hits

Balmain-sirkuset fortsetter på Ebay med enorm prisstigning

05.11.2015 - 23:31 Én kommentar

Balmain x H&M må sies å ha vært en stor suksess, og jeg har hatt en liten "hunch" på at vi ikke var helt ferdig med disse klærne enda. H&M-butikkene har ikke engang stengt for kvelden  i USA før det nå florerer av Balmain x H&M på Ebay. De som har klart å skaffe seg plagg fra denne kolleksjonen, kan nå gni seg i hendene med store dollartegn i øynene, for de har kjøpt riktige "akjser" på riktig sted til riktig tid. 

Prisene på klærne har nå steget med over mange 100 % på Ebay på mange av klærne, så dette har ikke bare vært en bra investering til klesskapet, men også om du skulle ende opp i liten økonomisk krise, fordi du brukte altfor mange penger på klær som mange sa var altfor dyre. Vel, om du angrer, kan du nå selge klærne dine på Ebay, med GOD avkastning, og de som sa at klærne var for dyre for H&M, kan nå rulle seg langt under dyna, og bli der en stund.

Med en slik satsing på luksusklær med gode materialer, godt håndverk og et noe begrenset utvalg til en uvirkelig pris, skulle det nesten bare mangle at ikke disse klærne ville leve et godt liv også etter stengetid.

Et av de til nå drøyeste eksemplene, er den ene perlejakken som kostet 3999,- i butikk, som nå ligger på 34,912,89 kroner på Ebay. Jeg vil si det er en ganske god avkastning om man kjøpte bare for å investere, for JA, man kan faktisk kalle klær en investering. Er veldig spent på utviklingen på sirkuset som nå fortsetter på www.ebay.com, og for de som måtte lure; ja, kolleksjonen er fullstendig utsolgt på H&M.

 

Én kommentar

Kathrine

25.11.2015 kl.13:03

Har aldri selv hatt fornuften(?) til å kjøpe kun for å investere i disse designerkolleksjonene til H&M. Jeg har kun gått for det jeg virkelig har hatt lyst på. Kanskje jeg må bli litt mer strategisk og at det kan bli en fin liten ekstrainntekt i fremtiden? Hva mener du? Er det helt greit at plaggene snappes opp av folk som kun er ute etter litt ekstra fortjeneste eller synes du det er usympatisk og at det ødelegger for hele poenget med "design til folket"? :)

Skriv en ny kommentar