilde nå vil ikke være stort annet enn det som ligger der, men jeg skal prøve å oppdatere det snart. Men uansett er det et prikkfritt resultat og kan trygt anbefales.

Loreal Paris

Jeg er ikke helt vant med å møte meg selv i døra, men på Vita kan en plutselig gjøre det... Jeg er jo vennlig som vanlig og slipper meg selv inn, slik at jeg kan få kjøpt det jeg skal, for på Vita har de jo alt en trenger til personlig pleie, og da selvsagt disse produktene fra Loreal Paris, som jeg har fått VELDIG gode tilbakemeldinger på. Og det er hyggelig at det ikke bare er meg som elsker dem!

Mascaren "Lash Architect 4D Mascara" er noe alle drar fram som favoritt. Det skjønner jeg, for den gjør virkelig det den lover; å gi en falsk øyenvippeeffekt, og det er noe de fleste som bruker mascara ønsker.

Run for your lashes girls!! :)

Veksthusprosjektet

Jeg har jo lovet å følge opp med hårprosessen, som det offentlige drivhuset jeg har blitt.  Etter å ha fått utallige mails om alle som følger spent med i håp om at ektefelle, sønn, samboer eller venner også kan finne en mulighet til å få håret tilbake, så legger jeg ut litt bilder her... Bildekvaliteten er ikke så bra akkurat her, for kabelene til mitt andre kamera ligger i NY... Men en får en idé.. Bildene er tatt etter tre uker...

 

Ja, dette er meg, litt hangovered, men er man kunstner, så er man kunstner :D Dette skal liksom være et "før"-bilde, der du ser tydelige viker...

 

Dette er hvordan resultatet er 3 uker etter behandlingen. Hårlinjen er helt naturlig, og vikene ikke så markante... Jeg synes resultatet begynner å bli veldig bra, men det er klart at det etableres mer etter hvert som månedene går. Det begynner ikke å gro umiddelbart.

Noen planter margeritter og sukkerterter på terrassen til våren, jeg planter hår :D

This is what I do

Det er mange som skal ha meninger om så mangt, og det er forsåvidt bra...selv om jeg ikke lenger leser kommentarfelt på ulike artikler og reportasjer som blir skrevet om meg. Det er for mye dumt som blir skrevet....ja, jeg vet jeg er homo, hallo???!!!! Jeg vet jeg er stylist (er det blitt et skjellsord??)...og jaaaa; jeg KAN faktisk gi stylingtips, selv slik jeg ser ut ;), for jeg må si det selv, i god gammeldags janteånd; I´m pretty damn good and I have the pics to prove it...

Skal ikke bli så selvopphøyende, men jeg liker det jeg gjør, og blir veldig glad når andre gjør det også. Det er ikke alle som skal være stylister, som har portofolie å referere til, så da blir jeg stolt over min egen, for det ligger så sinnsykt mye og hardt arbeid bakom alt jeg har gjort. Jeg har stor respekt for dem som orker å holde på.. Men det er jo de endelige bildene som gjør at en orker; når en får se det endelige resultatet. Dette er en serie jeg egentlig gjorde for meg selv..dvs at det var ikke et bestillt arbeid... Harpers Bazaar Espanol var interressert i den, og etter den ble trykket i et norsk magasin nå nettopp, kom magasinet Oyster og ville ha den. Men hvem fikk den? SVA magazine! Et norsk magasin som absolutt anbefales på det høyeste. Bakmennene har et enormt engasjement, og de fortjener suksess!!!

Styling: Storm Pedersen

Photography: Baard Lunde

Makeup: Linda Wickman

Hair: Storm Pedersen

Model: Louise Whitehouse

 

 

Think twice before you roll the dice

Jeg elsker mote. Jeg elsker mote på grunn av det kreative og skapende og fordi det lar enhver personlighet bli tydeligere, uten at en trenger å kommunisere med ord. Dette signalementet man til daglig sender ut, sier mye om hvor man står sosialt sett, hvem man ønsker å bli sammenlignet med, økonomisk status og hvor oppdatert man er i forhold til trendene rundt om i verden, eller lokalt.

Disse signalene sender man ut uansett, og dette skaper nok et stort stressmoment for mange som forsøker sitt beste når de kler seg opp. Her begynner det som mange blir skremt av, når de skal ut på ulike events, nettopp det å bli dømt. Man forholder seg plutselig mer til andre enn seg selv, fordi man vil tilpasse seg andres forventninger til hva som er riktig utifra det som skjer på catwalken rundt om i verden. Men her svikter det, når selv folk som dømmer ikke selv er oppdatert. Og om målet for å kle seg opp, er å bli sammenlignet med en fasit, blir bare poenget med å kle seg i forhold til sin egen personlighet borte. Ja, vi har våre sosiale koder, som er laget for å ha en felles plattform, men en bør alltid hylle seg selv ved å være stolt av den personen man har brukt en livstid på å bli. DET er det svært vanskelig å kaste terningkast på.

Jeg kastet terninger på kostymene til underholdningsshowet "Skal vi Danse" for noen år siden. Jeg gjorde ikke det med god smak i munnen, for det første fordi dette var kostymer mer enn noe annet, og fordi det føltes som en veldig gammeldags ting å gjøre. Men ettersom dette var et betalt oppdrag, var det interressant å teste dette ut, og ble mer ironi enn noe annet. Vi er jo alle horer fra tid til annen, men ettersom man blir mer voksen, vil man forhåpentligvis også gro kvalitet.

Vi må lære oss å sette pris på ulikhetene rundt oss, og det er vanskelig med et rangeringssystem som terningkast er. Da blir det vinnere og tapere, som er kjempepopulært for tabloidene. Men hele dette opplegget har nå utspilt sin rolle, og mistet troverdighet. Jeg kan gjerne synse om antrekk i forhold til stylistfaget og gi konstruktive tilbakemeldinger i forhold til det som beveger seg i trendbildet, men terninger ønsker jeg ikke å kaste. Det føles bare veldig gammeldags...og hva har jeg å gjøre i fashion da?

 

 

Dagbladet Søndag

I dagens utgave av Dagbladet Søndag, viser jeg tre av mine favorittsolbriller for denne sesongen! SES Optikk på løkka er en av de beste brillebutikkene i byen, og har blandt annet Cutler & Gross, som er mitt favoritt brillemerke. Det finnes et liv etter Wayfarer også, cause that shit is dead to me...for now ;)

 

New pics in the port

I denne utgaven av Vixen, har jeg gjort en enkel liten editorial med fotoguru Baard Lunde, make ups extraordinaire woman Linda Wickman, hair maniac Eirik Thorsen og model worlds super legs Sonja Wanda![gallery]

Hectico

Dagene her går plutselig så sinnsykt i ett, og tidsklemma har plutselig blitt en definisjon på hverdagen.  Synes det er litt harry og utdatert i grunn, særlig når byfolk flytter ut fra byen for tiden og til landet for å få sjelero og tid til å bygge om en låve eller to, til gjesterom og atelier. Så jeg må jo bare skape mer tid og prøve å skrive et eller annet her for ikke å vise at jeg kan jobbe med  mitt nyetablerete bloggforhold, selv om middagen ikke står på bordet når matfar kommer hjem etter hektiske dager med shoots og intervjuer.

For de som er interressert, så er jeg i det nye magasinet Stella.. Der kan du bli litt mer kjent med "ekstremisten" Storm Pedersen.

 

Ha en fab dag!!!

The gays, the freedom, the fashion and the curse

Mine visuelle uttrykk er veldig viktig for meg, og jeg håper de kan inspirere noen til å frigjøre seg mer. Dette shootet gjorde jeg med en fantastisk fotograf i New York, som heter Bryan Bowden.

Det har vært veldig riktig i de siste årene å være opptatt av janteloven og dens inflytelse på enhver av oss. Det er vel ikke mange som ikke har brukt det ordet i en setning, og i en setning som gjerne løfter en selv over all påvirkning av loven som uttrykker menneskets iboende ondskap og evne til å trykke hverandre ned. Man er  til og med bedre enn selve  "loven" i de fleste tilfeller, og vil helst ikke ha noe med den å gjøre, fordi den gjør en til et dårlig menneske. Og hvem vil vel være det?

Men til stadighet repeterer det samme seg; mange av motstanderne til denne norske "fysj fysj-tingen", er utrolig enig i at den er svært betegnende for hvordan vi i Norge er, og drømmer seg bort til andre land der det er "frihet til å være seg selv", og først DA kan en leve ut "den en virkelig er" (istedet for alltid å tørre og ta sine egne valg uavhengig av tid, sted og rom). I neste øyeblikk av denne flukten, er de selv plutselig en del av dem som står og dømmer andre for enhver pris, istedet for å huske på hva dem selv har stått og forkynnet for bare 5 minutter siden.

Jeg er totalt allergisk mot å stå å prate nedsettende om andre som er i samme rom, og iallefall i forhold til hvordan andre går kledt, om de har gått opp eller ned i vekt, og alt som har med deres egne valg for hvilken uttrykksform dem vil innta. Det er da andre ting å prate om enn kun andres ytre, og du har alltid et valg om du vil dra fram det positive eller det negative. Dét valget sier mye om en person.

Selv som stylist og homo, skulle en kanskje tro at jeg var en del av den kulturen som ofte regjerer blandt vårt slag, der man er mer opptatt av hvordan folk går kledt, enn at folk er folk. Slik er det ikke! Selv om bitching kan være gøy internt, og som et sosialt verktøy, er det ikke spesielt interressant å høre på drittslenging, iallefall ikke om andres ytre! Siden jeg var liten har jeg havnet i de største diskusjoner og slåsskamper, bare fordi jeg ikke klarte å la være og reagere på at enkelte kallte andre for stygge. Jeg mener enda at det er ekstremt urettferdig og totalt idiotisk, for dette er ikke noe som er selvstyrt.

Selv om vi tror vi er så flinke til å ta avstand, er det ikke så enkelt i virkeligheten. For det er stooor forskjell på vår egen fantasti og praksis. Vi har våre sosiale koder, som må til for at vi skal kunne kommunisere, og de kodene må en knekke for å være med i det sosiale toppskiftet. Men det betyr ikke at det sosiale trenger å sette noen krav til uniform. Tvert imot. De fleste av oss har jo et behov til å kjenne seg unik, og bli verdsatt for det. Men den gemene holdningen er at om det er noen som skiller seg ut, er det som regel noe negativt forbundet med det. Noe må skje her, slik at vi kan slappe mere av og nyte det som er rundt oss, istedet for å spytte på det.

Ghandi har et av de fineste sitatene i verden, og dette er liksom hele mitt liv og oppvekst, som den rare skruen jeg er, samlet i en setning; Først ignorerer de deg, så ler de av deg, så slåss de med deg og så vinner du. Jeg har kjempet hele livet for å være meg selv, forlatt mennesker som ikke bidro til noe positivt, gått i klærne jeg har villet og  jobbet hardt for å nå mine drømmer. Mange av de menneskene som har kommet som små lynnedslag i hverdagen, jobber nå med skjegget i postkassen, mens jeg føler meg mer og mer som en vinner. Det er deilig når valgene man tar, gjør at drømmer realiseres, og best av alt, at det er de positive holdningene som får deg framover. Fuck janteloven og ha en fantastisk dag!

Storm

H&M and FAM the phenomenon

I går kveld var jeg på åpningen til den nye Flagship storen til H&M her i Oslo. Fantastisk stor butikk, og jeg klarte jo nesten å gå meg bort, men "heldigvis" var det jo såpass masse folk der, at jeg stod mer eller mindre fast. Deilig å se Fam Irvoll igjen, for hun er en av de mest fantastiske menneskene jeg vet om. Hun går i akkurat det hun ønsker, og bryr seg heller mindre om trender. Det betyr rett og slett bare at hun har en frihet mange kan misunne, og er et ekte skapende menneske. Det er en bragd i vår tid å kunne klare, nettopp det å frigjøre seg fra hva alle andre forventer av deg, og det å skulle please alle andre enn sin egen unikhet. FAM i love you!

Jeg har på skinnvest fra Andersen & Leuth, genser fra Fanny and Jessy og solbriller fra Jeremy Scott made by Linda Farrow