hits

"Fra kyllinglår til biff"

10.09.2014 - 06:35 6 kommentarer


Har mistet noe muskelmasse siden min tid med Blake, men jeg stresser ikke - jeg vet at Tommy kommer til å guide meg videre til en enda større, fastere og sterkere kropp.

 

Nei, tittelen er ikke beregnet på nok en kokebok eller et innlegg om hvorfor rødt kjøtt er bedre enn hvitt. Jeg starter nå et nytt prosjekt i samarbeid med Optimal Trening og trener Tommy André Lande der vi sammen skal forvandle denne kroppen "from lean to mean" eller altså "fra kyllinglår til biff"! Denne prosessen vil ukentlig oppdateres her på min blogg med nærmere beskrivelse av framgang og metode helt fram til sluttresultatet.

Jeg har i de siste månedene hatt ekstremt mye jobb, og som man vet med mye jobb og kjæresteliv, har jeg også blitt offer for tids- (og kose-)klemma. Det har ført til at formen min ikke er slik den burde være, og det vil jeg gjøre noe med, en gang for alle!

Tidligere har jeg trent med Blake Schaefering på Magnat, og hatt en fantastisk fremgang, både med tanke på funksjonell styrke og stabilitet og er dypt takknemmelig for alt han har klart å gjøre med denne kroppen, tross min hektiske timeplan. Han fikk meg ut av en svært vond fase i livet mitt, der jeg rett og slett møtte veggen. For å gjøre en lang historie kort, skjedde det ekstremt mye i livet mitt for noen år siden slik at jeg på et punkt ble såpass overarbeidet at jeg ikke klarte fysisk å bevege meg. Jeg ble liggende flatt ut på sofaen i 6 mnd. Blake var mannen som bokstavelig talt fikk meg på beina igjen.

 

På få måneder gikk jeg fra å være utbrent og ganske energiløs til å kjenne meg sterk, takket være Blake Schaefering.


Dette prosjektet skal ikke være jakten på "den perfekte kroppen", men selvsagt vil jeg se så bra ut som mulig - vil vi ikke alle det?! Jeg begynner også å innse at mine "unge" 34 år ikke kommer til å vare for alltid, og selv om det er kjeeeeempelenge til jeg blir gammel, ønsker jeg å danne et solid fysisk grunnlag til mine eldre dager. Dette krever sin investering nå! Jeg spilte hverken fotball da jeg var liten eller kom til verden med noen form for ski på beina, og skjønner at jeg ikke har det samme grunnlaget som andre som har vært fysisk aktiv hele livet. Det skal ikke hindre meg i å gjøre det beste ut av det jeg har. Selv om jeg har fått  en noenlunde solid og sunn livsstil nå, er ikke en hektisk og stressende hverdag optimalt for hverken kropp eller sjel. Derfor skal vi nå gå inn å jobbe systematisk for å A) utvikle enda mer styrke og fleksibilitet og B) få en kropp som fyller ut klærne mine på de riktige stedene (og som snakker for seg selv når klærne er av, he he) Dette skal nå Tommy og jeg bygge videre på.

 


Tommy André Lande på Optimal Trening skal hjelpe disse kyllinglårene å komme i enda bedre form.

 

6 kommentarer

Janne

10.09.2014 kl.19:00

Lykke til,Storm! Dette fikser du. Men én ting; Den singleten er grusom. Funker kanskje på Paradise Hotel - men ikke på et treningssenter.

Silje Marie

10.09.2014 kl.21:28

ÅÅh, har sett litt på bloggen din! Den er kjempe fin <3 har akkurat startet å blogge igjen så hadde vært kjempe morsomt med noen tilbake meldinger eller at du tok turen innom :D er fast leser!!!!

Remy

10.09.2014 kl.22:52

Kick ass kompis, du motiverer mange der ute!

Mer Damir og Rick på deg også nå, så er det FULL klaff! ;) ;) ;)

Storm Pedersen

12.09.2014 kl.00:10

Remy: Tusen takk!!!!! Blir iallefall ingen problem å få assen kicka ;) He he, Damir og Rick er alltid velkomne!!!!!

Storm Pedersen

12.09.2014 kl.00:10

Silje Marie: Tusen takk Silje :) Skal ta turen innom!!

Storm Pedersen

12.09.2014 kl.00:11

Janne: Takk skal du ha Janne :) He he; skal ta singletten til etteretning ;)

Skriv en ny kommentar